Vacature Leraar groep 8 in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leraar groep 8 
Datum online
2023-02-13 13-2-2023
Sluitingsdatum
31-3-2023
Met ingang van
01-08-2023 of mogelijk eerder
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1,0
Omschrijving
Wat ga je doen
In de ochtend drink je gezellig wat met collega’s voordat je de kinderen verwelkomt. Een persoonlijk praatje aan de deur zorgt ervoor dat jij weet waar de kinderen mee bezig zijn en wat er speelt. Dit helpt je om met een leuke lesopening, de les te starten. De kinderen hangen aan je lippen en willen graag wat nieuws van jou leren. Zo, de aandacht is gewekt en je gaat snel verder met de lessen die je gisteren hebt voorbereid. Je geniet van hun trotse koppies nadat ze zojuist samen met jou iets moeilijks onder de knie hebben gekregen. Jouw inspanningen hebben resultaat, kinderen in alle opzichten naar een hoger niveau brengen, wat een mooi vak heb je toch. Doelgericht leren en doen, dat is ook jouw motto! ’s Middags neem je deel aan een leerwerkgroep en samen bereid je een inspirerende teamvergadering voor (of laat je je inspireren). Deze tijden vragen om verbinding en vrolijkheid.
Wat heb je toch een mooie baan op een van de leukste scholen in Capelle aan den IJssel!

Dit heb je
Je hebt affiniteit met ons openbaar onderwijs en je hebt het in je om mee te denken aan de doorontwikkeling van het onderwijs op onze school. Vanuit een stevige basishouding werk je samen met je collega’s aan de verbetering van onze processen. De competenties proactief, kritisch, zelfreflectie en samenwerken zijn jou niet vreemd.
Daarnaast ben je zelfstandig en neem je je eigen verantwoordelijkheid. Je hebt gevoel voor de ontwikkelingsfase waarin de kinderen zich bevinden en bent in staat om een veilige omgeving te creëren.
 
Dit kan je
 • Je beschikt over een basisbevoegdheid (PABO) om les te geven.
 • Je gaat zelfstandig en pro actief te werk binnen de schoolafspraken- en kaders.
 • Zonder relatie geen prestatie is een uitspraak die jou niet vreemd is, je hebt een goede relatie met ouders, leerlingen en externen.
 • Je bent inzetbaar in 2 bouwen (onder/midden/bovenbouw) met oog op (interne) mobiliteit. 
Dit krijg je
 • Een warm, gezellig en liefdevol team dat is verdeeld over 2 locaties met binnenkort nieuwbouw voor 1 van de locaties
 • Voldoende uitdaging
 • Cao PO schaal LB, vakantietoeslag 8%, eindejaarsuitkering 8,33% en vanuit OCW een bonussalaris vanuit de arbeidsmarkttoelage.
 • Mogelijkheden tot coaching en verdere professionalisering
 • Baan zekerheid om in te stromen bij BLICK op onderwijs 
 • Een aantrekkelijke spaarpot voor je oude dag bij het ABP, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Loyalis
 • Een laptop in bruikleen
 • Onbeperkte nascholing via E-wise
 • Ontmoet je graag collega's en thuis ben je druk, maak gebruik van voordelig sporten via BLICK
 • Beweeg je graag op weg naar je werk? Kies dan een mooie fiets die past bij de afstand die je reist van bakfiets, hippe stadfiets tot speedpedelec, BLICK heeft een fietsregeling.

Meer informatie en sollicitatie  
Herken je je in wat hierboven geschreven is, past dat bij jouw ambities en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Motiveer jouw ambities en reageer dan per omgaande via de “solliciteren” button.
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dennis Marcussen, directeur obs Klim-Op, via e-mailadres d.marcussen@obs-klim-op.nl of telefonisch via 010-4502459. Voor informatie over de sollicitatie procedure kun je contact opnemen met Wilma Lingen, HR-Adviseur via w.lingen@blickoponderwijs.nl.
 

Over OBS Klim-Op

Naam school
Adres
Lijstersingel , 2902JD Capelle aan den IJssel NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Wilma Lingen
Omschrijving
Binnen OBS Klim-Op staat het programma De Vreedzame School centraal. Bij dit programma gaat het erom dat kinderen sociale competenties leren, maar vooral ook een positief sociaal en moreel klimaat in school creëren waarbij een opvoedende en gedrag regulerende werking aan bod komt. Het beschouwt de klas en de school als een leefgemeenschap, waarin kinderen zich gehoord en gezien voelen, een stem krijgen, en waarin kinderen leren om samen beslissingen te nemen en conflicten op te lossen. Kinderen zijn zelfbewust en voelen zich verantwoordelijk voor elkaar en voor de gemeenschap, en staan open voor de verschillen tussen mensen.

Obs Klim Op is onderdeel van de stichting BLICK op onderwijs. Samen met de andere scholen voor primair onderwijs en het EYE College biedt obs Klim Op een doorlopende leerlijn voor leerlingen van 4 tot 18 jaar. 

DOELGERICHT LEREN EN DOEN!

Obs Klim-Op is een school waaruit kinderen in alle veiligheid leren, spelen en ontdekken. Onder leiding van een sterk team leerkrachten en vrijwilligers weten onze kinderen waar ze aan toe zijn. Binnen onze school hebben we een duidelijke structuur en regels die consequent worden toegepast. We doen wat we zeggen en komen na wat we beloven. Alleen zo kunnen wij vanuit vertrouwen kinderen doelgericht tot leren brengen. Wij kijken niet alleen naar het resultaat, maar ook naar hoe je iets doet. Doe je het goed dan geven we een opsteker. Maar ook fouten maken mag. We leren kinderen ervaren dat er verschillende manieren zijn om ergens over te denken. Door te luisteren naar de ander, leer je niet alleen iets nieuws maar ook dat anders ok is – bij ons op school ben je vrij om jezelf te zijn. Zo vind je jouw eigen plek en ontdek je waar je goed in bent!

Meer informatie: www.obs-klim-op.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.