Vacature Vakleerkracht Gymnastiek in Delft

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Vakleerkracht Gymnastiek 
Datum online
2023-01-22 22-1-2023
Sluitingsdatum
28-2-2023
Met ingang van
01-03-2023
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4
Omschrijving
Het gaat om 2 dagen per week (0,4 wtf) sportief en gedifferentieerd lesgeven aan de leukste kinderen van Delft en omstreken. Deze kinderen zijn 6 tot 12 jaar oud (midden- en bovenbouw).
Je bent nadrukkelijk onderdeel van ons MKC-team, komt tussen de middag meelunchen bijvoorbeeld, maar geeft les in een goed geoutilleerde gymzaal in de buurt. De werkdagen liggen voor dit schooljaar vast (in verband met de huur van die zaal) en zijn maandag en donderdag. 
Ben je in bezit van een HALO-diploma en heb je vanaf maart op maandag en donderdag tijd?
Stuur je motivatiebrief en CV dan naar: directie@montessoridelft.nl

Eisen

Functie-eisen
Je hebt een HALO-diploma en affiniteit met montessorionderwijs.

Over Montessori Delft

Naam school
Adres
Jacoba van Beierenlaan 166 , 2613JK Delft Zuid-Holland NL
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Montessori
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Y. M. Kuiper
Omschrijving
Montessori Delft is een kindcentrum dat de ambitie heeft om het beste onderwijs en de beste opvang volgens montessoriprincipes te bieden aan de kinderen die ons worden toevertrouwd. Wij geven kwalitatief en innovatief montessorionderwijs aan ruim 200 leerlingen, verdeeld over 9 groepen. Daarnaast hebben wij een peutergroep en 3 BSO-groepen. Doordat wij als MKC één team zijn, is er erg veel mogelijk voor kinderen en medewerkers.
De school valt onder het bevoegd gezag van de Vereniging voor Montessori Onderwijs Delft, waarbij de betrokkenheid van bestuur, team en ouders/verzorgers bijzonder groot is. Het team bestaat uit ca. 30 enthousiaste pedagogische professionals met verschillende verantwoordelijkheden, fulltime directie en concierge en administratieve en pedagogische ondersteuning.
Ons karakteristieke gebouw, dat door architect Herman Hertzberger speciaal ontworpen is voor montessorionderwijs, leent zich uitstekend voor flexibele leer- en werkplekken.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Als je interesse hebt, stuur een mail met met je CV naar de directeur. We hebben zo snel mogelijk een gesprek en kunnen dan afspreken dat je een dagje kan meedraaien met de huidige vakleerkracht.  
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.