Vacature Dagrooster in Amsterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Dagrooster 
Datum online
2023-01-24 24-1-2023
Sluitingsdatum
28-2-2023
Met ingang van
13-3-2023
Soort vacature
Parttime
FTE
0,4
Omschrijving
 
Als dagroostermaker ben je verantwoordelijk voor het doorvoeren van dagelijkse wijzigingen in het dagrooster. Elke dag doen zich situaties voor die van invloed zijn op het rooster. Wanneer een docent ziek is moet dit op tijd worden verwerkt in het rooster zodat leerlingen niet voor niets naar school komen of te maken hebben met een rooster met veel tussenuren. Aan jou de taak om deze wijzigingen te verwerken en voor creatieve oplossingen om het rooster aan te passen. Het roosterprogramma waar mee wordt gewerkt is Zermelo en hiervoor krijg je (indien nodig) uiteraard een training aangeboden om je dit eigen te maken. Samen met je collega hoofdroostermaker maak je o.a. toetsroosters en ondersteunt bij het maken van het jaarrooster.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Dit ben jij
  • Je hebt een positieve instelling en helpt graag anderen.
  • Je bent stressbestendig
  • Je hebt inzicht in de organisatie van het onderwijs
  • Je bent analytisch sterk en kunt patronen in roosters doorzien
  • Je bent vaardig in het maken van complexe roosters
  • Je kan goed zelfstandig en in een team werken
  • Je bent communicatief sterk en flexibel, je bent bij voorkeur beschikbaar op maandag tot en met vrijdag.
  • Je maakt je snel nieuwe systemen eigen en bent bereid je daarin te laten scholen
  • En, kennis van en ervaring met het roosterprogramma Zermelo is en pré

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden jou
Een professionele en inspirerende werkomgeving met volop mogelijkheden voor je persoonlijke en professionele ontwikkeling. We bieden ruimte voor eigen initiatieven en ideeën. Ons arbeidsvoorwaardenpakket biedt een goede beloning, waaronder een 13e maand en mogelijkheden werk en privé op een voor jou passende manier te combineren. Jouw succes staat voorop!
Een aanstelling van 0,4 fte voor de duur van een jaar, waarbij we de insteek hebben om te komen tot een duurzame samenwerking.
De functie is ingeschaald in schaal 5 conform de CAO VO.
 
 

Over Damstede

Naam school
Adres
Rode Kruisstraat 83 , 1025KM Amsterdam Noord-Holland NL
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. B. Amenchar
Niveau
havo, vwo, gymnasium, technasium
Omschrijving
Het Damstede Lyceum wil een school zijn waarin gedacht wordt vanuit de leerling, waar onze leerlingen zich gezien voelen, waar personeel en leerlingen van en met elkaar leren en elkaar helpen. Kennisverwerving, maar ook persoonlijke groei vinden wij belangrijk voor succesvol burgerschap in een moderne samenleving. Om dat leren te bevorderen werken wij vanuit de visie“ school als tweede huis.
 
Personeel en leerlingen tonen verantwoordelijkheid voor elkaar en voor hun omgeving, zodat een veilige leer- en leefwereld ontstaat. Het is onze ambitie om kwalitatief hoogwaardig havo en vwo-onderwijs te geven. Wij willen onze leerlingen uitdagen om het beste van zichzelf te laten zien zowel op gebied van schoolprestaties als ook op sociaal en emotioneel gebied. Kortom: wij willen onze leerlingen goed begeleiden op hun weg naar een vervolgopleiding en volwassenheid. We doen dit vanuit een interconfessionele achtergrond.

Op het Damstede Lyceum vinden we het belangrijk dat leerlingen bewust kiezen. Eerst oriënteren en ontdekken wat ze interessant vinden en waar ze goed in zijn, dus welk talent ze hebben. Vervolgens bepalen wat zij kiezen. Het eerste leerjaar is zo ingericht dat leerlingen een tweetal modules volgen. Deze staan naast de vakken van de normale lessentabel. Welke modules dat zijn, hangt af van het soort brugklas. Aan het einde van leerjaar 1 kiezen zij voor een van de stromen; gymnasium of technasium. Deze stromen kunnen in de bovenbouw gekozen worden als eindexamenvak. 
Het Damstede Lyceum maakt deel uit van stichting ZAAM interconfessioneel voortgezet onderwijs met scholen in Zaanstad, Amsterdam en Monnickendam. Deze 23 scholen verzorgen voor ruim 11.000 leerlingen het onderwijs in deze regio, van praktijkschool tot gymnasium. Het zijn herkenbare, kleinschalige scholen met een eigen gezicht, oog voor de individuele leerling en met een sterke binding met de omgeving.

 
Bijzonderheden
Het Damstede Lyceum maakt deel uit van stichting ZAAM interconfessioneel voortgezet onderwijs met scholen in Zaanstad, Amsterdam en Monnickendam. Deze 23 scholen verzorgen voor ruim 11.000 leerlingen het onderwijs in deze regio, van praktijkschool tot gymnasium. Het zijn herkenbare, kleinschalige scholen met een eigen gezicht, oog voor de individuele leerling en met een sterke binding met de omgeving.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Wil je solliciteren?
Meer informatie
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met dhr. B. Amenchar afdelingsleider bovenbouw HAVO. Het telefoonnummer van het Damstedelyceum is 020- 635 23 60. Bekijk ook onze website: www.damstedelyceum.nl
 
Jouw sollicitatie
Je kunt jouw sollicitatiebrief met motivatie en recent CV tot uiterlijk 19  februari 2023  via Meesterbaan sturen aan b.amenchar@damstede.net
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.