Vacature Leerkracht onderbouw in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht onderbouw 
Datum online
2023-02-13 13-2-2023
Sluitingsdatum
13-4-2023
Met ingang van
april-mei 2023
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1,0
Omschrijving
De Sleutel is een protestants- christelijke basisschool in de multiculturele wijk Bloemhof te Rotterdam. Wij hebben 240 leerlingen die verdeeld zijn over reguliere groepen, drie schakelklassen voor onderwijs aan nieuwkomers en twee peutergroepen. Onze school staat in een Children’s Zone en biedt extra leertijd aan leerlingen. Daarnaast zijn wij een Lekker Fit school.

Wij werken op school met drie belangrijke pijlers: hoofd, hart en handen. We vinden het heel belangrijk dat de kinderen in een veilige en rustige omgeving tot leren en werken komen. Onze school is een oefenplek waar de kinderen fouten mogen maken om tot leren te komen. School, ouders en kinderen werken samen aan een cultuur waar iedereen zichzelf mag zijn.

De Sleutel is onderdeel van schoolbestuur PCBO. PCBO bestaat uit 3 kindcentra, 11 peuterspeelzalen, 21 basisscholen en 4 speciaal (basis)onderwijs scholen.

Hart voor ontwikkeling
Wij zien onze PCBO scholen als een stabiele kracht in de dynamische omgeving van Rotterdam. Een oefenplek waar iedere leerling in veiligheid zijn of haar talenten kan ontwikkelen. Waar éxtra aandacht is voor leerlingen die dat nodig hebben, waar iedere leerling welkom is en zich ook welkom voelt. Waar binnen het levensbeschouwelijke onderwijs wordt uitgegaan van een gelijkwaardige ontmoeting tussen alle leerlingen en collega's. En dat doen we al meer dan 125 jaar. PCBO stimuleert de professionele ontwikkeling van alle werknemers en biedt uitstekende begeleidingsprogramma's voor starters en zij-instromers. Individueel en in teamverband wordt scholing ingezet om eigentijds onderwijs vorm te geven. Word jij ook een PCBO 'hart' werker?

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Hier herken jij jezelf in
 • Je hanteert een open en duidelijke communicatiestijl.
 • Je hebt een heldere onderwijskundige visie.
 • Je gaat uit van hoge verwachtingen betreffende prestaties van leerlingen.
 • Je hebt een zichtbare, laagdrempelige en empathische benadering van team, ouders en kinderen.
 • Je hebt een nieuwsgierige houding naar verschillende levensovertuigingen en beschouwt deze als waardevol voor de ontwikkeling van leerlingen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Dit zoek jij in een baan
 • Een gemotiveerd, bevlogen en gezellig team.
 • Ontwikkelingsgericht onderwijs bieden op een school die in beweging is.
 • Met 28 scholen binnen PCBO zijn er diverse mooie opleidings- en doorgroeimogelijkheden. Hierbij kun je denken aan doorgroeien als IB-er, reken- of leesspecialist.
 • Voor startende leerkrachten en zij-instromers wordt er extra coaching naast begeleiding op scholen aangeboden.
 • PCBO biedt een tijdelijke arbeidsmarkttoelage op alle scholen.
 • Ook bieden wij goede overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een extra reiskostenvergoeding woon-werk, fietsregeling, goed pensioen, arbeidsongeschiktheidsverzekering, eindejaarsuitkering en 428 verlofuren.

Over CBS de Sleutel

Naam school
Adres
Putseplein 18 , 3073ED Rotterdam Zuid-Holland NL
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Schijndel
Omschrijving
De Sleutel is een protestants- christelijke basisschool in de multiculturele wijk Bloemhof te Rotterdam. Wij hebben 250 leerlingen die verdeeld zijn over reguliere groepen, drie schakelklassen voor onderwijs aan nieuwkomers en twee peutergroepen. Onze school staat in een Children’s Zone en biedt iedere week 10 uur extra leertijd aan de leerlingen.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Meer informatie en reactie
Kijk voor meer informatie op www.cbsdesleutel.nl en www.pcbo.nl. Voor mondelinge toelichting ben je welkom bij Theo Bosgieter (directeur) of Shanti Dewki-Chedi (adjunct- directeur). Bereikbaar op 010-4844691. Een gemotiveerde reactie met cv kun je sturen naar directie@cbsdesleutel.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.