Vacature Leerkracht groep 6 in IJmuiden

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 6 
Datum online
2023-01-02 2-1-2023
Sluitingsdatum
2-2-2023
Met ingang van
zo snel mogelijk
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4
Omschrijving
Op de Franciscusschool werken wij samen en geven wij met elkaar vorm aan de ontwikkeling van het onderwijs. Je komt in een team met een mix van ervaringen; iedere collega heeft bij ons een stem. Op dit moment heeft de Franciscusschool 21 groepen. Wij hebben een hoofdgebouw en een kleine dependance op 5 minuten lopen. De school heeft een diverse populatie. De school werkt vanuit PBS, positive behaviour support. De positieve aanpak van het gedrag is goed zichtbaar in de school.

Onze 6 kleutergroepen werken op momenten van de dag groepsdoorbrekend. De groepen 3 tot en met 8 werken aan de hand van verschillende methoden langs de ontwikkelingsgebieden. Ons team is groot en divers, collega’s die al langer op de Franciscusschool werken en collega’s die pas over zijn gestapt.

Het team van de Franciscusschool bestaat uit een enthousiaste en betrokken groep leerkrachten en ondersteuners die intensief samenwerken. Er is een open teamcultuur waarin feedback en kritisch nadenken belangrijke kernwaarden zijn.
Ben jij benieuwd naar onze school? Neem dan snel een kijkje. Beelden zeggen meer dan woorden, vlieg daarom mee door onze school via deze video.

Wij zoeken:
Leerkracht groep 6
0,4 fte (in te vullen door 2 dagen of 4 ochtenden)
Per direct

Wij zoeken een collega die met een positieve blik kijkt naar kinderen, de relatie aangaat en kansen ziet. Op de Franciscusschool heb jij écht een stem. Je helpt onze kinderen hun talenten te ontdekken. Een leerkracht die graag samenwerkt en altijd de verbinding zoekt.

Meer informatie over de Franciscusschool is te vinden op: Franciscusschool (franciscus-atlant.nl)
Werken bij Atlant betekent dat we samen zorgen voor een plezierige en professionele cultuur, waarin wij ons vitaal en gelukkig voelen. Wij bieden jou:
  • Een goed salaris (inschaling LB / LC afhankelijk van ervaring) en veel vrijheid om je werk zelf te kunnen inrichten;
  • Een jaarcontract met het uitzicht op een vast contract;
  • Volop ruimte tot ontwikkeling door ons aanbod in de Atlant Academy. Neem het initiatief en ga op cursus of training;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Reiskostenvergoeding conform cao PO;
  • Eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid;
  • Een werkplek dichtbij de zee die vanuit de omgeving Haarlem, Velserbroek, Beverwijk en Heemskerk in maximaal 25 minuten met de auto of fiets aan te rijden is.
  • Gelukkige medewerkers vinden wij erg belangrijk, vanuit ons programma Mijn Atlas bieden wij jou mogelijkheden om zo gezond en gelukkig mogelijk te kunnen werken. Dit doen we bijvoorbeeld door jou een persoonlijk budget toe te kennen. Hierbij kun jij zelf keuzes maken uit verschillende pakketten zoals ontspanning, sport, kinderopvang, muziek, cultuur;
  • Fiscale uitruil reiskosten;
  • Samen met andere Atlantgenoten plezier maken doen wij graag. Ben jij aanwezig tijdens ons volgende Atlantival?
Wie zijn wij?
Elke school van Atlant is anders en toch horen wij duidelijk bij elkaar. Atlant bestaat uit tien scholen verspreid over veertien locaties in de gemeente Velsen.
Wij zijn trots op al onze collega’s en met elkaar zorgen we voor goed onderwijs voor onze kinderen. Competentie, autonomie en relatie zijn belangrijk voor ons, naar kinderen wordt dit vertaald als “ik kan het, ik kan het zelf en ik hoor erbij”. Wij werken vanuit vertrouwen met elkaar samen en gebruiken daarbij dezelfde taal.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja

Over Franciscusschool

Naam school
Adres
Franciscuspad 15 , 1971PE IJmuiden NL
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Spanjaard
Omschrijving

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Interesse?
Leuk! Stuur je korte motivatiebrief en cv naar Marjet Spanjaard (HR Adviseur) via sollicitatie@atlantbo.nl. Toch nog wat vragen? Dat kan altijd! Mail dan naar directie.franciscus@atlantbo.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.