Vacature Leerkracht (0,8 fte) onderbouwunit IKC De Regenboog De Staart in Dordrecht

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht (0,8 fte) onderbouwunit IKC De Regenboog De Staart 
Datum online
2022-12-22 22-12-2022
Sluitingsdatum
31-3-2023
Met ingang van
2022-12-22
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8
Omschrijving
Met ingang van 1 maart 2023 zijn wij op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor de onderbouwunit  in groep 1/2 die affiniteit heeft met het jonge kind en een bijdrage wil leveren aan de doorgaande lijn en nauwe samenwerking met de peuteropvang.

Wil jij het verschil maken voor ouders en kinderen? Bij IKC De Regenboog • De Staart maak jij écht het verschil. Geen dag is hetzelfde en de diversiteit is groot. Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie. Als leerkracht ben je onderdeel van een zeer gedreven team.

Wat kenmerkt onze school?

Een dynamische werkomgeving waarin ruimte en zelfstandigheid geboden wordt om het werk te kunnen uitvoeren. Een werksfeer die prettig is en een afwisselende baan waarin onze leerlingen zorgen voor dynamiek en gezelligheid in de school. Onze school ontvangt extra bekostiging voor het toekennen van een arbeidsmarkttoelage aan het personeel.

**Wie zoeken wij?**

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste leerkracht voor 0,8 fte op dinsdag t/m vrijdag (met uitzicht op een vaste plek binnen H3O).

Voor ons telt wie jij bent en de match met onze organisatie. Wij vinden het belangrijk dat je zelf blijft leren en samen met collega's verantwoordelijkheid neemt voor ons Integraal Kind Centrum.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Kim Bouwmeester, directeur, tel: 078-8905725 of stuur een email: kbouwmeester@h3o.nl

Over Christelijk IKC De Regenboog

Adres
Noordendijk 264 , 3312AM Dordrecht Zuid-Holland NL
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Afas
Omschrijving
De Regenboog
Op christelijk IKC De Regenboog leren en werken kinderen met elkaar in units in plaats van in traditionele jaargroepen. Hierdoor leren kinderen op het niveau en tempo dat past bij hun ontwikkeling. Dit zorgt er onder andere voor dat kinderen vaak een succeservaring hebben.

Op de Regenboog ontwikkelen kinderen op een creatieve manier vaardigheden die in onze maatschappij relevant zijn. Iedere periode staat in het teken van een thema, waarin de belevingswereld van de kinderen gestimuleerd wordt door een uitdagende omgeving. De leerlingen worden hierbij begeleid door betrokken leerkrachten, vakspecialisten met hart voor hun vak!

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Klik op de onderstaande knop om te solliciteren, daarbij wordt u doorverwezen naar de website van H3O.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.