Vacature Vacature biologie in Veldhoven

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Vacature biologie 
Datum online
2023-02-06 6-2-2023
Sluitingsdatum
19-5-2023
Met ingang van
6-2-2023
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,4
Omschrijving

Het Sondervick College is een brede scholengemeenschap voor vmbo, mavo, havo en vwo. Prachtig gelegen op de Kempen Campus. Iedere leerling heeft een eigen gebouw als uitvalsbasis. Dat is fijn voor de leerlingen, want dat voelt veilig en vertrouwd. Zo hebben we de voordelen en faciliteiten van een grote school, maar ervaren leerlingen de gemoedelijke sfeer van een kleine school. Onze school staat midden in de Veldhovense samenleving. Vanuit diverse projecten werken we samen met bedrijven en organisaties uit Veldhoven en omgeving. Het Sondervick College is gevestigd in de brainportregio en een officiële?BrainportSchool. We besteden veel aandacht aan internationalisering.

Per direct hebben we op het Sondervick College een functie beschikbaar voor een:

                 		Docent biologie 
                     0,4 (met uitbreiding per 1 april naar 0,8 fte)

Als docent biologie leer jij leerlingen anders te kijken en na te denken over de natuur als werkterrein. Je inspireert ze tot het doen van verrassende ontdekkingen, in practica op school, maar ook in het veld en thuis. Door jouw natuurlijke manier van lesgeven weet jij leerlingen te enthousiasmeren voor het vak Biologie.

Wij vragen een docent • met een relevante 2e graads bevoegdheid; • affiniteit met TTO/ bereid om lessen in het Engels te geven; • die enthousiasme voor zijn vak uitdraagt, innovatief is en gericht op samenwerking in de vakgroep; • voor wie de relatie met de leerling centraal staat; • die in staat is een stimulerende werkomgeving te creëren en kennis/vaardigheden over te dragen aan leerlingen; • die op een leuke wijze ICT weet toe te passen in het vak; • die behalve lesgeven ook een bijdrage wil leveren aan de verdere ontwikkeling van de eenheid.

Wij bieden • Een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer met persoonlijke ontplooiingskansen; • Creatieve ruimte om ontwikkelingen te initiëren; • Salariëring volgens de CAO OMO;

Meer informatie Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Patricia van Berkel via telefoonnummer 040 2309 444 of mailen naar pberkel@sondervick.nl. Voor vragen voor de procedure kun je terecht bij de afdeling personeelszaken via pz@sondervick.nl.

Solliciteren Richt je sollicitatiebrief met CV tot mevrouw M. van Roosmalen. Solliciteren kan uitsluitend via het uploaden van je gegevens op de website van www.omo.nl. Sollicitaties via e-mail worden niet in behandeling genomen. Let op: alle correspondentie omtrent je sollicitatie, tref je aan in het persoonlijke account van OMO dat je aanmaakt tijdens je sollicitatie.

Over Sondervick College

Naam school
Adres
Knegselseweg 30 , 5504NC Veldhoven NL
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Het Sondervick College is een school voor vmbo basis/kader, mavo, havo en vwo. Prachtig gelegen op de Kempen Campus. Iedere leerling heeft een eigen gebouw als uitvalsbasis. Dat is fijn voor de leerlingen, want dat voelt veilig en vertrouwd. Zo hebben we de voordelen en faciliteiten van een grote school, maar ervaren leerlingen de gemoedelijke sfeer van een kleine school.
Onze school staat midden in de Veldhovense samenleving. Vanuit diverse projecten werken we samen met bedrijven en organisaties uit Veldhoven en omgeving.
Het Sondervick College is gevestigd in de brainportregio en een officiële BrainportSchool. We besteden veel aandacht aan internationalisering.
Bijzonderheden
Het Sondervick College behoort tot de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO), een schoolbestuur van meerdere middelbare scholen in Noord-Brabant

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.