Vacature Zij-instromer in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Zij-instromer 
Datum online
2022-12-22 22-12-2022
Sluitingsdatum
23-4-2023
Met ingang van
in overleg
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
minimaal 0,5
Omschrijving
Stichting Protestants-Christelijk Onderwijs Hillegersberg Schiebroek (PCOHS) is het bevoegd gezag van vier basisscholen, peuteropvang en buitenschoolse opvang aan de groene noordrand van Rotterdam. PCOHS ziet haar scholen als een omgeving waar leerlingen, ouders en personeel, met én van elkaar leren. Geen lerende leerling zonder lerende medewerker. Samenwerking tussen de scholen onderling is belangrijk, eigenheid van de scholen ook. 
Wil jij een andere wending geven aan je loopbaan en graag als zij-instromer aan de slag?
Dan ben je bij Stichting PCOHS aan het juiste adres!

Onder het motto ‘De paden af, de toekomst in’ willen we samen toewerken naar een op groei gerichte denkstijl (de overtuiging dat je talenten slechts het startpunt zijn en je steeds kunt blijven groeien door hard te werken en ervaring op te doen). Onszelf uitdagen om van de gebaande paden, de brede weg, af te gaan. Want niemand is te oud om te groeien en zeker niet om te leren.
Spreekt dit je aan, dan gaan we graag het gesprek met je aan. In gesprekken met jou wordt duidelijk dat je gemotiveerd kiest voor een nieuwe loopbaan en je van harte kiest voor protestants-christelijk onderwijs. Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO- en/of WO-opleiding en hebt voldoende tijd en energie om met goed gevolg het traject te doorlopen. De opleiding volg je in je eigen tijd.

In overleg met jou wordt bekeken op welke van onze vier basisscholen jij het zij-instroomtraject kunt gaan starten.

We bieden jou:
  • de mogelijkheid om direct als leerkracht in het primair onderwijs te gaan werken en binnen twee jaar tijd een getuigschrift van bekwaamheid te behalen;
  • een interessante baan op één van onze scholen die bekend staan om hun goede onderwijs;
  • een omvang van minimaal 0,5 fte;
  • een goed begeleide start in het Rotterdamse onderwijs;
  • begeleiding en coaching van ervaren leerkrachten;
  • salariëring conform CAO-PO;
  • een vergoeding van het collegegeld;
  • een prettige werkomgeving met betrokken, enthousiaste collega’s.
  • Maatwerk! Omdat we een kleinschalig schoolbestuur zijn biedt dit mogelijkheid om op maat af te stemmen welk traject het beste bij jou past, een eigen keuze voor een Hogeschool vinden we daarom belangrijk
Enthousiast?
Ben je geïnteresseerd of op zoek naar meer informatie, neem dan contact op met Hanneke Oosthoek, bereikbaar tijdens werkdagen op 06-46461280. Of stuur gelijk een mail met CV en motivatie ter attentie van Hanneke Oosthoek naar hrm@pcohs.nl, waarna we zo snel mogelijk contact met je opnemen. Het behoort ook tot de mogelijkheden om eerst een oriënterende stage te lopen op één van onze basisscholen.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja

Over Stichting PCOHS

Naam school
Adres
Bergse Linker Rottekade 315 , 3056LK Rotterdam Zuid-Holland NL
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Hanneke Oosthoek
Omschrijving
Stichting PCOHS ziet het als opdracht om in Rotterdam-Noord kwaliteit, actueel en attractief onderwijs te verzorgen. Onderwijs waarmee we bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen, zodat een belangrijke basis wordt gelegd om straks als volwassene op een verantwoorde manier in het leven te kunnen staan. De basisscholen van Stichting PCOHS werken vanuit de protestants-christelijke levensovertuiging.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.