Vacature Leerkracht groep 3 in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 3 
Datum online
2022-12-22 22-12-2022
Sluitingsdatum
22-2-2023
Met ingang van
in overleg
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,575 – 1,0
Omschrijving
Waar ga je werken?
Onze leerlingen hebben hele verschillende achtergronden. We bieden ze een stabiele, gezonde ontwikkelplek waar ze heel veel leren en leren samenleven. De kinderen leren leren: ze werken steeds bewuster aan eigen doelen en talenten en ontwikkelen zo een brede, stevige basis. Onze achtstegroepers maken zo een hele goede start in de brugklas. Dit is een teamprestatie!

Hier zijn we trots op:
  • Goede basis in taal, rekenen en lezen
  • Maatwerk: Plusklas en extra ondersteuning
  • Brede talentontwikkeling
  • Kanjerschool
Jouw nieuwe collega’s, een betrokken team
“In de mini-maatschappij van onze school leren en leven de kinderen samen. We leren ze dat het waardevol is dat ze vanuit hun eigen cultuur vertrekken en altijd met respect naar de ander kijken. Vanuit die houding mogen ze alles gaan leren en ontdekken wat ze willen. Onze basis ligt in de christelijke normen en waarden. Als team leven we die voor. Met een warm team met betrokken professionals zorgen we samen dat de kinderen het beste onderwijs krijgen, met de meest moderne middelen. Met ons vertrouwen en vakmanschap helpen we ze om hun wereld te vergroten”, aldus onze directeur Mariëtte Zeillemaker. Je voelt je als nieuwe collega snel welkom in ons betrokken en enthousiaste team.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Waar jij het verschil maakt
Onderwijs ontwikkelen dat doen we met elkaar. Samen vergroten wij kansen. Daarom zoeken we krachtige, fijne collega’s zoals jij, die mee willen bouwen vanuit de gedeelde waarde om kinderen recht te doen. Professionals die hun goede ideeën inbrengen en ook samen willen uitwerken. Een positieve leeromgeving creëren past bij jou en je ziet uitdaging in het begeleiden van een groepje leerlingen met een ontwikkelingsvoorsprong. Je kiest van harte voor protestants–christelijk onderwijs en goed contacten met leerlingen, collega’s en ouders/ verzorgers is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Eerst sfeerproeven?
Heb je interesse in deze interessante functie en wil je eerst sfeerproeven in de school? Ben je op zoek naar meer informatie? Neem gerust contact op met Mariëtte Zeillemaker, directeur. Zij beantwoordt graag je vragen en is bereikbaar op 010-418 95 79.

Over Goede Herderschool

Naam school
Adres
Kastanjeplein 6 , 3053CD Rotterdam Zuid-Holland NL
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. M. Zeillemaker
Omschrijving
De Goede Herderschool is dè wijkschool voor Schiebroek Noord en Zuid. Als je hier met ons het verschil wilt maken voor de kinderen, dan ontmoeten we je graag! 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Direct solliciteren
Ben je enthousiast en wil je direct solliciteren? Dat kan door een mail met CV en motivatie te sturen naar dir@goede-herderschool.nl. Je ontvangt snel een reactie.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.