Vacature Docent Duits 2e graads in Hilversum

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Duits 2e graads 
Datum online
2023-03-13 13-3-2023
Sluitingsdatum
26-3-2023
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,3
Omschrijving
Het Hilfertsheem College zoekt per direct een docent Duits tweedegraads (0,3 fte)

Wij zoeken een enthousiaste docent Duits die ernaar streeft om het beste uit iedere leerling te halen.
Het betreft een tijdelijke aanstelling vanwege ziektevervanging.

Je verzorgt leuke, inspirerende en leerzame lessen en je speelt een belangrijke rol in de algemene ontwikkeling van de leerlingen. Jij bent een docent die door jouw aanpak leerlingen weet te motiveren. Je weet de verbinding te maken tussen de taal en cultuur en kan dit overbrengen naar de klas. Je gaat voor 0,4 fte tot 0,5 fte aan de slag met 3 tweede klassen voor 9 lessen per week. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zie jij jezelf als docent op het Hilfertsheem College voor de klas staan? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet.

Herken jij jezelf hierin:
  • Ben je docent Duits of een docent in opleiding?
  • Heb je affiniteit en/of ervaring met vmbo basis- en kader en tl-leerlingen?
  • Heb je ruimte, tijd en energie om te investeren in onze leerlingen?
     
Het Hilfertsheem College is een kleine vmbo-school in Hilversum met zo’n 480 leerlingen. Met trots kunnen we zeggen dat onze school een grote aantrekkingskracht heeft op leerlingen uit de regio. De basis hiervan is een sterk team dat omziet naar de leerlingen en naar elkaar en beseft dat we alleen samen succesvol kunnen zijn. Onze school is een veilige school met een goed pedagogisch klimaat.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Jij hebt een tweedegraads bevoegdheid of je bent bezig deze te behalen en zit in de laatste fase van je studie. Ervaring in het onderwijs is een noodzaak, geboeid zijn om te werken met vmbo-leerlingen is een pré. Didactisch en pedagogisch ben je sterk. Onze leerlingen leren vanuit de relatie met de docent.
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Primair en secundair: CAO VO
- Gedreven en enthousiast team collega's
- Fijne werkplek in mooie moderne school
 
Het betreft een per directe aanstelling, die loopt tot uiterlijk halverwege juli 2023, we stemmen graag met jou af welke einddatum we hanteren.
 

Over Hilfertsheem College

Naam school
Adres
Lieven de Keylaan 58 , 1222LH Hilversum Noord-Holland NL
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Nienke Maas
Niveau
vmbo
Omschrijving
Het Hilfertsheem College is een school voor vmbo (basis t/m tl) met een open christelijke identiteit. Aandacht, ruimte om jezelf te zijn, duidelijkheid en uitdaging staan voorop. Medewerkers hebben hart voor de leerlingen en willen naast het behalen van goede resultaten de talenten van de leerlingen tot ontwikkeling brengen. De school heeft de ambitie om leerlingen goed voor te bereiden op de vervolgopleiding mbo of de havo. 
 
Differentiatie in de klas en coachen op kracht vinden we belangrijk. Wij werken met onze leerlingen aan burgerschapsvorming, respect en een tolerante houding. We hebben een verantwoordelijkheid voor elkaar en de omgeving. Het team geeft veel persoonlijke aandacht en begeleiding. We hebben sinds maart 2016 een prachtig eigentijds gebouw. Nieuwe collega’s worden bij ons begeleid ongeacht hun ervaring. Nieuwkomers ervaren de school als een ‘warm bad’ door de verwelkomende en ondersteunende houding van het team.
 
Wij verwachten van de kandidaat dat hij/zij een bijdrage kan leveren aan de verdere ontwikkeling van de school. Leerlingen leren hier werken in een combinatie van theorie en praktijk.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Als je interesse hebt, stuur ons dan je C.V. en motivatie. We gaan graag met je in gesprek om te onderzoeken of jij en deze baan bij elkaar passen.

Uiterste datum om te reageren: 05-03-2023.
 
Uitsluitend sollicitaties via Meesterbaan worden in behandeling genomen.

Heb je nog vragen over de functie?  
Neem dan contact op met Jaap Slob via j.slob@hilfertsheem.nl of 035-6831557. Hij gaat graag met je in gesprek.

 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.