Vacature Leraar groep 8 in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leraar groep 8 
Datum online
2023-02-08 8-2-2023
Sluitingsdatum
31-3-2023
Met ingang van
01-08-2023 of mogelijk eerder
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,8 - 1,0
Omschrijving
We zoeken per direct een positieve bouwer met een hoge ambitie. Die met ons de mouwen opstroopt voor de meest kansrijke schoolomgeving voor onze kinderen en elke dag opnieuw weer het verschil willen maken. 

Groep 8 biedt mogelijkheden voor jou om met ons mee te bouwen. Doe je mee? Stuur gerust een mail om een afspraak te maken. Dan bespreken we 1 op 1 wat de mogelijkheden zijn. 


Onderwijsmaken op KC Ontdekrijk in Capelle aan den IJssel is een unieke kans voor jouw loopbaan. Onze kinderen maken ons duidelijk wat wij te doen hebben en zijn het vertrekpunt van ons Opbrengst Bewust handelen. Met elkaar werken wij aan de meest betekenisviolle schoolomgeving voor de kinderen in de wijk Oostgaarde in Capelle aan de IJssel.

Ben jij een teamplayer. Ga je uit van kansen en ben je pedagogisch en didactisch sterk? Zoek je ruimte voor het inzetten en ontwikkelen van zowel jouw talenten als dat van de kinderen? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

NB. eigen laptop, account tot E-Wise aanbod, voordelig sporten, fietsregeling en een voordeel voor je zorgpremie!

Op KC Ontdekrijk werken we vanuit hoge verwachtingen aan elk kind. Zijn we (net als onze kinderen!) positief, lerend en nieuwsgierig. Voelen we sterke affiniteit voor onze doelgroep kinderen, voor wie toekomstkansen niet vanzelfsprekend zijn, maar die elke dag blij binnenkomen en op het puntje van hun stoel zitten.

Loop je warm voor kansengelijkheid (en niet voor het bonussalaris, wat natuurlijk wel een voordeel is). Past dit bij jouw ambities en ben je toe aan een nieuwe stap in jouw loopbaan? Motiveer jouw ambities en reageer dan via de “solliciteren” button.
Voor meer informatie over de inhoud van de vacature kun je contact opnemen met Henk Beesems, directie KC Ontdekriijk via h.beemsens@@blickoponderwijs.nl. 
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja

Over Kindcentrum Ontdekrijk

Adres
Rogaland 31 , 2905AP Capelle aan den IJssel NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Wilma Lingen
Omschrijving
Ontdekrijk is niet zomaar een school maar een kleurrijk kindcentrum van waaruit kinderen in alle veiligheid leren zelf slimme keuzes te maken en te ontdekken waar ze goed in zijn. We creëren als team samen een liefdevolle thuishaven voor kinderen en we leren van en staan open voor de meningen van kinderen en ouders. We zijn een team waarin we elkaar aanvullen en samen hard werken aan toekomstkansen voor kinderen.
Binnen Ontdekrijk werken we met een duidelijke structuur en regels die consequent toegepast worden, in samenwerking met kinderen en ouders. Zo bieden we onze leerlingen een veilige basis, waar zij zichzelf leren kennen en uiten. We vragen veel van je maar je krijgt er ook veel voor terug; eigen inbreng, uitproberen, leren met en van elkaar en natuurlijk de puurheid, openheid en eerlijkheid van de leerlingen voor wie je als leerkracht écht het verschil kunt maken.
Kindcentrum Ontdekrijk heeft een actieve ouderraad en er is veel samenwerking binnen de wijk met onze partners waaronder welzijn Capelle en sportief Capelle. Er zitten veel kinderen uit de directe omgeving op de school die lekker kunnen buitenspelen op onze groene pleinen. Momenteel telt de school 190 leerlingen, 11 leerkrachten, 2 intern begeleiders en 6 onderwijs ondersteunend personeelsleden. www.ontdekrijk.nu

Kindcentrum Ontdekrijk is onderdeel van de stichting BLICK op onderwijs. Samen met de andere scholen voor primair onderwijs en het EYE College biedt Kindcentrum Ontdekrijk een doorlopende leerlijn voor leerlingen van 4 tot 18 jaar.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.