Vacature Docent Duits 1e gr. (Rietveld) in Doetinchem

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Duits 1e gr. (Rietveld) 
Datum online
2023-01-12 12-1-2023
Sluitingsdatum
27-2-2023
Met ingang van
zsm
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
Aantal uren
11
Omschrijving
Ben jij een ondernemende docent en wil jij graag werken in een dynamische werkomgeving waar volop ontwikkeling gaande is?

Dan zoeken wij jou!
 
Binnen het cluster ‘Samenwerking Doetinchem’ hebben wij per direct een vacature op het Rietveld Lyceum in verband met vervanging voor
 
                                                 docent Duits 1e graad , 11 lesuren
 
 
Rietveld Lyceum
Werken bij het Rietveld Lyceum betekent werken in een schoolorganisatie waarin professionals, samen met de collega’s van het Ludger College en het Ulenhofcollege, twee andere vo scholen in Doetinchem, toewerken naar twee nieuw te formeren scholen. Deze twee nieuwe scholen, Houtkamp College (www.houtkampcollege.nl) en Panora Lyceum (www.panoralyceum.nl) hebben hun deuren geopend met ingang van 1 augustus 2020. Zie voor nadere informatie: http://www.achterhoekvo.nl/Samenwerken/samenwerkingdoetinchem/page.aspx/157.
Vanaf schooljaar 2022-2023 is het Rietveld Lyceum en het Ludger College gevestigd op de  bovenbouwcampus gelegen aan de Vondelstraat in Doetinchem.
 
Jouw profiel
Je vindt het belangrijk en interessant om talenten bij onze leerlingen te ontwikkelen door actief je eigen talenten in te zetten. Daarbij beschik je over de mogelijkheid om gedifferentieerd en activerend te werken. Je beschikt over een 1e graads onderwijsbevoegdheid Duits of bent hiervoor in opleiding. Je hebt kennis van en bent vaardig met digitaal onderwijs.

 

Eisen

Opleiding
Leraar in opleiding of 1e graads
Functie-eisen
Jouw taken
Je geeft les in de klassen vanaf leerjaar 5 havo en 4, 5 en 6 vwo. Mentortaken kunnen onderdeel zijn van je werkzaamheden.

 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
Afhankelijk van ervaring en huidige inschaling
Arbeidsvoorwaarden
Het Rietveld Lyceum heeft een aantrekkelijk begeleidingsprogramma om nieuwe medewerkers zich snel thuis te laten voelen op school. Inschaling vindt plaats op basis van huidige salaris in VO en reeds opgedane ervaring. De CAO Voortgezet Onderwijs is van toepassing. Daarnaast heeft Achterhoek VO een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden voor haar medewerkers vastgelegd zoals een fietsplan en een sportregeling.

Over Samenwerking Doetinchem

Adres
Kruisbergseweg 4 , 7009BP Doetinchem Gelderland NL
Denominatie
Samenwerking
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. W. Peters
Niveau
mavo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Samenwerking Doetinchem
Achterhoek VO is het bestuur van de drie Doetinchemse scholengemeenschappen Ludger College, Rietveld Lyceum en Ulenhofcollege en is verantwoordelijk voor een goed, breed en toekomstbestendig onderwijsaanbod in Doetinchem.
Vanwege de terugloop van het aantal leerlingen in Doetinchem en omgeving heeft het bestuur de keuze gemaakt om van drie naar twee scholen te gaan.
De drie scholen gaan op in twee nieuwe scholen, Houtkamp College en Panora Lyceum.
Het beste van Ludger College, Rietveld Lyceum en Ulenhofcollege komt terug in de 2 nieuwe scholen, Houtkamp College en Panora Lyceum én er is plaats voor vernieuwing. Maar ook de drie scholen zullen zich de komende jaren nog volop blijven ontwikkelen.
 
Wat betekent dit voor de huidige leerlingen?
Het Houtkamp College en Het Panora Lyceum hebben hun eerste en tweede jaars leerlingen ontvangen.
De leerlingen van het Ludger College, het Rietveld Lyceum of het Ulenhofcollege ronden hun schoolloopbaan af op hun huidige school.  

Kijk voor meer informatie op www.houtkampcollege.nl en www.panoralyceum.nl.


 
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Enthousiast en wil je meer informatie?
Voor nadere informatie kan contact opgenomen worden met Maarten Brinkhof, locatieleider. Hij is  bereikbaar via 0314-326748 of via de mail maarten.brinkhof@achterhoekvo.nl). Bekijk ook onze website: www.rietveldlyceum.nl .
  
Jouw sollicitatie
Ben jij die enthousiaste en inspirerende docent dan nodigen wij je van harte uit om te reageren. Je kunt jouw sollicitatiebrief met motivatie en recent cv tot uiterlijk 27 januari 2023 indienen via meesterbaan.nl.

Deze vacature wordt zowel intern en extern verspreid. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. Indien we eerder een geschikte kandidaat vinden dan wordt de vacature teruggetrokken.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.