Vacature Docent Duits 2e graads in Nieuw-Vennep

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Duits 2e graads 
Datum online
2023-02-16 16-2-2023
Sluitingsdatum
31-3-2023
Met ingang van
Schooljaar 2023-2024
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,6667 fte
Aantal uren
16
Omschrijving
Ben jij een echte kenner van de Duitse taal en het Duitse taalgebied en weet jij hoe je leerlingen kan activeren en motiveren? Onze sectie Duits zoekt vanaf de start van schooljaar 2023-2024 een collega om hun team te versterken. Onze sectie Duits bestaat uit 5 enthousiaste leraren die goed met elkaar samenwerken en bereid zijn elkaar te helpen. 

De vacature is in het 2e graadsgebied en betreft een aanstelling van 0,6667 fte. De lesuren zijn voornamelijk verdeeld over de vmbo kader en mavo klassen. Het betreft een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast dienstverband. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Het HVC is op zoek naar kandidaten met "hart voor het onderwijs" en met, bij voorkeur, ruime ervaring in het onderwijs. U voelt zich als leraar nauw betrokken bij het werk van uw team en u heeft affiniteit met de leerlingen. U weet betrokkenheid bij de leerlingen en uw collega‚Äôs te bevorderen. U bent innovatief en gaat nieuwe uitdagingen niet uit de weg. Doordat er door de leraren in teamverband gewerkt wordt is er sprake van een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de leerlingen van uw afdeling. Van de leraren wordt een professionele inbreng in het team verwacht. 
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Het Herbert Vissers College maakt onderdeel uit van Stichting IRIS. Binnen deze stichting zijn op alle scholen voor zowel eerste als tweede graads leraren royale doorgroeimogelijkheden. Wij kennen daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Opleiden en ontwikkelen staat bij Stichting IRIS, en dus op alle scholen centraal.

Over Herbert Vissers College

Adres
Noorderdreef 175 , 2152AC Nieuw-Vennep NL
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. M. Rutgers
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Het Herbert Vissers College is een brede scholengemeenschap voor vmbo bk, mavo, havo, atheneum, gymnasium en HVX. Havo en vwo vormen samen het Herbert Vissers Lyceum. Sinds schooljaar 18/19 wordt er ook gewerkt met een nieuwe onderwijsmethode, HVX, die uitgaat van persoonlijke groei en waar leerlingen verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen ontwikkeling.
 
Wij zijn een school op christelijke grondslag, waar iedereen welkom is. Onderwijs volgen bij ons betekent respect hebben voor elkaars mening en onderlinge verschillen. Speerpunten in ons beleid zijn aandacht voor het talent dat in ieder kind zit en zorg voor elkaar. Momenteel hebben wij 1922 leerlingen en ruim 200 medewerkers, die gehuisvest zijn in drie gebouwen.
 
Onderwijskwaliteit staat hoog in het vaandel. Wij zijn een school met hart voor de leerling en oog voor veiligheid en duidelijkheid. Wij bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Opleiden en Ontwikkelen heeft een prominente plaats in ons personeelsbeleid.
 
Het HVC is een gecertificeerde opleidingsschool. Dit betekent dat wij in samenwerking met de aangesloten lerarenopleidingen van hogescholen en universiteiten zelf nieuwe leraren opleiden en stagiaires begeleiden.
 
Wij zijn gevestigd in Nieuw-Vennep, centraal gelegen in het groeigebied Haarlemmermeer, en zijn uitstekend bereikbaar.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren en meer informatie:
Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten over de functie? Kijk op onze website www.hvc.nl of neem contact op met mvr. M. Rutgers m.rutgers@hvc.nl (teamleider havo bovenbouw) 
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.