Vacature Leerkracht groep 7/8 | Lucas Batau in IJsselstein

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 7/8 | Lucas Batau 
Datum online
2023-01-12 12-1-2023
Met ingang van
12-01-2023
Aantal uren
8---16
Omschrijving

Verschilmaker voor groep 7/8 gezocht!

Wil jij het verschil maken voor een kind? Laat jouw impact een leerling groeien en een indruk achter voor de verdere toekomst? Op Lucas Batau heb je, samen met je duo partner, de verantwoordelijkheid voor je eigen groep. Wil je deel uitmaken van een stichting vol verschilmakers? Lees dan snel verder!

School: Lucas Batau, Nieuwegein
Startdatum: 1 april 2023
Aantal uur per week: 16 uur op donderdag en vrijdag of 8 uur op donderdag
Contracttype: tijdelijk, mogelijkheid tot vast dienstverband binnen Trinamiek
Vereiste opleiding en ervaring: Afgeronde PABO-opleiding, met of zonder ervaring
Salarisindicatie: LB volgens de CAO Primair Onderwijs

Wat ga je doen?

Eén of twee dagen in de week ben jij de leerkracht van een leergierige en betrokken groep 7/8, bestaande uit 24 leerlingen. Je levert een actieve bijdrage aan ons onderwijs, ons team en ons beleid. In de groep kies je voor de perfecte mix tussen klassikaal lesgeven en individuele begeleiding. De juiste mix tussen conventioneel en innovatief onderwijs.

Jouw nieuwe werkomgeving…

… is Lucas Batau. Een school waar:

  • collega’s en leerlingen met elkaar samenwerken en elkaar inspireren;

  • open en goed contact met ouders belangrijk gevonden wordt en terug te zien is door ons keurmerk Ouderbetrokkenheid 3.0;

  • waar we kijken naar wat een leerling nodig heeft en aansluiten bij die behoeften.

Lees meer over Lucas Batau op www.lucasbatau.nl.

Eisen

Functie-eisen

Deze baan past echt bij jou, want…

...…je bent betrokken, wilt graag inspireren en geïnspireerd worden. Jij bent een juf of meester met humor, die oplossings- en resultaatgericht is. Je bent in staat om een goed pedagogisch klimaat te scheppen en te onderhouden. Je ziet het positieve in mensen en situaties, je schakelt soepel. Je hebt ervaring met de Kanjermethode of je staat open om hier ervaring in op te doen. Je biedt de kinderen vertrouwen en vastigheid. Samenwerken is iets dat echt bij je past. Voel jij dit ook zo? Dan willen wij je graag in ons team!

Maak deel uit van 10.000 verschilmakers!

Lucas Batau maakt samen met 18 andere basisscholen deel uit van Trinamiek. Door het verschil te maken in het leven van kinderen en kinderen te leren het verschil te maken, draagt Trinamiek een steentje bij aan een betere wereld. Dit doen we samen met zijn 10.000’en: 450 collega’s, meer dan 4000 leerlingen en alle ouders.

De komende jaren gaat Trinamiek op reis naar Rome, de symbolische plaats die staat voor onze idealen. Tijdens deze reis ligt de focus op de kwaliteit van het handelen van medewerkers. Van jou dus! Ga je mee op reis? Lees meer op trinamiek.nl/over-trinamiek/onderwijsvisie.

Wat wij je bieden

Je kunt minstens rekenen op een warm ontvangst en goede begeleiding, binnen de school en de gehele stichting, of je nou een startende of als ervaren leerkracht bent. Verder bieden we je:

  • een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast dienstverband. Maak je eenmaal deel uit van Trinamiek? Dan laten we je echt niet zomaar meer gaan! Voor zeer ervaren toppers is zelfs een direct vast dienstverband mogelijk.

  • een plaats in een lerende organisatie waar je kunt deelnemen aan interessante netwerken en cursussen binnen en buiten de Trinamiek Academie.

  • interne mobiliteitsmogelijkheden. Wil je het onderwijs (verder) verkennen? Wissel binnen Trinamiek gemakkelijk van werkplek!

  • als leerkracht een passend salaris in schaal LB en de bijbehorende arbeidsvoorwaarden (o.a. vakantiegeld, eindejaarsuitkering en een reiskostenvergoeding).

  • een goede pensioenregeling met veel keuzemogelijkheden.

  • een kerst- én een zomerattentie. Toch altijd leuk!

Je bent geïnteresseerd! Fijn! En nu?

Wil je direct reageren op deze vacature, reageer dan via de sollicitatiebutton. Wil je liever eerst laagdrempelig kennismaken en de sfeer op Lucas Batau komen proeven? Je bent van harte welkom! Neem voor een bezoekje aan Lucas Batau of meer informatie contact op met Maroesja Spelbos en Karin van Bemmel, directie van de school (030-6032228 directie@lucasbatau.nl) Je zult door ons worden uitgenodigd voor een eerste kennismakingsgesprek. Hebben we een klik, dan praten we uitgebreid verder.

Bij gelijke geschiktheid krijgt de interne kandidaat voorrang.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Over Trinamiek

Naam school
Adres
Boerhaaveweg 39 , 3401MN IJsselstein NL
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Basisonderwijs
Omschrijving
Trinamiek is een groep van 19 basisscholen in IJsselstein, Lopik, Nieuwegein, Vianen, Culemborg en Woerden. Door het verschil te maken in het leven van kinderen en kinderen te leren het verschil te maken, draagt Trinamiek een steentje bij aan een betere wereld. Dit doen we samen met zijn 10.000’en: 450 collega’s, meer dan 4000 leerlingen en alle ouders.

De komende jaren gaat Trinamiek op reis naar Rome, de symbolische plaats die staat voor onze idealen. Tijdens deze reis ligt de focus op de kwaliteit van het handelen van medewerkers. Van jou dus! Ga je mee op reis? Lees meer op trinamiek.nl/over-trinamiek/onderwijsvisie.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.