Vacature Leerkracht/Onderwijsassistent Flexpool in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht/Onderwijsassistent Flexpool 
Datum online
2023-02-14 14-2-2023
Sluitingsdatum
31-12-2023
Omschrijving

Heb jij zin in een ontdekkingsreis op onze scholen? Ga bij ons aan de slag als (toekomstige) leerkracht of onderwijsassistent in (Voorgezet) Speciaal Onderwijs.

Variatie en zekerheid

Ben je net of bijna afgestudeerd van de Pabo en wil je op verschillende scholen ervaring opdoen? Of ben je een ervaren leerkracht die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Ga met ons mee op ontdekkingsreis! Je werkt als vervanger, met de zekerheid van een (vaste) aanstelling en salaris. Met daarbij allerlei andere voordelen van Stichting BOOR zoals bijvoorbeeld een eindejaarsuitkering en de Rotterdampas. Dus een gevarieerde en óók zekere toekomst. Dat klinkt goed, toch?

Word jij onze nieuwe collega via de Flexpool? Jij staat open voor een uitdaging boordevol nieuwe ervaringen. Werken in een afwisselende omgeving? Daar draai jij je hand niet voor om. Samen met je collega's steek jij de handen uit de mouwen om jouw leerlingen een onvergetelijke tijd op school te bezorgen.

De mogelijkheden

Je kunt bij ons op drie manieren aan de slag.

  • We geven je een jaarcontract (met uitzicht op een vast dienstverband), het aantal werkdagen is in overleg;
  • Je kunt ook een flexibel jaarcontract krijgen (met uitzicht op een vast dienstverband). Dan kun je ervoor kiezen om de ene week bijvoorbeeld twee dagen te werken en de andere week vier. Deze optie is handig als je bijvoorbeeld naast je baan nog een studie wil volgen;
  • Ben je al in dienst bij Stichting BOOR? Dan behoud je je dienstverband en onderzoeken we samen de mogelijkheden.

Diversiteit

Stichting BOOR verzorgt het openbaar (speciaal) basisonderwijs, voortgezet onderwijs en (voortgezet) speciaal onderwijs in Rotterdam. In totaal zo'n 78 scholen waar dagelijks aan ongeveer 30.000 wordt lesgegeven. Stichting BOOR biedt speciaal onderwijs aan leerlingen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking (cluster 3) of leerlingen met psychiatrische stoornissen of ernstige gedragsproblemen (cluster 4).

Je komt te werken op één of meerdere van onze scholen binnen het (Voorgezet) Speciaal Onderwijs ter vervanging van een collega. Aan de hand van jouw wensen en voorkeuren (zoals bijvoorbeeld reisafstand, type doelgroep enz.) gaan wij op zoek naar een passende uitdaging.

Met het openbaar vervoer reis je makkelijk naar je werk. Op welke school je ook aan de slag gaat. Natuurlijk kun je ook op de fiets stappen of met de auto gaan.

Van begeleiding tot training

Tijdens jouw BOOR-carrière word je begeleid. Met volledige aandacht voor jou en het blijven peilen of je op je plek zit. Naast deze begeleiding biedt BOOR ook opleidingen en trainingen aan. Zo kunnen onderwijsassistenten met een vaste aanstelling via ons de pabo volgen. Ook is het mogelijk om opgeleid te worden tot eraarondersteuner.

Sollicitatie

Lijkt deze baan jou wel wat? Solliciteer dan direct door op onderstaande button te klikken.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Bel of app met Lydia van den Hoonaard (Leidinggevende Flexpool) via 06-34 55 71 66. Mailen kan ook, via lydia.vandenhoonaard@stichtingboor.nl.

De koffie en thee staat klaar!

Eisen

Minimaal aantal jaren werkervaring
- Pabo-diploma (of je gaat binnenkort afstuderen) of een diploma onderwijsassistent met enkele jaren werkervaring; - Werkweek van 0,4-1 fte; - Verklaring Omtrent Gedrag (VOG); - Werken binnen een school met een openbare identiteit is echt jouw ding; - Een mix van verschillende culturen geeft jou energie.
Functie-eisen
- Je houdt er van om initiatief te nemen en doet dat ook;
- Snel schakelen;
- Vol enthousiasme aan de slag gaan met een groep kinderen;
- Je schouders eronder zetten;
- Kansen pakken;
- Eén team, één taak.

Over BOOR Werkt

Naam school
Adres
Schiekade 34 , 3032AJ Rotterdam Zuid-Holland NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier / Algemeen, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal, Praktijkonderwijs
Sector
Basisonderwijs
Omschrijving
BOOR Selectie is bij BOOR verantwoordelijk voor de werving, selectie en tijdelijke inzet van groepsleerkrachten op verschilende BOOR scholen. Het kan gaan om vervaning van afwezige leerkrachten, maar ook om extra inzet. Werk je voor BOOR Selectie dan heb je een (vaste) aanstelling en de zekerheid van inkomsten.  

Werken bij BOOR Selectie is:
  • Uitdaging en plezier, in een
  • nieuwe werkomgeving, met een (vaste) aanstelling en inkomstenzekerheid
  • gericht op persoonlijke ontwikkeling en professionaliseren, met
  • primaire focus op lesgeven, dus
  • werken bij verschillende BOOR scholen en
  • andere sectoren en concepten ervaren.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de knop solliciteren voor meer informatie over deze vacature.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.