Vacature Docent lichamelijke opvoeding voor vervanging in Amstelveen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent lichamelijke opvoeding voor vervanging 
Datum online
2023-01-13 13-1-2023
Sluitingsdatum
13-2-2023
Met ingang van
zsm
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5
Omschrijving
Ben jij enthousiast en sportief? Kun jij jongeren uitdagen en motiveren om lekker met beweging bezig te zijn en ben jij tijdelijk beschikbaar t/m 31 maart 2023 voor de vervanging van een van onze collega's? Dan zijn wij naar jou op zoek. 

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of 1e graads
Functie-eisen
Wij zoeken een enthousiaste docent LO voor tijdelijke vervanging t/m 31 maart 2023. Ben je daarnaast bereid om ook lessen in het Engels te geven, dan is dat een prĂ©! Ook kandidaten die de ALO nog niet hebben afgerond, maar het leuk vinden om deze periode vast les te gaan geven, nodigen wij van harte uit te reageren. 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Het gaat om een aanstelling van 0,5 fte ter vervanging t/m 31 maart 2023. Bij deze functie hoort een passende beloning, de arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO VO.
Daarnaast ontvang je een device in bruikleen, een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantietoeslag 8% en een reiskostenvergoeding aangevuld tot 19 cent per kilometer via de uitruilregeling. 
Het Hermann Wesselink College maakt deel uit van Stichting Ceder en werken bij de Ceder Groep betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

 

Over Hermann Wesselink College

Adres
Startbaan 3 , 1185XP Amstelveen NL
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. B. Kozijn
Niveau
vmbo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Het Hermann Wesselink College is een christelijke scholengemeenschap voor vmbo-t, havo, atheneum en gymnasium. De school biedt deze opleidingen zowel Nederlandstalig als tweetalig aan. Het HWC telt ongeveer 1800 leerlingen, afkomstig uit Amstelveen en omliggende gemeenten. De school bestaat sinds 1963 en is genoemd naar zijn eerste rector. De indeling in vijf onderwijskundige teams maakt de school overzichtelijk en persoonlijk. We hebben hoge verwachtingen van onze leerlingen, maar ze kunnen ook rekenen op een intensieve en veelzijdige begeleiding.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Ben je geĂ¯nteresseerd in een baan op het HWC, dan nodigen we je van harte uit om te reageren via Meesterbaan gericht aan de rector, de heer drs. B. Kozijn. NB alleen sollicitaties via Meesterbaan worden in behandeling genomen.
Vragen m.b.t. de vacature kun je mailen naar vacatures@hethwc.nl.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.