Vacature Enthousiaste pedagogisch medewerkers gezocht! in Dordrecht

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Enthousiaste pedagogisch medewerkers gezocht! 
Datum online
2023-02-02 2-2-2023
Sluitingsdatum
31-12-2023
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
Omschrijving
Stimuleer jij, als pedagogisch medewerker, kinderen zich spelend te ontwikkelen en in een veilige omgeving tot bloei te komen? Moedig jij kinderen aan om te worden wie ze zijn?

Bij stichting H3O staat elke dag in het teken van groei. Dat betekent dat wij met beide benen in de wereld staan, met onze blik op de toekomst. Is dat een dynamiek die bij jou past? Daarnaast organiseer je verschillende activiteiten en houdt je rekening met de behoeftes van het individuele kind en de groep.

Waarom werken bij Stichting H3O?

Werken bij Stichting H3O is werken vanuit je hoofd, hart en handen. Stichting H3O biedt doorgroeimogelijkheden op onze scholen en wij investeren in jouw ontwikkeling als pedagogisch medewerker.

Goed om te weten: Stichting H3O beschikt over een KDV, peuteropvang en BSO. Op de BSO kun je worden ingeroosterd bij voor- en naschoolse opvang, TMO (tussen de middagopvang) en ben je ook beschikbaar tijdens de vakantieopvang.

Wie zoeken we?

·Je beschikt over een (bijna) afgeronde opleiding voor de kinderopvang of over een opleiding op het gebied van sport of cultuur conform CAO Kinderopvang (minimaal niveau 3);

·Je kiest bewust voor onze christelijke opvang;

·Je bent flexibel, daadkrachtig en hebt organiserend vermogen;

·Je hebt inzicht en affiniteit met de leeftijdsgroep;

·Je hebt een positieve instelling, werkt vanuit het hart en denkt oplossingsgericht;

·Je kunt je goed inleven in kinderen, ouders, collega's en bent zorgvuldig en volledig in je communicatie;

·Je durft initiatief te nemen;

·Je bent creatief, muzikaal en goed in spel;

·Je staat open voor feedback en ontwikkeling;

·Je hebt een flexibele instelling en kan zowel zelfstandig als in een team werken;

·Je beschikt over 3F en VVE of bent bereid dit te halen.

Ben je geïnteresseerd? Solliciteer direct!

Over Kinderopvang Stichting H3O

Adres
Kolfstraat, 120 , 3311XL Dordrecht Zuid-Holland NL
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Kinderopvang
Contactpersoon
Afas
Omschrijving
Wil jij kinderen voorbereiden op een goede plek in de maatschappij? Ben jij de ambitieuze collega die met passie werkt en het iedere dag een beetje beter wil doen? Lijkt het je een uitdaging om bij een organisatie te werken die opvang en onderwijs biedt met een doorgaande leer- en ontwikkelingslijn? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Net zoals de bijna 700 collega's die bij ons werken. We onderscheiden ons doordat we bij H3O alles in huis hebben, van kinderopvang tot voortgezet onderwijs. Dit geeft jou unieke loopbaankansen en mogelijkheden om door te groeien binnen onze organisatie.

H3O 
H3O staat voor goede christelijke opvang en goed onderwijs in Dordrecht. Met 9 Integrale Kind Centra (IKC’s), 1 evangelisch IKC, 1 SBO, 2 losse opvanglocaties en het Insula College (voor voortgezet onderwijs op vmbo, mavo, havo of vwo niveau), is er altijd een locatie die bij jou past. Ook geeft dit jou unieke loopbaankansen en mogelijkheden om door te groeien binnen onze organisatie.
Wij zijn trots op onze medewerkers die passie hebben voor hun vak en zich iedere dag vol energie en betrokkenheid inzetten voor de kinderen en leerlingen. Door krachtige samenwerking ontwikkelen onze medewerkers hun eigen talenten en die van elkaar.
Lijkt het je ook een uitdaging om bij een ambitieuze organisatie te werken die opvang en onderwijs biedt met een doorgaande leer- en ontwikkelingslijn? Dan ben je bij ons op de juiste plek. Net zoals de bijna 700 collega's die bij ons werken. Samen zijn we H3O!
www.h3o.nl  

Onze IKC’s
In een integraal kindcentrum wordt zowel opvang als onderwijs aangeboden, de scholen bruisen hierdoor van ’s ochtends vroeg tot het begin van de avond. Ieder kind wordt op zijn eigen tempo en niveau begeleid om zijn of haar talenten te ontwikkelen. De directeur van het kindcentrum stuurt het team aan om met één pedagogische en didactische visie opvang en onderwijs vorm te geven. Deze gezamenlijke visie en hechte samenwerking tussen school, peuteropvang en buitenschoolse opvang waarborgen de doorgaande lijn in de ontwikkeling van de kinderen. 

Jij…
  • Kiest bewust voor christelijke opvang
  • Bent flexibel en betrouwbaar
  • Beschikt over de juist vooropleiding of bent bereid tot het volgen van deze opleiding
  • Werkt graag samen met en voor de kinderen, de ouders en de collega’s vanuit een open beroepshouding
  • Bent in staat om kinderen te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen
  • Werkt vanuit ambitie voortdurend aan je eigen ontwikkeling

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van H3O.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.