Vacature Docent Spaans 1e graads of 2e graads in Hilversum

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Spaans 1e graads of 2e graads 
Datum online
2023-01-25 25-1-2023
Sluitingsdatum
15-2-2023
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6 FTE
Omschrijving
Wij zoeken per direct een eerstegraads of tweedegraads docent Spaans voor 0,6 fte. Het betreft een tijdelijke functie in verband met ziektevervanging.

Het Comenius College is een ambitieuze school. Vanaf dit schooljaar voeren wij onderwijsvernieuwing in met als uitgangspunt meer autonomie voor de leerlingen en een meer flexibel rooster. De sectie Spaans is op zoek naar iemand die deel wil uitmaken van deze vernieuwing en enthousiast wordt van het meedenken over en het vormgeven van ons programma.
Op het Comenius College hebben we een hecht team dat aandacht heeft voor elkaar. Vertrouwen speelt daarbij een belangrijke rol. Er is veel ruimte om jezelf te ontwikkelen en voor eigen initiatieven. Wij zien het als onze taak om onze leerlingen te helpen zich te ontwikkelen tot jongvolwassenen die in balans zijn met zichzelf en hun omgeving en die een bijdrage kunnen leveren aan de maatschappij van vandaag en morgen. Die bedoeling wordt zichtbaar in de manier waarop wij werken en ons onderwijs vormgeven. Onze visie vatten we samen in drie woorden: vertrouwen, aandacht en ruimte. Heb jij ook de energie en het zelfvertrouwen om vanuit jouw eigen kracht mee te bouwen aan onze school en het onderwijs? Dan ben je van harte welkom.
 
Je gaat lesgeven in onderbouwklassen en één 4 havo klas.

We zijn op zoek naar een betrokken collega die de samenwerking aangaat en de leerling activeert en enthousiasmeert. Ben jij beschikbaar en diegene naar wie wij op zoek zijn? Laat het ons weten en solliciteer op deze baan, dan gaan we graag met je in gesprek.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact op met Noor de Vries via n.devries@comeniusnet.nl.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of 1e graads
Functie-eisen
Je hebt een eerstegraads of tweedegraads lesbevoegdheid Spaans. Aantoonbare werkervaring als docent is een pré. Je bent een docent die leerlingen weet uit te dagen en die kan inspelen op hun persoonlijke leerbehoeften waarbij ze zich, met jou als docent, volkomen op hun gemak voelen. 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Conform CAO-VO
De omvang van de baan is 0,6 fte.
Het betreft een tijdelijk aanstelling tot vanwege vervanging, waarbij wij graag in overleg treden over de einddatum. 

Je wordt een collega in een enthousiast en betrokken team en gaat werken op een mooie school die prachtig gelegen is aan de bosrijke rand van Hilversum. 

Over Comenius College

Naam school
Adres
Bisonlaan 1 , 1217GH Hilversum Noord-Holland NL
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Nienke Maas
Omschrijving
Het Comenius College in Hilversum is een open christelijke school waar ruimte is voor ieder talent. Prachtig gelegen aan het Corversbos. Hier volgen ca. 1400 leerlingen dagelijks lessen op mavo, havo en vwo-niveau. Op het Comenius werken we met veel onderlinge betrokkenheid en gedrevenheid aan ons onderwijs. Er zijn volop ontwikkelingsmogelijkheden en we investeren structureel in de professionalisering van onze medewerkers.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben jij beschikbaar en wil je solliciteren?
Upload dan je C.V. en motivatie uiterlijk 15 februari via de knop Solliciteren.
We ontvangen sollicitaties graag uitsluitend via Meesterbaan.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Noor de Vries via n.devries@comeniusnet.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.