Vacature Medewerker BSO - combinatiefunctie onderwijsassistent mogelijk in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Medewerker BSO - combinatiefunctie onderwijsassistent mogelijk 
Datum online
2022-12-22 22-12-2022
Sluitingsdatum
22-2-2023
Met ingang van
in overleg
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
1,0
Omschrijving
Als team van KC De Heijberg zijn we op zoek naar een collega voor onze buitenschoolse opvang met een groot hart voor kinderen. Help jij mee onze kinderen te leren leren voor het leven? 

Wij hebben een zeer gevarieerde baan en zoeken een aanpakker die inzetbaar is bij onze buitenschoolse opvang. Iemand die na schooltijd graag inspeelt op de behoefte van de kinderen. Een combinatiefunctie met werkzaamheden binnen de school als onderwijsassistent is mogelijk. Het aantal uren en dagen is in overleg bespreekbaar en kan worden aangepast aan jouw wensen.

Waar ga je werken?
De Heijbergschool ontwikkelt zich tot een kindcentrum voor Hillegersberg en Nieuw-Terbregge. Kinderen van 0 tot 12 zijn er volop in ontwikkeling. We doen er alles aan om ze in school een onbezorgde en gelukkige jeugd te laten beleven met veel succeservaringen. Dankzij het uitdagende en talentgerichte aanbod ontdekken de kinderen waar ze goed in zijn. Ze boeken goede resultaten en komen met een voorsprong in het voortgezet onderwijs. 
 
Je herkent ons kindcentrum aan:
  • Zin in leren én ontspannen!
  • Alle kinderen op de BSO zijn ook leerling op KC De Heijberg.
  • Vertrouwen in elkaar, ruimte voor eigenheid.
  • Brede talentgerichte ontwikkeling.
  • Vrij in de laatste week van het jaar. 
  • Een plek met veel mogelijkheden.

Jouw nieuwe collega’s, een professioneel team
KC De Heijberg wil een werkplek van klasse zijn, want we geloven dat authentieke, goede professionals zoals jij de basis zijn van goed onderwijs en talentgerichte kinderopvang. We steunen elkaar in de ontwikkeling van gezamenlijke en persoonlijke doelen. Nieuwe collega’s bieden we een goede start met coaching en een ervaren maatje. Je bent welkom in ons gastvrije team!
 

Eisen

Functie-eisen
Waar jij voldoening uit haalt
Als verantwoordelijke voor de buitenschoolse opvang heb je een pro-actieve houding. Je bedenkt en organiseert de leukste creatieve en sportieve activiteiten voor kinderen van vier tot twaalf jaar. Geen dag is hetzelfde. Jij zorgt ervoor dat kinderen met zin en plezier hun talenten ontwikkelen. In deze zelfstandige functie kan jij al je ambities én creativiteit kwijt. Kindcentrum De Heijberg bevindt zich in de opbouwfase. Jij kunt hierin volop meedenken en zaken zelf regelen. Je kiest van harte voor onze protestants–christelijke identiteit en het onderhouden van goede contacten met leerlingen, collega’s en ouders/ verzorgers is voor jou een vanzelfsprekendheid.
 

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
CAO Kinderopvang
Arbeidsvoorwaarden
Praktische informatie
Je beschikt over een diploma als pedagogisch medewerker of een ander relevant diploma óf bent in opleiding of bereid om een opleiding te gaan volgen. Ook voldoe je aan de taaleis, of ben je bereid deze te halen. De functie is ingeschaald in schaal 6 conform cao Kinderopvang. Het aantal uren en werkdagen is in overleg bespreekbaar en kan worden aangepast aan jouw wensen.

Nieuwe collega’s pedagogisch medewerkers en combinatiefunctionarissen krijgen standaard een VVE-training aangeboden waardoor je flexibel inzetbaar bent.

Sfeerproeven?
Heb je interesse in deze functie en wil je eerst sfeerproeven in ons kindcentrum? Ben je op zoek naar meer informatie? Neem gerust contact op met Jeroen de Bruin, directeur. Hij beantwoordt graag je vragen en is bereikbaar op 010-418 21 99 (of tot 20.00 uur ‘s avonds via 06-410 486 09).
 

Over Kindcentrum de Heijberg

Adres
Heijbergstraat 2-4 , 3055PP Rotterdam Zuid-Holland NL
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Dhr. PJW de Bruin
Omschrijving

Op Kindcentrum De Heijberg staat zin in leren centraal en worden de mogelijkheden van elk kind voorop gezet. Dit is het uitgangspunt waarmee elke dag de leerkrachten, pedagogische medewerkers, het ondersteunend personeel en de directie ruim 400 leerlingen tegemoet treden, zodat elke leerling optimaal kan profiteren van het geboden onderwijs.

De leerlingen beleven plezier in het leren en ontdekken en worden creatief geprikkeld en cognitief uitgedaagd. Dit gebeurt onder meer door in te spelen op de behoeftes en vaardigheden van de individuele leerlingen met gedifferentieerd onderwijs en vakleerkrachten voor muziek, crea, gym en meerbegaafde leerlingen. Zo kunnen talenten optimaal ontplooien en worden life skills ontwikkeld. Door betrokkenheid en vertrouwen worden de leerlingen sociaal-emotioneel voorbereid op de toekomst. Daarnaast bieden de christelijke normen en waarden een stabiele richtinggevende basis voor onze omgang met elkaar in een steeds veranderende maatschappij.

De kinderen van Kindcentrum De Heijberg komen vrijwel allemaal uit de directe omgeving van de school uit de wijken Hillegersberg of Nieuw-Terbregge.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Direct solliciteren
Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Dat door een mail met CV en motivatie te sturen naar j.debruin@heijbergschool.nl. Je ontvangt snel een reactie.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.