Vacature Vacature PIE in Veldhoven

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Vacature PIE 
Datum online
2023-02-08 8-2-2023
Sluitingsdatum
31-3-2023
Met ingang van
8-2-2023
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5
Omschrijving

Lukt het jou de leerlingen aan de hand van tekeningen wegwijs te maken in de wereld van installaties en producten? Waar ga je werken Het Sondervick College is een brede scholengemeenschap voor vmbo, mavo, havo en vwo. Prachtig gelegen op de Kempen Campus. Iedere leerling heeft een eigen gebouw als uitvalsbasis. Dat is fijn voor de leerlingen, want dat voelt veilig en vertrouwd. Zo hebben we de voordelen en faciliteiten van een grote school, maar ervaren leerlingen de gemoedelijke sfeer van een kleine school. Onze school staat midden in de Veldhovense samenleving. Vanuit diverse projecten werken we samen met bedrijven en organisaties uit Veldhoven en omgeving. Het Sondervick College is gevestigd in de brainportregio en een officiële BrainportSchool. We besteden veel aandacht aan internationalisering.

Vanwege vervanging zijn we op het Sondervick College op zoek naar een

Docent PIE (0,5 fte)

Wie ben jij Je bent een enthousiaste collega en beschikt over vaardigheden om een veilig en gestructureerd leerklimaat te creëren. Tevens heb je oog en hart voor de leerlingen. Je kijkt hierbij naar de verschillende behoeften die er zijn binnen de klas en speelt daarop in met passende werkvormen. Jij bent een échte techneut en laat de theorie en praktijk van het profiel produceren, installeren en energie tot leven komen. Indien je nog geen lesbevoegdheid hebt en nog aan het studeren bent, is dit ook geen probleem!

Wat ga je doen Een baan als docent is erg afwisselend. Elke dag is anders! Je verzorgt lessen PIE: produceren, installeren en energie aan leerlingen van de bovenbouw vmbo. Naast het verzorgen van lessen, komt er ook een stukje leerling coaching bij kijken. Je draagt bij aan de ontwikkeling op persoonlijk vlak van de leerlingen

Wij bieden Het Sondervick College biedt een uitdagende werkomgeving . Het salaris is conform de CAO OMO en is maximaal 4.573 euro (schaal LB) bruto per maand bij een volledige werkweek. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen. Tevens biedt het Sondervick College ruime ontplooiingsmogelijkheden.

Meer informatie Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Petra Uysal , 040-2309400. Voor vragen over de procedure kun je terecht bij de afdeling personeelszaken via pz@sondervick.nl.

Solliciteren Richt je sollicitatiebrief met CV aan mevrouw M. van Roosmalen, rector. Dit kan uitsluitend via het uploaden van je gegevens op de website van www.omo.nl. Sollicitaties via e-mail worden niet in behandeling genomen. Let op: alle correspondentie omtrent je sollicitatie, tref je aan in het persoonlijke account van OMO dat je aanmaakt tijdens je sollicitatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Over Sondervick College

Naam school
Adres
Knegselseweg 30 , 5504NC Veldhoven NL
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Het Sondervick College is een school voor vmbo basis/kader, mavo, havo en vwo. Prachtig gelegen op de Kempen Campus. Iedere leerling heeft een eigen gebouw als uitvalsbasis. Dat is fijn voor de leerlingen, want dat voelt veilig en vertrouwd. Zo hebben we de voordelen en faciliteiten van een grote school, maar ervaren leerlingen de gemoedelijke sfeer van een kleine school.
Onze school staat midden in de Veldhovense samenleving. Vanuit diverse projecten werken we samen met bedrijven en organisaties uit Veldhoven en omgeving.
Het Sondervick College is gevestigd in de brainportregio en een officiële BrainportSchool. We besteden veel aandacht aan internationalisering.
Bijzonderheden
Het Sondervick College behoort tot de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO), een schoolbestuur van meerdere middelbare scholen in Noord-Brabant

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.