Vacature Leraar groep 4 op vervanging in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leraar groep 4 op vervanging 
Datum online
2023-02-09 9-2-2023
Sluitingsdatum
31-3-2023
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Fulltime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1,0
Omschrijving
Wat ga je doen
Wij zoeken per direct een lieve leerkracht die tijdelijk, in ieder geval tot aan de zomervakantie aan de slag gaat met onze leerlingen van groep 4. Snel schakelen is jou niet vreemd, je past je snel aan en je vindt het superleuk om deze groep tot aan de zomervakantie klaar te stomen voor groep 5. En als je wilt zou je na de zomervakantie direct aan de slag kunnen op 1 van de andere scholen die vallen onder het bestuur BLICK op onderwijs, hoe leuk is dat!

Het begeleiden van kinderen in hun persoonlijke ontwikkeling, klasmanagement en orde bewaren zijn jou niet vreemd. Weet je nog dat ukkie dat door jouw aandacht, zorg en begeleiding klaar was voor de volgende groep en daarna vol zelfvertrouwen de basisschool doorliep?

Bij Kindcentrum Ontdekrijk zijn we open en betrokken en hebben we plezier met elkaar. Humor en relativeren horen daarbij. Als team hebben wij een voorbeeldfunctie voor de kinderen.

Dit heb je
 • Een basisbevoegdheid (PABO diploma)
 • Liefde voor onze kinderen
 • 5 dagen per week de tijd om bij ons te komen werken
 • Affiniteit met het openbaar onderwijs
Dit kan je
 • Jij maakt het verschil, een stevige basishouding is jou niet vreemd
 • Kinderen inspireren en met hart en ziel boeiend zijn
 • Je bent oplossingsgericht, flexibel
 • Je bent een teamplayer en communicatief vaardig
Dit krijg je
 • Een warm, kleinschalig en nieuw team volop in ontwikkeling
 • Voldoende uitdaging
 • Cao PO schaal LB, vakantietoeslag 8%, eindejaarsuitkering 8,33% en vanuit OCW een bonussalaris vanuit de arbeidsmarkttoelage
 • Mogelijkheden tot coaching en verdere professionalisering
 • Een aantrekkelijke spaarpot voor je oude dag bij het ABP, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Loyalis
 • Een laptop in bruikleen
 • Onbeperkte nascholing via E-Wise
 • Ontmoet je graag collega's en thuis ben je druk, maak gebruik van voordelig sporten via BLICK
 • Beweeg je graag op weg naar je werk? Kies dan een mooie fiets die past bij de afstand die je reist van bakfiets, hippe stadfiets tot speedpedelec, BLICK heeft een fietsregeling.
Meer informatie en sollicitatie
Is bovenstaande een feest van herkenning voor jou? Motiveer dan jouw ambities en reageer via de “solliciteren” button.
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Henk Beesmens, directeur van Kindcentrum Ontdekrijk, h.beesems@blickoponderwijs.nl, 010-4500550. Voor informatie over de sollicitatie procedure kun je contact opnemen met Wilma Lingen, HR-Adviseur via w.lingen@blickoponderwijs.

Over Kindcentrum Ontdekrijk

Adres
Rogaland 31 , 2905AP Capelle aan den IJssel NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Wilma Lingen
Omschrijving
Ontdekrijk is niet zomaar een school maar een kleurrijk kindcentrum van waaruit kinderen in alle veiligheid leren zelf slimme keuzes te maken en te ontdekken waar ze goed in zijn. We creëren als team samen een liefdevolle thuishaven voor kinderen en we leren van en staan open voor de meningen van kinderen en ouders. We zijn een team waarin we elkaar aanvullen en samen hard werken aan toekomstkansen voor kinderen.
Binnen Ontdekrijk werken we met een duidelijke structuur en regels die consequent toegepast worden, in samenwerking met kinderen en ouders. Zo bieden we onze leerlingen een veilige basis, waar zij zichzelf leren kennen en uiten. We vragen veel van je maar je krijgt er ook veel voor terug; eigen inbreng, uitproberen, leren met en van elkaar en natuurlijk de puurheid, openheid en eerlijkheid van de leerlingen voor wie je als leerkracht écht het verschil kunt maken.
Kindcentrum Ontdekrijk heeft een actieve ouderraad en er is veel samenwerking binnen de wijk met onze partners waaronder welzijn Capelle en sportief Capelle. Er zitten veel kinderen uit de directe omgeving op de school die lekker kunnen buitenspelen op onze groene pleinen. Momenteel telt de school 190 leerlingen, 11 leerkrachten, 2 intern begeleiders en 6 onderwijs ondersteunend personeelsleden. www.ontdekrijk.nu

Kindcentrum Ontdekrijk is onderdeel van de stichting BLICK op onderwijs. Samen met de andere scholen voor primair onderwijs en het EYE College biedt Kindcentrum Ontdekrijk een doorlopende leerlijn voor leerlingen van 4 tot 18 jaar.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.