Vacature Vakleerkracht gym in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Vakleerkracht gym 
Datum online
2023-02-08 8-2-2023
Sluitingsdatum
31-3-2023
Met ingang van
01-08-2023 of mogelijk eerder
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,2
Omschrijving
Wat ga je doen 
's Morgens komen de leerlingen van groep 6 binnen en je hebt al een circuit klaargezet. Na overleg met jouw coördinator Natalie heb je voor vandaag een speels circuit uitgezet om de motoriek te bevorderen. Coördinatie, balans, kracht alles komt aan bod. Groep 6, 7 en 8 kunnen veel en deze lessen hebben daaraan een belangrijke bijdrage gehad. En dat is echt jouw ding, beweging, spel, plezier en teamspirit, je hebt er zin in! 's Middags heb je een afspraak met een collega over de komende sportweek voor de basisscholen en wat fijn dat ook de collega's van het voortgezet onderwijs hier hun steentje aan bij zullen dragen. Wat een energie haal jij uit je werk!

Wie ben jij?
Je bent een gedreven, enthousiaste leerkracht die het complete beweegaanbod wil uitdragen, zowel richting team, kinderen als ouders. Je hecht aan een teamgerichte samenwerking en wil graag enthousiast participeren binnen de overlegstructuur van de vakgroep.
 
Dit bieden wij 
  • Een warm, gezellig en professioneel team
  • Voldoende uitdaging
  • Afhankelijk van ervaring cao PO schaal LB, vakantietoeslag 8%, eindejaarsuitkering 8,33% en vanuit OCW een bonussalaris vanuit de arbeidsmarkttoelage
  • Mogelijkheden tot verdere professionalisering
  • Een aantrekkelijke spaarpot voor je oude dag bij het ABP, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Loyalis
  • Een laptop in bruikleen
  • Onbeperkte digitale nascholing via E-Wise
  • Ontmoet je graag collega's en thuis ben je druk, maak gebruik van voordelig sporten via BLICK.
  • Beweeg je graag op weg naar je werk? Kies dan een mooie fiets die past bij de afstand die je reist van bakfiets, hippe stadfiets tot speedpedelec, BLICK heeft een fietsregeling

Verder nog in het kort:
Je bent in het bezit van een HBO-ALO diploma
 
Meer informatie en sollicitatie
Is bovenstaand profiel herkenbaar voor jou? Motiveer dan jouw ambities en reageer via de “solliciteren” button.
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Henk Beesems, directeur van Kindcentrum Ontdekrijk via mailadres h.beesems@blickoponderwijs.nl of met Natalie van Dijk, Coordinator Vakgroep Bewegingsonderwijs via e-mailadres n.vandijk@obswest.nl.

Over Kindcentrum Ontdekrijk

Adres
Rogaland 31 , 2905AP Capelle aan den IJssel NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Wilma Lingen
Omschrijving
Ontdekrijk is niet zomaar een school maar een kleurrijk kindcentrum van waaruit kinderen in alle veiligheid leren zelf slimme keuzes te maken en te ontdekken waar ze goed in zijn. We creëren als team samen een liefdevolle thuishaven voor kinderen en we leren van en staan open voor de meningen van kinderen en ouders. We zijn een team waarin we elkaar aanvullen en samen hard werken aan toekomstkansen voor kinderen.
Binnen Ontdekrijk werken we met een duidelijke structuur en regels die consequent toegepast worden, in samenwerking met kinderen en ouders. Zo bieden we onze leerlingen een veilige basis, waar zij zichzelf leren kennen en uiten. We vragen veel van je maar je krijgt er ook veel voor terug; eigen inbreng, uitproberen, leren met en van elkaar en natuurlijk de puurheid, openheid en eerlijkheid van de leerlingen voor wie je als leerkracht écht het verschil kunt maken.
Kindcentrum Ontdekrijk heeft een actieve ouderraad en er is veel samenwerking binnen de wijk met onze partners waaronder welzijn Capelle en sportief Capelle. Er zitten veel kinderen uit de directe omgeving op de school die lekker kunnen buitenspelen op onze groene pleinen. Momenteel telt de school 190 leerlingen, 11 leerkrachten, 2 intern begeleiders en 6 onderwijs ondersteunend personeelsleden. www.ontdekrijk.nu

Kindcentrum Ontdekrijk is onderdeel van de stichting BLICK op onderwijs. Samen met de andere scholen voor primair onderwijs en het EYE College biedt Kindcentrum Ontdekrijk een doorlopende leerlijn voor leerlingen van 4 tot 18 jaar.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.