Vacature Docent biologie in Emmen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent biologie 
Datum online
2023-03-17 17-3-2023
Sluitingsdatum
14-4-2023
Met ingang van
01-02-2023
Referentienummer
5638
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5 - 0,5
Omschrijving
Ben jij bioloog in hart en nieren? Beschik je over een 1e of 2e lesbevoegdheid en past lesgeven in het vmbo bij jou? Solliciteer dan op deze vacature!
Wat ga je doen?
Wil jij lesgeven aan een spontane vmbo of mavo-klas? Dan zoeken we jou! Je geeft lessen biologie aan leerlingen in diverse leerjaren en afdelingen. Ook lessen binnen de havo behoren tot de mogelijkheid.
Als docent biologie leer jij je leerlingen anders te kijken en na te denken over de natuur. Je inspireert de leerlingen tot het doen van verrassende ontdekkingen, in practica op school, maar eventueel ook in het veld en thuis. Door jouw natuurlijke manier van lesgeven weet jij leerlingen te enthousiasmeren voor het vak biologie.
Hier ga je werken
Bij Carmelcollege Emmen zitten alle opleidingen onder 1 dak (vmbo tot en met atheneum). Voor zowel de leerlingen als het personeel betekent dit dat de ontmoeting met de ander altijd gewaarborgd is. Leerlingen kunnen kiezen uit betekenisvolle onderwijsprogramma’s op het gebied van sport & lifestyle, tweetalig onderwijs en/of research & design. Ook krijgen de leerlingen 4 keer per jaar de mogelijkheid een project te kiezen van 10 weken wat aansluit bij hun eigen nieuwsgierigheid. Deze projecten helpen de leerlingen om hun eigen talenten te ontdekken. Met het aanbieden van stiltewerkuren werken we dagelijks aan de ontwikkeling van studievaardigheden van de leerlingen.
Met ca. 1350 leerlingen is het mogelijk om onderwijs flexibeler in te richten en breed aandacht te geven aan de ontwikkeling van de leerling. Op de hoofdlocatie aan de Wendeling heeft iedere opleiding een eigen herkenbare vleugel. De school heeft een kleinere locatie aan de Meerdijk waar leerlingen soms ook een hele dag les hebben. Zorg voor de leerling is goed integraal verankerd  in de school. Niet voor niets heeft Carmelcollege Emmen vanuit het Samenwerkingsverband de ASS leerlingen (havo-atheneum) op school gekregen. Vanuit Gemeente Emmen vangen alle vo-scholen anderstalige leerlingen op, zo ook op Carmelcollege Emmen.
Carmelcollege Emmen is een aantrekkelijke school waar een prettige en collegiale sfeer heerst. De laatste jaren heeft de school een behoorlijke kwaliteitsslag gemaakt. Nieuwe docenten kunnen rekenen op een goede begeleiding, omdat de school erkend opleidingsschool is voor docenten. Bovendien is er voldoende ruimte voor nieuwe ideeën. 
Wil je meer informatie over de school en de locaties, klik hier.
Wat breng je mee?
Je beschikt over een 1e of 2e graads lesbevoegdheid voor het vak biologie. 
Bij voorkeur heb je ervaring en affiniteit met het lesgeven in het vmbo.
Je bent gemakkelijk in de omgang en een prettige collega. Verder ben je goed op de hoogte van de nieuwste vakgerichte onderwijsontwikkelingen. Je bent een teamspeler die een actieve bijdrage wil leveren aan het verder ontwikkelen en verbeteren van het biologieonderwijs op onze school.
Dit is wat wij bieden
Het betreft een parttime baan (0,5 fte), tijdelijk met de mogelijkheid tot verlenging voor volgend schooljaar naar een fulltime baan (1,0 fte). Ingangsdatum: per direct.
Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.573 euro (schaal LB) of maximaal 5.329 euro (schaal LC) bruto per maand bij een volledige werkweek. 
Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8 vakantietoeslag, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.
Carmelcollege Emmen maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.
Zijn wij een match?
Meer informatie over de inhoud van de functie is te verkrijgen bij mevrouw Hazelaar (teamleider vmbo), via telefoonnummer 0591- 622 870.  
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag zo spoedig mogelijk. 
Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
1e en/of 2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Schaal LB, maximaal 4.573,- euro bruto per maand bij een volledige baan. Eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, pensioenregeling, reiskostenvergoeding, korting op premie ziektekostenverzekering en diverse andere voordelen.

Over Carmelcollege Emmen

Naam school
Adres
Wendeling 59 , 7824TB Emmen Drenthe NL
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Meer informatie over het Carmelcollege Emmen vind je op: www.carmelemmen.nl.

Carmelcollege Emmen is een Carmelschool. Stichting Carmelcollege verbindt VO-scholen in heel Nederland.
Alle vacatures bij deze stichting vind je hier
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.