Vacature Leraar groep 3 in Capelle aan den IJssel

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leraar groep 3 
Datum online
2023-01-21 21-1-2023
Sluitingsdatum
31-3-2023
Met ingang van
01-08-2023 of mogelijk eerder
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1,0
Omschrijving
Wat ga je doen
Je bent een bevoorrecht mens om met deze enthousiaste groep kinderen dagelijks aan de slag te gaan! Voor jouw leerlingen is niets teveel en wat een energie! Je kan snel aan de slag want je hebt gisteren al het een en ander voorbereid en wat zijn ze leergierig en wat gaan ze snel! Je geniet van de blije en trote reacties wanneer de moeilijke taalopdracht onder de knie is. Elk kind is uniek en mag er zijn, in alle openheid leren en samen het verschil maken, daar ga je voor en daar sta je voor!  Na je lunch werk je samen met je collega aan een schoolbreedproject dat binnenkort op school wordt gelanceerd. Hierbij zoek je contact met je collega’s van de bovenbouwgroepen. Je hebt genoten van het enthousiasme van je leerlingen en van je collega's! Morgen heb je een gesprek met je direct leidinggevende over een nieuwe methode die je overweegt aan te schaffen voor het nieuwe schooljaar. Weer een mooie dag!

Dit heb je
 • Een basisbevoegdheid (PABO diploma)
 • Liefde voor onze kinderen
 • 4 of 5 dagen per week de tijd om bij ons te komen werken
 • Affiniteit met het openbaar onderwijs
Dit kan je
 • Jij maakt het verschil, een stevige basishouding is jou niet vreemd
 • Kinderen inspireren en met hart en ziel boeiend zijn
 • Je bent oplossingsgericht, flexibel
 • Je bent een teamplayer en communicatief vaardig
Dit krijg je
 • Een warm, kleinschalig en nieuw team volop in ontwikkeling
 • Voldoende uitdaging
 • Cao PO schaal LB, vakantietoeslag 8%, eindejaarsuitkering 8,33% en vanuit OCW een bonussalaris vanuit de arbeidsmarkttoelage
 • Mogelijkheden tot coaching en verdere professionalisering
 • Een aantrekkelijke spaarpot voor je oude dag bij het ABP, een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering bij Loyalis
 • Een laptop in bruikleen
 • Onbeperkte nascholing via E-Wise
 • Ontmoet je graag collega's en thuis ben je druk, maak gebruik van voordelig sporten via BLICK
 • Beweeg je graag op weg naar je werk? Kies dan een mooie fiets die past bij de afstand die je reist van bakfiets, hippe stadfiets tot speedpedelec, BLICK heeft een fietsregeling.

Meer informatie en sollicitatie
Is bovenstaande een feest van herkenning voor jou? Motiveer dan jouw ambities en reageer via de “solliciteren” button.
Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Henk Beesmens, directeur van Kindcentrum Ontdekrijk, h.beesems@blickoponderwijs.nl, 010-4500550. Voor informatie over de sollicitatie procedure kun je contact opnemen met Wilma Lingen, HR-Adviseur via w.lingen@blickoponderwijs.
 

Over Kindcentrum Ontdekrijk

Adres
Rogaland 31 , 2905AP Capelle aan den IJssel NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Wilma Lingen
Omschrijving
Ontdekrijk is niet zomaar een school maar een kleurrijk kindcentrum van waaruit kinderen in alle veiligheid leren zelf slimme keuzes te maken en te ontdekken waar ze goed in zijn. We creëren als team samen een liefdevolle thuishaven voor kinderen en we leren van en staan open voor de meningen van kinderen en ouders. We zijn een team waarin we elkaar aanvullen en samen hard werken aan toekomstkansen voor kinderen.
Binnen Ontdekrijk werken we met een duidelijke structuur en regels die consequent toegepast worden, in samenwerking met kinderen en ouders. Zo bieden we onze leerlingen een veilige basis, waar zij zichzelf leren kennen en uiten. We vragen veel van je maar je krijgt er ook veel voor terug; eigen inbreng, uitproberen, leren met en van elkaar en natuurlijk de puurheid, openheid en eerlijkheid van de leerlingen voor wie je als leerkracht écht het verschil kunt maken.
Kindcentrum Ontdekrijk heeft een actieve ouderraad en er is veel samenwerking binnen de wijk met onze partners waaronder welzijn Capelle en sportief Capelle. Er zitten veel kinderen uit de directe omgeving op de school die lekker kunnen buitenspelen op onze groene pleinen. Momenteel telt de school 190 leerlingen, 11 leerkrachten, 2 intern begeleiders en 6 onderwijs ondersteunend personeelsleden. www.ontdekrijk.nu

Kindcentrum Ontdekrijk is onderdeel van de stichting BLICK op onderwijs. Samen met de andere scholen voor primair onderwijs en het EYE College biedt Kindcentrum Ontdekrijk een doorlopende leerlijn voor leerlingen van 4 tot 18 jaar.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.