Vacature Docent Techniek en Informatica in Amstelveen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Techniek en Informatica 
Datum online
2023-01-18 18-1-2023
Sluitingsdatum
18-2-2023
Met ingang van
zsm
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,8 - 1,0
Omschrijving
Met ingang van 3 april 2023 gaat onze gewaardeerde collega met pensioen en ontstaat op het Hermann Wesselink College een vacature voor een enthousiaste docent Techniek en Informatica (0,8 - 1,0 fte).

We zoeken een collega die zich volledig thuis voelt op zowel het terrein van technologie in het algemeen als op het terrein van digitale geletterdheid en informatica. Je hebt een brede algemene kennis van deze vakgebieden en bent bereid ontbrekende kennis aan te vullen. Je bent in staat om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het curriculum. Je hebt basiskennis van programmeertalen zoals HTML, Javascript en Python. Ervaring met ‘physical computing’, vooral met Arduino, is gewenst. Je hebt bij voorkeur ook ervaring met ontwerpsoftware voor 3D-printen en lasersnijden en met de apparatuur zelf. Verder verwachten wij een algemene kennis van gereedschappen, materialen, machines en gangbare softwareapplicaties.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of 1e graads
Functie-eisen
Wie zoeken wij?

Je beschikt over een lesbevoegdheid voor het vak techniek en/of informatica of je hebt aantoonbare ervaring binnen deze vakgebieden en wil die graag in het onderwijs toepassen. Het liefst ontwikkel je zelf lessen en projecten en werk je niet alleen vanuit een vastgelegde lesmethode. Binnen de wereld van ICT houd je de ontwikkelingen goed bij. Je weet je onderwijs uitdagend te brengen en leerlingen te motiveren om de vaardigheden in de praktijk te brengen. Goede beheersing van het Engels is een pre. Herken je je in dit profiel en ben je z.s.m. daarna beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat kunnen wij jou bieden?

Het gaat om een aanstelling van 0,8 /1,0 fte, die bij gebleken geschiktheid uitzicht biedt op een vast dienstverband. Bij deze functie hoort een passende beloning, de arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO.
Daarnaast ontvang je een laptop in bruikleen, een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag 8% en een reiskostenvergoeding aangevuld tot 19 cent per kilometer via de uitruilregeling. 
Het Hermann Wesselink College maakt deel uit van Stichting Ceder. Werken bij de Ceder Groep betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.


 

Over Hermann Wesselink College

Adres
Startbaan 3 , 1185XP Amstelveen NL
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. B. Kozijn
Niveau
vmbo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Het Hermann Wesselink College is een christelijke scholengemeenschap voor vmbo-t, havo, atheneum en gymnasium. De school biedt deze opleidingen zowel Nederlandstalig als tweetalig aan. Het HWC telt ongeveer 1800 leerlingen, afkomstig uit Amstelveen en omliggende gemeenten. De school bestaat sinds 1963 en is genoemd naar zijn eerste rector. De indeling in vijf onderwijskundige teams maakt de school overzichtelijk en persoonlijk. We hebben hoge verwachtingen van onze leerlingen, maar ze kunnen ook rekenen op een intensieve en veelzijdige begeleiding.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben je geïnteresseerd in een baan op het HWC, dan nodigen we je van harte uit om te reageren via Meesterbaan gericht aan de rector, de heer drs. B. Kozijn. NB alleen sollicitaties via Meesterbaan worden in behandeling genomen.
Vragen m.b.t. de vacature kun je mailen naar vacatures@hethwc.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.