Vacature Docent natuurkunde 0,5 - 1,0 in Den Helder

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent natuurkunde 0,5 - 1,0 
Datum online
2022-12-23 23-12-2022
Sluitingsdatum
14-4-2023
Met ingang van
augustus 2023
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,5 - 1,0
Omschrijving
De school waar je gehoord, gezien en gewaardeerd wordt
Scholen aan Zee is een brede scholengemeenschap en bestaat uit vier afdelingen: Lyceum/Mavo aan Zee, Beroepsonderwijs aan Zee, Schakel aan Zee en het Junior College, een onderbouwlocatie in Julianadorp. Gehoord, gezien en gewaardeerd betekent dat zowel leerlingen als medewerkers optimaal begeleid worden. Er is persoonlijke aandacht voor leiderschap en eigenaarschap voor medewerkers. Transparantie, samenwerking en het 'samen scholen' zijn vanzelfsprekend. We leren van en met elkaar ten behoeve van voortdurende verbetering van onderwijs, zorg en ondersteunende processen.
 
Wat ga je doen?
Voor het nieuwe schooljaar (start augustus 2023) zijn wij op zoek naar een docent natuurkunde bij het Lyceum/Mavo aan Zee. We dagen je uit om je eigen ontwikkeling in de hand te nemen en stimuleren je om je eigen kennis en kunde te delen. Hierbij word je ondersteunt door je leidinggevende. Jij verzorgt met veel enthousiasme en deskundigheid lessen, waardoor de leerlingen deze met veel plezier bijwonen. Je weet wat een leerling nodig heeft om zich te ontwikkelen. Met jouw kennis van leerlingbegeleiding, onderwijsinnovatie en activerende didactiek ben je een prettige gesprekspartner voor leerlingen en hun ouders. Je houdt de persoonlijke ontwikkeling in de gaten en biedt ondersteuning waar nodig.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of Overige of 1e graads
Functie-eisen
Wat breng je mee?
Je bent in het bezit van een tweede graads bevoegdheid natuurkunde, je bent in opleiding of bereid om je bevoegdheid te behalen. Je hebt passie voor het vak wat je geeft en ziet het als een verrijking om jouw leerlingen hiervoor te enthousiasmeren. Daarnaast ben je digitaal vaardig en weet je precies hoe je deze vaardigheden moet inzetten. 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat kun je verwachten?
Jij draagt bij aan het geven van uitdagend onderwijs. Jouw vakmanschap kun je vormgeven met betrokken en enthousiaste collega’s. Er heerst een informele en laagdrempelige cultuur waar elke discipline nauw samenwerkt in een inspirerende omgeving. Ons motto is dan ook:
één school, één team, één gedachte. Je ontvangt een passend salaris binnen de kaders van de cao VO. Er staat een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden voor je klaar, waaronder een ruime vakantieregeling, eindejaarsuitkering en uitstekende studie- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Over Scholen aan Zee

Naam school
Adres
Sportlaan 54 , 1782ND Den Helder Noord-Holland NL
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. de Regt
Niveau
vmbo, mavo, havo, vwo
Omschrijving
Wij zijn een brede scholengemeenschap in Den Helder met een maritiem karakter en bieden onderwijs op verschillende niveaus dat aansluit bij de talenten en interesses van de leerlingen. In samenwerking met stad en omgeving verzorgen wij onderwijs op maat en werken we elke dag aan de toekomst.

Ondanks dat er meerdere gebouwen zijn, hangt er in elk gebouw een goede sfeer. Hierdoor kunnen alle leerlingen zich met plezier ontwikkelen. Wat ze ook willen worden, wij bieden die kans.

De leerling wordt gehoord, gezien en gewaardeerd!

Onze kernwaarden
  • Verbondenheid: leerlingen, ouders en leerkrachten versterken elkaar.
  • Plezier: positief en veilig klimaat, elke leerling wordt gezien, gehoord en gewaardeerd.
  • Persoonlijke ontwikkeling: afgestemd aanbod voor elke leerling.
  • Ambitie: we hebben hoge verwachtingen en we sturen op motivatie en optimaal resultaat.
  • Samenwerken: leerlingen leren over actief burgerschap en hun eigen rol in de maatschappij, de samenleving als klaslokaal.
  • Gastgerichtheid: leerlingen, ouder(s)/verzorger(s) en medewerkers ervaren een warm, gastvrij en welkom gevoel als men de school binnenkomt; we gaan respectvol en vriendelijk met elkaar om.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Kom je bij ons werken?
Heb je naar aanleiding van al deze informatie nog vragen? Hielke ter Veld, schoolleider, staat je graag te woord. Hij is bereikbaar via het emailadres: h.terveld@scholenaanzee.nl. Solliciteren kan uitsluitend via https://werkenbij.scholenaanzee.nl/vacaturebeschrijving-intern-en-extern-2/docent-natuurkunde-0-5-1-0 ter attentie van Conny de Regt, HR adviseur.
De sluitingsdatum van de vacature is 14 april 2023.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.