Vacature Leerkracht 0,4 - 1,0 fte IKC dr. H. Bavinckschool, afdeling Leonardo in Dord...

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht 0,4 - 1,0 fte IKC dr. H. Bavinckschool, afdeling Leonardo 
Datum online
2023-01-31 31-1-2023
Sluitingsdatum
28-4-2023
Met ingang van
2023-01-31
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4-1,0
Omschrijving
Kinderen laten groeien als mens dat is wat jij wilt.
Bij ons krijg je alle ruimte om te laten zien dat jij dat kunt.
Samen met onze collega's kun jij voor onze kinderen het verschil maken.

Binnen het onderwijs heeft, naast een deel cognitief aanbod, de sociaal emotionele ontwikkeling van het kind een belangrijke rol. Dit gebeurt door binnen het onderwijs uit te gaan van de kwaliteiten van de leerling, maar ook staat het aanleren van vaardigheden om aandachtspunten op te kunnen pakken centraal. Hierbij wordt de stem van de leerling meegenomen. De kinderen werken vanuit eigenaarschap en gericht op doelen.

Per direct zijn wij op zoek naar een leerkracht voor 0,4 - 1,0 fte. Dagen en groepen zijn bespreekbaar. Deze functie is ook in te vullen door twee parttimers.

Affiniteit met en kennis van hoogbegaafdheid zijn een voorwaarde. Ervaring met het werken met hoogbegaafde leerlingen is een pré.

Ben jij enthousiast, heb je hart voor kinderen en wil je hen betekenisvol en doelgericht onderwijs aanbieden? Dan zoeken wij jou!

Over Dr. H. Bavinckschool

Naam school
Adres
Singel 140 , 3311PE Dordrecht Zuid-Holland NL
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Afas
Omschrijving
Dr. H. Bavinckschool
 
Op christelijk IKC Dr. H. Bavinckschoool is gelijkwaardigheid tussen mensen een belangrijk uitgangspunt. Onze leerlingen hebben respect voor de waarden en normen van anderen. Ons doel is om alle kinderen passend en waarde(n)vol onderwijs aan te bieden op de reguliere basisschool. Daarnaast profileren wij ons in expertise en materialen voor de specifieke leer- en ontwikkelvragen van (hoog)begaafde kinderen.
 
Onderwijs moet leuk en zinvol zijn voor kinderen en leerkrachten!
Daarom zorgen wij voor een prettig en veilig klimaat voor alle kinderen, waarin elk kind zichzelf mag zijn en wordt uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen. Elke leerkracht draagt hieraan bij. Er heerst een open sfeer in de school. De collega’s voelen zich gehoord en steunen elkaar in alles. De deuren van de lokalen staan vaak open en op de centrale leerpleinen wordt er veelal samengewerkt door de kinderen en leerkrachten.
 
De Bavinckschool is continu in ontwikkeling.
Wij zijn een gerenommeerde school en willen bij de top blijven horen. Daarom werken wij voortdurend aan een verdere professionalisering. Zo werken wij met de methodiek Stichting LeerKRACHT. Elke leerkracht en kind hebben meer eigenaarschap om het onderwijs elke dag een beetje beter te maken. Er zijn twee locaties; de reguliere Bavinck met peuteropvang en groep 1-8. Daarnaast is er een locatie waar voltijds HoogBegaafden-onderwijs wordt gegeven.
Bijzonderheden
Stichting H3O is een christelijke organisatie in Dordrecht met kinderdagopvang, peuterspeelzalen, buitenschoolse opvang, scholen voor primair onderwijs, een school voor speciaal basisonderwijs, en een brede scholengemeenschap van vmbo tot gymnasium.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van H3O.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.