Vacature Docent Dienstverlening en producten in Barendrecht

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Dienstverlening en producten 
Datum online
2023-02-19 19-2-2023
Sluitingsdatum
31-3-2023
Met ingang van
volgend schooljaar
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,8 - 1,0
Aantal uren
in overleg
Omschrijving
Op Focus Beroepsacademie zoeken we een docent voor de sectie dienstverlening en producten voor 0,8 tot 1,0 fte.

Beroepsprofiel 

Voor het lesgeven in dit beroepsprofiel zoeken wij docenten die de lessen verzorgen die vallen binnen de modules van het beroepsprofiel Dienstverlening & Producten. Dit zijn de volgende modules:
• Module A: Organiseren van een activiteit 
• Module B: Presenteren, promoten en verkopen 
• Module C: Een product maken en verbeteren 
• Module D: Een multimediaal product maken 

Naast de docent 'Dienstverlening en Producten' merken wij dat deze vacature ook goed past bij docenten Economie, Bedrijfseconomie, Marketing en Ondernemen (vanwege het sterk ondernemende karakter) of docenten die affiniteit hebben met  bijvoorbeeld:
- Film en filmbewerking
- Fotografie en fotobewerking
- Etaleren
- Kostenberekeningen
- Evenementen organiseren
- Marketing en/of sales
- Allerlei andere nieuwe technieken zoals 3D printen, dronevliegen en nog veel meer

Dus ben je docent voor (een van) de bovengenoemde vakgebieden en krijg je energie van de vmbo leerling! Aarzel dan zeker niet om te solliciteren. 

Werken op Focus
Onze leerlingen krijgen gepersonaliseerd onderwijs aangeboden, geïnspireerd op het Zweedse onderwijsconcept Kunskapsskolan. 
Focus is een dynamische en actieve school, waar we met elkaar werken aan goed onderwijs en aan een professionele leercultuur.
Om onze visie op onderwijs waar te kunnen maken, wordt veel aan scholing en deskundigheidsbevordering gedaan. We werken namelijk aan een individuele leerroute voor iedere leerling binnen en buiten de school. 

Er worden naast ervaring op het gebied van differentiëren als docent ook coachende vaardigheden van je gevraagd. Op een coachende manier met leerlingen omgaan is één van onze kernwaarden.
 
Ook wordt er een groot beroep op je gedaan in het werken met je collega’s in een team. Je bent samen met je team binnen en buiten je klaslokaal of werkplein verantwoordelijk voor de begeleiding van onze leerlingen. 

Inmiddels hebben we een zeer intensieve samenwerking met OZHW Groen College, zodat we onze Beroepsacademie hebben kunnen uitbreiden met het Groenprofiel, naast Zorg& Welzijn, Dienstverlening & Producten, Media, Vormgeving en ICT en Horeca, Bakkerij en Recreatie. Een brede vmbo-school, met een duidelijke onderwijsvisie! Een aantrekkelijke werkomgeving waar we alle 
ruimte voor jouw professionele ontwikkeling bieden. 

Een vacature kan soms voor beide scholen gelden en gecombineerd worden. Heb jij ook zin om mee te bouwen aan de mooiste vmbo-school uit de omgeving? Schrijf dan een brief met een goede motivatie. Wij zijn nieuwsgierig naar jou!

Nadere informatie en solliciteren:
Heb je interesse in een kennismakingsgesprek of heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Hubert Mich, recruiter namens Focus Beroepsacademie, bereikbaar op 06-28636792 of via de mail op hubert@docentdirect.nl. 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Opleiding
2e graads

Over OZHW - Focus Beroepsacademie

Adres
Dierensteinweg 4 , 2991XJ Barendrecht NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier / Algemeen, Montessori, Dalton, Jenaplan
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
ROOZZ Mobiliteitsbureau
Niveau
vmbo
Omschrijving

Focus Beroepsacademie in Barendrecht is een samenwerking tussen CSG Calvijn en Dalton Lyceum Barendrecht. Hier kunnen leerlingen terecht voor vmbo basis en kader (met en zonder lwoo). Met name in de 1ste en 2de klassen van Focus Dalton werken we volgens het Daltonprincipe. In de bovenbouw wordt er in de lessen, door een individueel studie programma, gewerkt naar zelfstandigheid.

Ons onderwijs staat in het teken van zelfstandig leren werken, leren plannen en individuele leerlijnen. De leerlingen kunnen tijdens de lesuren hun eigen tempo bepalen. In de lokalen staan computers waar door de leerlingen gebruik van gemaakt kan en mag worden.

Sommige vakken worden aangeboden in:
- Mens & Maatschappij - aardrijkskunde en geschiedenis
- Mens & Gezondheid - biologie en verzorging
- Mens & Techniek - techniek, natuurkunde en scheikunde
- Beeldende vorming - tekenen en handvaardigheid

Meer informatie vindt u op onze website www.focusberoepsacademie.nl en www.ozhw.nl of u kunt bellen met ons secretariaat 0180-613900.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.