Vacature Docent scheikunde 1e graad in Cuijk, Grave en Mill

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent scheikunde 1e graad 
Datum online
2023-02-08 8-2-2023
Sluitingsdatum
1-4-2023
Met ingang van
1-8-2023
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0
Omschrijving

Het Merletcollege is een streekschool voor voortgezet onderwijs met locaties in Cuijk, Grave, Velp en Mill. Het is een school met een prettige sfeer. Elke leerling voelt zich gezien en gehoord. Er is veel persoonlijk contact tussen docenten en leerlingen. Dat is het beeld dat we vaak terugkrijgen van leerlingen, ouders en medewerkers. Die sfeer willen we de komende jaren heel graag vasthouden en waar mogelijk versterken. We hebben ambities om het onderwijs beter af te stemmen op wat leerlingen nodig hebben voor de wereld van morgen. We geven onze leerlingen een actievere rol in wat en hoe zij willen leren. Dat doen we aan de hand van drie kernwaarden (participeren, persoonlijk en plezier) die onze koers bepalen. Samenwerken aan de toekomst van jongeren, daar staan wij voor. We profileren ons met een breed aanbod, waarin veel te kiezen valt. Iedere locatie van het Merletcollege geeft vmbo-leerlingen de keuze uit alle leerwegen. In Velp biedt de school onderwijs aan anderstaligen leerlingen (EOA). De locatie in Grave biedt ook alle leerjaren van de havo en onderwijs in de eerste drie leerjaren van het vwo. Aankomend schooljaar start deze locatie een verrijkte havo (6-jarige opleiding met havo en vwo diploma) in nauwe samenwerking met de locatie Cuijk. De locatie in Mill heeft naast haar vmbo een onderwijsaanbod in havo onderbouw. De onderbouwleerlingen havo uit Mill en vwo leerlingen uit Grave kunnen hun schoolloopbaan vervolgen in Cuijk waar op alle niveaus examen kan worden gedaan. De locatie in Cuijk heeft bovendien een tweetalige vwo-afdeling, een gymnasium en een Technasium.

VACATURE DOCENT SCHEIKUNDE - 0,8 -1,0 fte

Wil je als docent scheikunde, 1e graad aan de slag en maak jij jongeren enthousiast voor jouw vak en breng jij onderwijs op uitdagende manier? Ben jij die bevoegde docent scheikunde of ben je daarvoor in opleiding? Reageer dan snel.

We zijn voor komend schooljaar 2023-2024 op zoek naar een docent scheikunde met een frisse kijk op het onderwijs, een gedreven collega die zijn enthousiasme voor zijn vak uitdraagt en positief is ingesteld. Part-timers worden ook uitgenodigd om te solliciteren.

Wij bieden:

  • SalariĆ«ring CAO-VO
  • Goede arbeidsvoorwaarden op basis van de CAO-VO en CAO-OMO
  • Ruimte voor verdere persoonlijke ontwikkeling en professionalisering
  • Fijne werksfeer

Voor meer informatie over het Merletcollege kunt u onze website bekijken, www.merletcollege.nl of neem contact met ons op voor meer informatie.

Wil je ons helpen deze leerlingen van lessen te voorzien, twijfel dan niet langer en solliciteer direct op deze vacature. We zien je motivatiebrief, voorzien van CV, graag tegemoet. Vervolgens zal er contact met je worden opgenomen.

Kijk ook gerust naar onze andere vacatures!

Over Merletcollege

Naam school
Adres
Locaties in , 5431RX Cuijk, Grave en Mill NL
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Het Merletcollege is een school voor voortgezet onderwijs met locaties in Cuijk, Grave en Mill. Wij willen er zijn voor alle leerlingen in die regio en profileren ons daarom niet met een specifiek onderwijskundig concept, zoals jenaplan- of montessori. Wel profileren wij ons met een breed aanbod, waarin veel te kiezen valt. De scholen, van gymnasium tot en met vmbo basis-beroepsgerichte leerweg, ontwikkelen de talenten van iedere leerling door ‘goed onderwijs’ te bieden geïnspireerd om zo de leerlingen passende startposities voor vervolgonderwijs en voor toetreding tot de maatschappij te laten verwerven.
In Cuijk biedt de school theoretisch (mavo), kader- en basisberoepsgericht vmbo-onderwijs aan en kan havo en vwo worden gevolgd. In Grave bieden we theoretisch, kader- en basisberoepsgericht vmbo-onderwijs, volledig havo-onderwijs en vwo-onderwijs tot en met het derde leerjaar. Het onderwijsaanbod in Mill is voor het vmbo hetzelfde als in Grave en Cuijk, daarnaast wordt in Mill havo aangeboden tot en met leerjaar 2. Naast de drie reguliere locaties heeft het Merletcollege ook een locatie EOA (Eerste Opvang Anderstaligen) in Velp (bij Grave), een locatie die gespecialiseerd is in het onderwijs aan nieuwkomers.
Bijzonderheden
Het Merletcollege maakt deel uit van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.