Vacature Gymleerkracht in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Gymleerkracht 
Datum online
2022-12-22 22-12-2022
Sluitingsdatum
22-2-2023
Met ingang van
in overleg
Soort vacature
parttime/fulltime
FTE
0,6-0,8
Omschrijving
Als je vol enthousiasme in Rotterdam – Hillegersberg aan de slag wilt op onze school vol karakter, dan pas je in ons collegiale team!

Waar ga je werken?
De Emmaschool ligt in de oude dorpskern van Hillegersberg. Inderdaad: een heerlijke, klassieke dorpsschool, met verrassend modern onderwijs, nieuwe lesmethoden en veel aandacht voor ICT en de creatieve vakken. Elke dag leven en leren kinderen uit alle lagen van de bevolking hier met elkaar. Onder leiding van een betrokken, groot en gezellig team ontwikkelen ze hun talenten, groeien ze uit tot zichzelf.
 
Je herkent ons aan:
  • Predicaat goed
  • Extra uitdaging en begeleiding, voor leerlingen en leerkrachten.
  •  Ruimte om jezelf te zijn 
Jouw nieuwe collega’s, een bevlogen team
“Ik vind het belangrijk dat elke collega en elk kind zich gezien en gehoord weet. Dat ieder mens hier vanuit een rustige stevige basis kan groeien. Die basis maken we met elkaar. In een tijd van lerarentekort wil ik aanstormende, enthousiaste onderwijsprofessionals het vertrouwen geven. Als team leren we van en met elkaar door elkaar talenten, ideeën en ervaring optimaal te benutten”, aldus onze directeur Iepko Weijdema. Je voelt je als nieuwe collega snel welkom in ons bevlogen en deskundige team!
 

Eisen

Functie-eisen
Waar jij het verschil maakt
We zoeken talentvolle professionals zoals jij. Verantwoordelijke medewerkers aan wie ouders hun kind als vanzelfsprekend toevertrouwen. Collegiale, oprechte mensen die gaan sprankelen als het om heel goed onderwijs gaat en die hun collega’s meekrijgen in hun ideeën. 
Je kiest van harte voor het protestants-christelijk onderwijs en wil samen met de nieuwe directie verder bouwen aan de school. Je bent als leerkracht van waarde voor kinderen en gaat uitdagingen niet uit de weg.
 
Praktische informatie
Je beschikt over een diploma als gymleerkracht. De functie is ingeschaald in schaal LB conform de Cao Primair Onderwijs. Het aantal uren en is in overleg bespreekbaar en kan worden aangepast aan jouw wensen.
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Eerst sfeerproeven?
Heb je interesse in deze mooie functie en wil je eens binnenkijken in de school? Of ben je op zoek naar meer informatie? Neem gerust contact op met Iepko Weijdema, directeur. Hij beantwoordt graag je vragen en is bereikbaar op 010-418 90 53.
 

Over Emmaschool

Naam school
Adres
Hilleniussingel 23 , 3054EX Rotterdam Zuid-Holland NL
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Dhr. Iepko Weijdema
Omschrijving

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Direct solliciteren
Enthousiast en direct solliciteren? Dat kan door een mail met CV en motivatie te sturen naar directie@emmaschool-rotterdam.nl. We zien uit naar je reactie!
 
Wacht niet te lang met reageren, want zodra de juiste kandidaat en wij elkaar hebben gevonden sluiten we de vacature.
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.