Vacature ICT-werkplekbeheerder, liefst zo spoedig mogelijk in Amstelveen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
ICT-werkplekbeheerder, liefst zo spoedig mogelijk 
Datum online
2023-01-16 16-1-2023
Sluitingsdatum
14-2-2023
Met ingang van
zsm
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0
Omschrijving
Ben jij enthousiast, sociaal, communicatief vaardig en vind je het leuk om leerlingen en collega’s te helpen met ICT vraagstukken? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Jij bent diegene die zorgt dat het onderwijs door kan gaan, wat er ook gebeurt. Aangezien al onze leerlingen een laptop huren, is er altijd wat te doen. Digiborden aan de praat houden, collega’s helpen met het gebruik van Offices 365, de leerlingen bijstaan in het gebruik van hun laptop en misschien vind je zelfs de techniek in onze theaterzaal interessant. Dat laatste zou leuk zijn, maar is zeker geen must.


 

Eisen

Opleiding
Overige
Functie-eisen
Wie zoeken wij?
Een beetje hectiek kan je prima aan en je bewaart dan het overzicht. Je combineert IT-kennis met goede communicatie. Je bent een energiek persoon, stressbestendig,  flexibel, servicegericht, je hebt gevoel voor humor en je kunt goed omgaan met pubers en collega’s.

Daarnaast werk je nauw samen met jouw mede ICT collega en eventuele externe leveranciers.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat kunnen wij jou bieden?

Dit betreft een aanstelling van 1,0 fte die bij gebleken geschiktheid uitzicht biedt op een vast dienstverband. Bij deze functie hoort een passende beloning, de arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO schaal 6. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%, extra OOP eindejaarsuitkering van 1200 euro, jaarlijkse uitkering in oktober van 275 euro, 8% vakantietoeslag en een reiskostenvergoeding aangevuld tot 19 cent per kilometer via de uitruilregeling.

Het Hermann Wesselink College maakt deel uit van Stichting Ceder en werken bij de Ceder Groep betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.


 

Over Hermann Wesselink College

Adres
Startbaan 3 , 1185XP Amstelveen NL
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. B. Kozijn
Niveau
vmbo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Het Hermann Wesselink College is een christelijke scholengemeenschap voor vmbo-t, havo, atheneum en gymnasium. De school biedt deze opleidingen zowel Nederlandstalig als tweetalig aan. Het HWC telt ongeveer 1800 leerlingen, afkomstig uit Amstelveen en omliggende gemeenten. De school bestaat sinds 1963 en is genoemd naar zijn eerste rector. De indeling in vijf onderwijskundige teams maakt de school overzichtelijk en persoonlijk. We hebben hoge verwachtingen van onze leerlingen, maar ze kunnen ook rekenen op een intensieve en veelzijdige begeleiding.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben je geïnteresseerd in een baan op het HWC, dan nodigen we je van harte uit om voor 14 februari 2023 te reageren via Meesterbaan gericht aan de rector, de heer drs. B. Kozijn.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.