Vacature Docent Duits in Gouda

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Duits 
Datum online
2023-02-14 14-2-2023
Sluitingsdatum
15-4-2023
Met ingang van
01-08-2023
Referentienummer
5833
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1,0
Omschrijving
Zoek je als docent Duits ruimte om grote internationale projecten uit te voeren (Erasmusbeurs)? Dan ben je van harte welkom op het Antoniuscollege in Gouda!
Wat ga je doen?
Jij bent een enthousiaste docent Duits en leert jouw leerlingen de correcte uitspraak en toepassing van de grammaticaregels. Met bijvoorbeeld het lezen van boeken, kijken van Duitse films of series weet jij ze te boeien. En natuurlijk vertel je interessante wetenswaardigheden over het land en de cultuur van onze oosterburen. Zo coach jij jouw leerlingen naar het hoogst haalbare Duitse resultaat. 
Het Antoniuscollege heeft een Erasmusbeurs gekregen waardoor je de komende jaren de ruimte krijgt om, naast je (reguliere) lesgevende taken, grote internationale projecten uit te voeren.
Hier ga je werken
Het Antoniuscollege Gouda is een school voor gymnasium/atheneum/havo. Binnen deze opleidingen bieden wij de leerroutes TTO, Breed en Technasium. Voor hoogbegaafde leerlingen hanteren wij de uitgangspunten van de BPS (begaafdheidsprofielscholen). Wij bieden Totaal Onderwijs, dat wil zeggen: wij bereiden onze leerlingen voor op vragen die de toekomst aan hen stelt. Daarom staan op het Antonius naast slagen met hoge cijfers, (sociale) vaardigheden centraal. We willen een brug slaan tussen onderwijs ‘oude stijl’ en de ‘real world’. Kennen én kunnen staan centraal. De kernwaarden van waaruit wij werken: resultaatgericht, kracht, grensverleggend en jezelf zijn, maken dit mogelijk. Op het Antoniuscollege kun je jezelf zijn, verbonden aan onze ambities. Dat geldt voor leerlingen, docenten, ondersteunend personeel en schoolleiding. Dat betekent oog hebben voor elkaar, prioriteiten stellen, afspraken nakomen, elkaar aanspreken en willen leren van elkaar.
Wil je meer weten over de school en de locaties, klik hier.
Wat breng je mee?
  • Je hebt ervaring met het organiseren en coördineren van uitwisselingen, excursies, cursussen voor docenten e-twinning enz;
  • Je krijgt energie van lesgeven en bent didactisch en pedagogisch onderlegd;
  • Je bent in het bezit van een eerstegraads bevoegdheid Duits. Tweedegraads docenten Duits nodigen wij ook van harte uit om te solliciteren;
  • Aantoonbare kennis en affiniteit met het vak Duits en het lesgeven binnen het vo/hbo/wo;
  • Je motiveert en begeleidt de leerlingen om hun doelen te behalen.
Dit is wat wij bieden
Wij bieden een baan van 0,8 fte tot maximaal 1,0 fte met 0.2 fte ruimte voor internationalisering. Je krijgt in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd met ingang van 1 augustus 2023 voor de duur van een jaar. Gaat het goed, dan zetten we het contract om naar een vaste aanstelling. Je ontvangt afhankelijk van ervaring en de graad van lesbevoegdheid een passend salaris vanuit de CAO VO; Schaal LB (4.573,- euro), LC (5.329,- euro) of LD (6.059,- euro) maximaal bruto per maand.
Bij Carmel kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO VO zoals bijvoorbeeld 8,33% eindejaarsuitkering (volledige 13e maand), 8% vakantietoeslag, een goede pensioenregeling en tegemoetkoming in de reiskosten woon- werkverkeer. 
  • We investeren graag in jouw ontwikkeling.
  • Je komt te werken op een school met een positieve, collegiale werksfeer en een professionele vaksectie.
Zijn wij een match?
Heb je interesse in deze functie? Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Heb je interesse maar toch nog een vraag? Bel of mail dan naar Hanneke Lugtenburg (rector) bereikbaar via h.lugtenburg@carmelcollegegouda.nl.
Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.
Aanvullende informatie
Ruimte van 0.2 voor internationalisering

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
1e en/of 2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB, LC of LD
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, LC of LD, maximaal bruto maandsalaris is afhankelijk van de salarisschaal.

Over Carmelcollege Gouda

Naam school
Adres
Groen van Prinsterersingel 49 , 2805TD Gouda Zuid-Holland NL
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over Carmelcollege Gouda vind je op: www.carmelcollegegouda.nl.

Carmelcollege Gouda is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.