Vacature Docent Nederlands 2e graads in Hilversum

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 2e graads 
Datum online
2023-02-02 2-2-2023
Sluitingsdatum
1-4-2023
Met ingang van
6-3-2023
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5
Omschrijving
Wij zoeken een docent Nederlands (0,5 fte). Is dit iets voor jou? Lees dan snel verder!

Wij zijn een betrokken en ambitieuze sectie Nederlands en zoeken vanaf versterking voor het tweedegraads gebied voor 0,5 fte. Het betreft een tijdelijke aanstelling met uitzicht op vast.
 
Vertrouwen, aandacht en ruimte zijn de kernwaarden van onze school. Is dat een werkomgeving waarin jij past? Heb je ook de energie en het zelfvertrouwen om vanuit jouw eigen kracht mee te bouwen aan onze school en het onderwijs, waarin deze kernwaarden dragend en zichtbaar moeten worden? Dan ben je zeker welkom.
 
We zijn op zoek naar een enthousiaste collega die graag samenwerkt binnen de sectie en de school. Als docent Nederlands heb je een voorbeeldfunctie voor onze studenten. Jij stimuleert studenten het beste uit zichzelf en hun studie te halen.
 
Je gaat lesgeven in de onderbouw en het is noodzakelijk dat je tweedegraads bevoegd bent. De omvang van de baan is ongeveer 0,5 fte. Naast mentoraat zal je lesgeven aan 3 klassen (mh1, mh2, mh3) en 2 flexlessen.

We bieden je een baan in een ambitieuze school die volop in ontwikkeling is. Dat geeft jou de ruimte om jezelf ook binnen deze korte periode verder te ontwikkelen. Laat ons weten hoe jouw toegevoegde waarde eruitziet en wat voor jou belangrijk is in je werk, dan gaan we graag met je in gesprek.

Wil jij écht betrokken zijn bij onze dynamische school? Solliciteer dan direct!

Mocht je eerst nog vragen hebben over deze functie, neem dan contact op met Evert van den Berg via e.vandenberg@comeniusnet.nl.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Je hebt een tweedegraads lesbevoegdheid Nederlands. Aantoonbare werkervaring als docent en ervaring met examenklassen is een pré.
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO-VO.
De aanstelling is tijdelijk met uitzicht op vast.
De omvang van de baan is 0,5 fte. 

Je wordt een collega in een gezellig team en gaat werken in een mooie school die uitstekend is gelegen aan de bosrijke rand van Hilversum. 
 

Over Comenius College

Naam school
Adres
Bisonlaan 1 , 1217GH Hilversum Noord-Holland NL
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Nienke Maas
Omschrijving
Het Comenius College in Hilversum is een open christelijke school waar ruimte is voor ieder talent. Prachtig gelegen aan het Corversbos. Hier volgen ca. 1400 leerlingen dagelijks lessen op mavo, havo en vwo-niveau. Op het Comenius werken we met veel onderlinge betrokkenheid en gedrevenheid aan ons onderwijs. Er zijn volop ontwikkelingsmogelijkheden en we investeren structureel in de professionalisering van onze medewerkers.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben jij beschikbaar en wil je solliciteren?
Upload dan je C.V. en motivatie uiterlijk 1 april via de knop Solliciteren.
We ontvangen sollicitaties graag uitsluitend via Meesterbaan.

Mocht je eerst nog vragen hebben, neem dan contact op met Grace Otto via g.otto@comeniusnet.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.