Vacature Docent Frans in Veldhoven

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Frans 
Datum online
2023-03-07 7-3-2023
Sluitingsdatum
31-3-2023
Met ingang van
1-3-2023
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,8
Omschrijving

Weet jij de Franse taal naar de belevingswereld van de leerlingen te halen? En ben jij de docent die door jouw aanpak leerlingen weet te boeien en te motiveren?

Het Sondervick College is een school voor vmbo basis/kader, mavo, havo en vwo. Prachtig gelegen op de Kempen Campus. Iedere leerling heeft een eigen gebouw als uitvalsbasis. Dat is fijn voor de leerlingen, want dat voelt veilig en vertrouwd. Zo hebben we de voordelen en faciliteiten van een grote school, maar ervaren leerlingen de gemoedelijke sfeer van een kleine school. Onze school staat midden in de Veldhovense samenleving. Vanuit diverse projecten werken we samen met bedrijven en organisaties uit Veldhoven en omgeving. Het Sondervick College is gevestigd in de brainportregio en een officiële BrainportSchool. We besteden veel aandacht aan internationalisering.

Wij zoeken een docent 2e graad (0,6-0,8 fte) met uitzicht op vaste uren • die het enthousiasme voor zijn vak uitdraagt; • die naast didactische vaardigheden, praktijkervaring meebrengt; • waarbij de relatie met de leerling centraal staat; • die in staat is een stimulerende werkomgeving te creëren; • die door middel van differentiatie in inhoud en tempo recht doet aan de verschillen tussen leerlingen.

Wij bieden: • Een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer met persoonlijke ontplooiingskansen; • Creatieve ruimte om ontwikkelingen te initiëren; • Functie: docent LB. Salariëring volgens de CAO OMO; • Soort contract: tijdelijk

Meer informatie Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met Ineke Jacobs via telefoonnummer 040-2309 444 of mailen naar ijacobs@sondervick.nl. Voor vragen voor de procedure kun je terecht bij de afdeling personeelszaken via pz@sondervick.nl.

Solliciteren Richt je sollicitatiebrief voor 31 januari 2023 met CV tot mevrouw M. van Roosmalen. Solliciteren kan uitsluitend via het uploaden van je gegevens op de website van www.omo.nl. Sollicitaties via e-mail worden niet in behandeling genomen. Let op: alle correspondentie omtrent je sollicitatie, tref je aan in het persoonlijke account van OMO dat je aanmaakt tijdens je sollicitatie.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Over Sondervick College

Naam school
Adres
Knegselseweg 30 , 5504NC Veldhoven NL
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Zie omschrijving
Omschrijving
Het Sondervick College is een school voor vmbo basis/kader, mavo, havo en vwo. Prachtig gelegen op de Kempen Campus. Iedere leerling heeft een eigen gebouw als uitvalsbasis. Dat is fijn voor de leerlingen, want dat voelt veilig en vertrouwd. Zo hebben we de voordelen en faciliteiten van een grote school, maar ervaren leerlingen de gemoedelijke sfeer van een kleine school.
Onze school staat midden in de Veldhovense samenleving. Vanuit diverse projecten werken we samen met bedrijven en organisaties uit Veldhoven en omgeving.
Het Sondervick College is gevestigd in de brainportregio en een officiële BrainportSchool. We besteden veel aandacht aan internationalisering.
Bijzonderheden
Het Sondervick College behoort tot de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO), een schoolbestuur van meerdere middelbare scholen in Noord-Brabant

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van Ons Middelbaar Onderwijs.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.