Vacature WereldKidz Kievit zoekt (ervaren) leraren! in Maartensdijk

Onderwijs

Vacature

Functietitel
WereldKidz Kievit zoekt (ervaren) leraren! 
Datum online
2023-01-30 30-1-2023
Sluitingsdatum
30-3-2023
Met ingang van
Per direct
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
divers
Omschrijving
WereldKidz Kievit zoekt (ervaren) leraren! 

Over de school: Wereldkidz Kievit WereldKidz Kievit is een openbare Daltonbasisschool in Maartensdijk. Wij staan open voor ieder kind vanuit iedere richting. Respect voor elkaar staat hierbij centraal. De ongeveer 90 leerlingen zijn verdeeld over 4 groepen in ons gebouw aan de Nachtegaallaan. We vinden het belangrijk om met onze kinderen te werken vanuit hun talenten en ze de 21ste eeuwse vaardigheden meet te geven. Voor meer informatie verwijzen we je naar onze website. www.wereldkidz.nl

We zijn op zoek naar
We zijn per direct op zoek naar (ervaren) leraren voor de onderbouw, middenbouw en bovenbouw. Wil jij meebouwen aan een mooi schoolteam en ben je inzetbaar in de onder, midden of bovenbouw? Stuur ons je korte motivatie met cv en laat weten voor bouw je in aanmerking wil komen! De dagen zijn in overleg met elkaar af te stemmen. Heb je ervaring als leraar en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Of ben je bijna klaar met je PABO opleiding en heb je interesse? Je sollicitatie is van harte welkom. We kijken er naar uit kennis met jou te maken! Bij goed functioneren is er zicht op een vaste aanstelling binnen WereldKidz

Voel jij je aangesproken en heb je
● Een reflectieve, lerende en flexibele houding ? ● Talent om om te gaan met diversiteit in een dynamische omgeving? ● Er plezier in wanneer kinderen anders denken, sneller leren, meer weten en op een hoog niveau gesprekken voeren ? ● Tegelijkertijd ook veel aandacht voor de individuele behoeftes van een kind en veel aandacht voor zijn/haar talent ?

Kun je...
● Denken vanuit de oplossing? ● Als pedagoog een veilige omgeving creëren voor kinderen? ● Invulling geven aan educatief partnerschap met ouders? ● Samen met ons het onderwijs op de Kievit blijven ontwikkelen? ● Werken vanuit de talenten van kinderen? ● De 21ste eeuwse vaardigheden toepassen in het onderwijs?

Word onze nieuwe collega!
Wil je graag bij ons aan de slag? Stuur dan je cv met een korte motivatie naar solliciteren@wereldkidz.nl ter attentie van Marloes Eek, onze recruiter. Je krijgt gegarandeerd binnen een week antwoord. Voor meer informatie mail je met Nienke Kuipers, nienkekuipers@wereldkidz.nl  .

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja

Over WereldKidz Kievit

Naam school
Adres
Nachtegaallaan 36 , 3738EB Maartensdijk NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Dalton
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Faber
Omschrijving
WereldKidz omvat 31 basisscholen en twee scholen voor speciaal onderwijs. Met in totaal circa 5.200 leerlingen en circa 730 medewerkers is WereldKidz een intensief samenwerkende onderwijsgroep met een herkenbare visie.

Onze scholen in de gemeenten Bunnik, De Bilt, Stichtse Vecht, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Zeist bieden jonge mensen op weg naar volwassenheid een optimale basis voor de toekomst. WereldKidz-scholen zijn plaatsen waar nieuwsgierigheid aangewakkerd wordt en kinderen nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Kinderen hebben deze vaardigheden in hun latere leven nodig, in het vervolgonderwijs en voor hun verdere sociale en emotionele ontwikkeling. Zo kunnen zij volwaardig aan onze samenleving deelnemen.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.