Vacature Leerkracht groep 7 | De Schouw in IJsselstein

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 7 | De Schouw 
Datum online
2023-01-18 18-1-2023
Met ingang van
18-01-2023
Aantal uren
24---28
Omschrijving

Heb jij een coöperatieve manier van werken? Geef je kinderen de ruimte om te experimenteren en te reflecteren op hun eigen handelen? Straal jij energie uit naar de kinderen en de collega’s? Ben jij die pedagogische topper die excelleert in het omgaan met bovenbouwleerlingen? Dan zijn we op zoek naar JOU!

School: basisschool De Schouw, Nieuwegein
Startdatum: Uiterlijk 1 augustus 2023. Eerder kan ook!
Aantal uur per week: 24-28 uur
Contracttype: Tijdelijk, bij goed functioneren mogelijkheid tot vast dienstverband binnen Trinamiek.
Vereiste opleiding en ervaring: Pabo
Salarisindicatie: LB volgens de CAO Primair Onderwijs


Wat ga je doen?

Samen met je duo- en parallelcollega’s ben je verantwoordelijk voor het onderwijs in groep 7.

Op onze school zetten we de vraag: “Wat ben ik aan het leren en hoe ga ik vooruit?” centraal. We stellen heldere doelen met de kinderen en gaan met ze in gesprek hoe zij kunnen leren zichzelf te beoordelen en verder ontwikkelen.

De kinderen ervaren eigenaarschap en invloed binnen de dingen die zij leren. Zij zijn zich daar bewust van. Jij helpt de kinderen door kaders aan te reiken. Daarbij leren wij de kinderen een nieuwe mindset aan die ontstaat op basis van nieuwe ervaringen en tijd vraagt: ‘Leren is hard werken’.

Jouw nieuwe werkomgeving…

Je kunt rekenen op een hecht en hardwerkend team dat ook houdt van gezelligheid. Jouw nieuwe team beschrijft de werkomgeving als veilig en uitdagend. Een plek waar leerlingen in alle rust en ruimte hun talenten kunnen ontdekken en uitbreiden.

Eisen

Functie-eisen

Deze baan past echt bij jou, want…

Jij bent in staat om je volledig te geven en een goede band op te bouwen met de leerlingen. Als pedagogisch tactvolle leerkracht laat jij iedere leerling zijn wie hij of zij is en heb jij oog voor ieder individu. De intensieve samenwerking tussen leerkrachten in de bovenbouw is een heuse kracht; samen halen jullie het beste uit de leerlingen. Gezamenlijk activiteiten voorbereiden die aansluiten bij methodes en thema’s en kinderen begeleiden bij hun ontwikkeling om net dat stapje extra uit hun persoonlijke ontwikkeling te halen. Deze kans laat jij niet schieten!

Maak deel uit van 10.000 verschilmakers!

De Schouw maakt samen met 18 andere basisscholen deel uit van Trinamiek. Door het verschil te maken in het leven van kinderen en kinderen te leren het verschil te maken, draagt Trinamiek een steentje bij aan een betere wereld. Dit doen we samen met zijn 10.000’en: 450 collega’s, meer dan 4000 leerlingen en alle ouders.

De komende jaren gaat Trinamiek op reis naar Rome, de symbolische plaats die staat voor onze idealen. Tijdens deze reis ligt de focus op de kwaliteit van het handelen van medewerkers. Van jou dus! Ga je mee op reis? Lees meer op trinamiek.nl/over-trinamiek/onderwijsvisie.

Wat wij je bieden

Je kunt minstens rekenen op een warm ontvangst en goede begeleiding, binnen de school en de gehele stichting, of je nou een startende of ervaren leerkracht bent. Verder bieden we je:

  • een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast dienstverband. Maak je eenmaal deel uit van Trinamiek? Dan laten we je echt niet zomaar meer gaan! Voor zeer ervaren toppers is zelfs een direct vast dienstverband mogelijk.

  • een plaats in een lerende organisatie waar je kunt deelnemen aan interessante netwerken en cursussen binnen en buiten de Trinamiek Academie.

  • interne mobiliteitsmogelijkheden. Wil je het onderwijs (verder) verkennen? Wissel binnen Trinamiek gemakkelijk van werkplek!

  • als leerkracht een passend salaris in schaal LB en de bijbehorende arbeidsvoorwaarden (o.a. vakantiegeld, eindejaarsuitkering en een reiskostenvergoeding).

  • een goede pensioenregeling met veel keuzemogelijkheden.

  • een kerst- én een zomerattentie. Toch altijd leuk!

Ik ben geïnteresseerd!

We nodigen je van harte uit om vóór 1 maart 2023 te reageren op deze vacature via de sollicitatiebutton. Neem voor meer informatie contact op met Floris Velis, directeur (directie@bsdeschouw.nl). Je bent natuurlijk ook welkom om vrijblijvend een kopje koffie of thee te komen drinken!

De gesprekken vinden zo snel mogelijk plaats. Bij gelijke geschiktheid krijgt de interne kandidaat voorrang.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Over Trinamiek

Naam school
Adres
Boerhaaveweg 39 , 3401MN IJsselstein NL
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Basisonderwijs
Omschrijving
Trinamiek is een groep van 19 basisscholen in IJsselstein, Lopik, Nieuwegein, Vianen, Culemborg en Woerden. Door het verschil te maken in het leven van kinderen en kinderen te leren het verschil te maken, draagt Trinamiek een steentje bij aan een betere wereld. Dit doen we samen met zijn 10.000’en: 450 collega’s, meer dan 4000 leerlingen en alle ouders.

De komende jaren gaat Trinamiek op reis naar Rome, de symbolische plaats die staat voor onze idealen. Tijdens deze reis ligt de focus op de kwaliteit van het handelen van medewerkers. Van jou dus! Ga je mee op reis? Lees meer op trinamiek.nl/over-trinamiek/onderwijsvisie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.