Vacature Docent Biologie 0,8 fte in Waalwijk

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Biologie 0,8 fte 
Datum online
2023-01-11 11-1-2023
Sluitingsdatum
14-5-2023
Met ingang van
z.s.m.
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Omschrijving
Al bijna 40 jaar op de bekende plek aan de Eikendonklaan. Een trotse vmbo school. Als enige school in midden Brabant met (voor de tweede keer op rij) het predicaat Excellent. Eigenzinnig, vertrouwd en gewoon goed in wat we doen. Een plek met onderwijs op maat. Een inspirerende (werk)plek waar leerlingen én medewerkers zichzelf kunnen zijn, met aandacht en ruimte voor hun talenten. Wij houden vooral van dóen, net als onze leerlingen. Leren door dingen te ervaren en te ontdekken.
 
In verband met het vertrek van een collega zijn we op zoek naar een
 
 
Docent Biologie
0,8 fte (met name in de onderbouw)
 
Doel van de functie:
Als docent Biologie verzorg en ontwikkel je lessen op het gebied van Biologie. Je maakt onderdeel uit van een kernteam en samen met je teamleden ben je onder leiding van de kernteamleider verantwoordelijk voor het onderwijs en de begeleiding van een vaste leerlingengroep. Je creëert een veilig leerklimaat en een uitdagende leeromgeving voor de leerlingen. Daarnaast ben je in staat jouw leerlingen persoonlijke aandacht te geven. Als docent weet je jouw passie voor het vak over te dragen en kun je leerlingen enthousiast maken voor jouw vak.
 
Functie-eisen
  • In het bezit van een 2de graads bevoegdheid OF beschikt over een HBO werk- en denkniveau met enkele jaren praktijkervaring
  • Ervaring binnen het onderwijs, bij voorkeur in het VMBO
  • Is creatief in het inspelen op veranderingen
  • Pedagogisch en didactisch bekwaam
 
Ben je geïnteresseerd in deze functie, mail dan snel je cv inclusief motivatie naar sollicitaties@sgdeoverlaat.nl onder vermelding van ‘Docent Biologie’.
 
Informatie over onze school vind je op www.sgdeoverlaat.nl.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB

Over SG de Overlaat

Naam school
Adres
Eikendonklaan 3 , 5143NG Waalwijk Noord-Brabant NL
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. A. Lucas
Omschrijving
Dé school met aandacht voor jou!

Al bijna 40 jaar op de bekende plek aan de Eikendonklaan. Een trotse vmbo school. Als enige school in midden Brabant met (recent voor de 2e keer!) het predicaat Excellent. Eigenzinnig, vertrouwd en gewoon goed in wat we doen. Met een kleurrijk eigen schoolgebouw, veel enthousiaste leerlingen & medewerkers, in een groene omgeving, midden in de Langstraat.

Een plek met onderwijs op maat. Een plek waar leerlingen zichzelf kunnen zijn, met ruimte voor hun talenten, met extra ondersteuning waar nodig. Wij houden vooral van doen, net als onze leerlingen. Leren door dingen te ervaren en te ontdekken. Ons eigen restaurant, een garage, een werkplaats, een unieke ontdekruimte, talentacademies en nog veel meer. Onze leerlingen kunnen kiezen uit 4 academies in de brugklas en daarna uit zeven verschillende profielen en dát is uniek in de regio. Om zo optimaal te ontdekken waar zij goed in zijn en waar hun passie ligt.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.