Vacature Opleidingsmanager in Zwolle

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Opleidingsmanager 
Datum online
2023-01-23 23-1-2023
Sluitingsdatum
31-1-2023
Met ingang van
in overleg
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8-1,0
Omschrijving
Opleidingsmanager (36-40 uur)
Ben jij die inspirerende en betrokken Opleidingsmanager die op zoek is naar een ambitieus en talentvol team? Wil jij werken in een dynamische omgeving waar onderwijs, technologische ontwikkelingen, het werkveld en alles daartussenin samenkomen? Dan krijg jij vast een glimlach op je gezicht van de rol als Opleidingsmanager bij het college Techniek & Gebouwde Omgeving.
De werving loopt via Effectus-HR, voor vragen over de functie en/of de procedure kun je contact opnemen met Esther de Jager (Consultant bij Effectus-HR) op telefoonnummer 06-15518203. Het is niet mogelijk om rechtstreeks te solliciteren bij het Deltion College. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
12

Over Deltion College

Naam school
Adres
Mozartlaan 15 , 8031AA Zwolle Overijssel NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Dhr. van Zuthem
Omschrijving
Jong of oud, bedrijf of instantie, studerend of werkend: Deltion is er voor iedereen!

Voor mbo-opleidingen, bij- of omscholing, maatwerk voor bedrijven, als inspirerende werkgever of als samenwerkingspartner. Wij werken dagelijks met overgave aan de leerroutes van onze studenten. Wij leveren als partner een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Wij zijn gevestigd op een bruisende school in onderwijsstad Zwolle.
Met uitdagende faciliteiten en een brede maatschappelijke blik stimuleren we studenten en medewerkers om zich zo succesvol mogelijk te ontwikkelen in hun beroep, in de maatschappij en in hun persoonlijk leven.

Deltion levert aantrekkelijk, toekomstbestendig en kwalitatief hoogwaardig onderwijs. Zowel aan studenten die zich voorbereiden op de (internationale) arbeidsmarkt, als aan studenten die hun kennis willen verdiepen, verbreden of actualiseren. Zo levert Deltion een bijdrage aan een ‘leven lang ontwikkelen (LLO)’ en de groei en ontwikkeling van mensen, zodat ze zelf de baas blijven over hun carrière.

Bij Deltion staan we voor openheid, diversiteit en zelfstandigheid. Bij ons ontwikkelen niet alleen de studenten zich: ook onze medewerkers leren elke dag, met hulp van collega's en onze interne specialisten. We helpen elkaar, tonen eigenaarschap in ons werk, en samen bereiden we onze studenten optimaal voor op de toekomst.


 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.