Vacature PIE/Techniek docent in Neede

Onderwijs

Vacature

Functietitel
PIE/Techniek docent 
Datum online
2023-01-10 10-1-2023
Sluitingsdatum
12-2-2023
Met ingang van
01-03-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,6-0,8
Omschrijving
Ben jij bevoegd PIE/Techniek docent en wil jij werken binnen een fijn team en met een doelgroep waar je een stapje extra voor zet? Beschik je ook over coachende vaardigheden? 

We zoeken een technicus die graag de uitdaging aangaat om het beste leerklimaat neer te zetten voor onze leerlingen en hen een veilig gevoel meegeeft. We doen er alles aan om onze leerlingen op een succesvolle manier te laten groeien naar werk. Wil jij daaraan bijdragen?
 
Spreekt de visie van Big Picture Learning je aan (leerling centraal in het eigen leerproces)? Dan is werken bij MaxX onderwijs Neede iets voor jou!

Wie zijn wij? 
Wij zijn MaxX, een school voor praktijkonderwijs. We geven les aan leerlingen van 12 t/m 18 jaar die vooral leren door te doen. MaxX ziet zich meer als een onderwijsleerplek dan als een traditionele onderwijsinstelling. En dat merk je aan alles. Innovatief in educatieve aanpak, samenwerking met het bedrijfsleven, een leerlinggerichte manier van denken en werken. Met ons team zetten wij ons in om onze leerlingen te stimuleren om het beste uit zichzelf te halen en de eigen talenten te ontwikkelen.

Wat ga je doen?
Je verzorgt lessen PIE (produceren, installeren en energie) en Techniek aan onze leerlingen en leert ze hoe de techniek rondom deze vakgebieden in elkaar zit.

Naast het verzorgen van lessen, coach je ook onze leerlingen. Je draagt bij aan de ontwikkeling op persoonlijk vlak van de leerlingen.

Klik hier voor een kijkje in de ‘keuken’ van onze leerlingen.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Overige
Functie-eisen
Wat vragen wij?
 • Een tweedegraads bevoegdheid voor het geven van PIE of Techniek of bereid deze te halen. Kom je uit het bedrijfsleven en je vindt het leuk om je technische vaardigheden over te brengen aan onze leerlingen? Ook dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden!
 • Je kunt leerlingen op een positieve manier stimuleren om hun doelen te bereiken en hun talenten te ontwikkelen;
 • Je bent een toegevoegde waarde voor het team waarin je werkt doordat jij jouw ervaringen deelt. Daarnaast werk je graag samen met de leerlingen, ouders en je collega’s;
 • Je kunt probleemsituaties signaleren en analyseert je eigen handelen (zelfreflectie).
 • Je kunt makkelijk schakelen bij jongeren met cognitieve beperkingen, sociaal-emotionele en/of (gedrags-)problemen.
 • Je bent empathisch, maar biedt ook een duidelijke structuur aan onze leerlingen.  
 • Je hebt geduld en viert graag kleine en grote successen.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB
Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij?
 • Je krijgt een uitdagende baan met veel ruimte voor eigen initiatief. 
 • Je krijgt een tijdelijk contract tot 31-07-2023. Wanneer gedurende het jaar duidelijk is dat we wederzijds graag de samenwerking willen voortzetten dan gaan wij graag in gesprek om dit te faciliteren.
 • Je komt in een hecht team van collega’s waar je inzichten en kennis haalt en waar ook professionaliteit en samenwerken een belangrijke rol spelen.
 • Je krijgt begeleiding van de onderwijscoördinator om je in te werken in je nieuwe werkomgeving.
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Goede arbeidsvoorwaarden binnen de cao-VO.
 • Een inschaling volgens cao-VO, salarisschaal LB.

Over MaxX

Naam school
Adres
Parallelweg 5 , 7161AE Neede NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Praktijkonderwijs
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Marije van Hussel
Niveau
pro
Omschrijving
De school
MaxX Onderwijs is een school voor praktijkonderwijs in Neede. We bieden onze leerlingen een brede opleiding aan. We gaan daarbij altijd uit van de talenten van de leerlingen, dat vormt de kern van ons onderwijs. In samenspraak met de leerling en de ouders stelt de school het ontwikkelperspectief vast, op het gebied van wonen, werken, vrije tijd en burgerschap.

Leren doet de leerling niet alleen. Ouders of verzorgers en de omgeving worden daarom betrokken bij het leerproces.
Door aan de eigen talentontwikkeling te werken en door samen te werken bereidt MaxX leerlingen optimaal voor op een zelfstandige plek in de maatschappij.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Vragen?
Wil je meer weten over de inhoud van de functie, neem dan contact op met Barbara Schimmel, zij is bereikbaar op 0545 294 145. Bekijk ook onze website www.maxxonderwijs.nl.

Interesse?
Herken jij jezelf in dit profiel? Dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren. We ontvangen graag een korte motivatie en omschrijving van je werkervaring en je bevoegdheid. Een uitgebreide cv is niet nodig.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.