Vacature groepsleerkracht - groep 1/2 - wtf 0,4250 of in overleg - Zwanenburg in Zwan...

Onderwijs

Vacature

Functietitel
groepsleerkracht - groep 1/2 - wtf 0,4250 of in overleg - Zwanenburg 
Datum online
2022-12-20 20-12-2022
Sluitingsdatum
23-4-2023
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
in overleg
Omschrijving

Over onze school
Community School De Kameleon is een veilige, warme, sterke, eigentijdse en toekomstgerichte school. Kinderen ontwikkelen zich niet alleen in de klas, maar ook daarbuiten. De school wil daarom opvang, thuis en omgeving met elkaar verbinden: ‘it takes a village to raise a child’. Kinderen worden voorbereid op de wereld van morgen door ze uit te dagen hun unieke talenten te ontwikkelen. De Community School in Zwanenburg biedt kinderen van 0 tot 13 jaar een plezierige, uitdagende en veilige omgeving waarin ze samen kunnen spelen én leren. Een plek waar kinderen gelukkig zijn en waar zij zich veilig, gezien en gekend voelen. Waar zij kind kunnen zijn en mogelijke problematiek, frustraties en belemmeringen los kunnen laten.
Meer informatie over onze school is te vinden op de website van de school.

Wat bieden wij jou wat betreft functie, school en team?

Als Groepsleerkracht Kleuters bij Community School De Kameleon ben je samen met je team verantwoordelijk voor het leerproces van de leerlingen. Het contact met de leerlingen is hierbij erg belangrijk: door elk kind te zien, weet je wat ze nodig nodig hebben.

Binnen onze kleuterbouw zijn we gestart met een prachtig traject om samen onze visie op kleuters en ons kleuteronderwijs verder vorm te geven, passend bij de visie van de school. We vinden het belangrijk dat ook jij hierin actief deelneemt, je uitspreekt en mee ontwikkelt. Je bent onderdeel van het Kleuterteam, dat bestaat uit een teamleider, leerkrachten, lerarenondersteuners, onderwijsassistenten en soms stagiaires.

  • Met ingang van: 09-01-2023
  • Dienstverband: Tijdelijke aanstelling, met uitzicht op vast
  • wtf: 0,4250 of in overleg
  • Werkdagen: voorkeur ma en vr, anders overleg
  • Werkgever: Stichting Jong Leren
Videopitch

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Wat verwachten wij van jou qua opleiding, eigenschappen, kennis en/of ervaring?
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gediplomeerde leerkracht maar collega's die bijna afstuderen worden zeker ook uitgenodigd te reageren!

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Arbeidsvoorwaarden
Wanneer je bij ons komt werken, start je in principe in een tijdelijke aanstelling, met uitzicht op vast. Op termijn is uitbreiding van uren bespreekbaar. We gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van je aanstelling.

Over Kameleon

Naam school
Adres
Kinheim 8 , 1161AP Zwanenburg NL
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. A. Pereboom
Omschrijving
Jong Leren is een stichting voor confessioneel basisonderwijs, per 1 januari 2016 voortgekomen uit een fusie tussen VPCO De Basis en stichting de la Salle. Jong Leren heeft 29 scholen in de gemeenten Aalsmeer, Haarlemmermeer, Haarlemmerliede en Spaarnwoude, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal. 

De opdracht van Jong Leren, het verzorgen van goed onderwijs, komt tot uiting in onze slogan: 'De kunst van het leren'.  Het woord kunst staat enerzijds voor vakmanschap, anderzijds voor creativiteit en inventiviteit. Belangrijke competenties, zeker waar het leren betreft, voor onze leerlingen, maar ook voor de volwassen professionals die bij Jong Leren werken. 

Jong Leren staat voor:
  • Ruimte geven
  • Elkaar uitdagen
  • Samen leren

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Bij Jong Leren solliciteer je voor een functie op een school. Je eerste aanspreekpunt is daarom de directeur van de school waar je wilt solliciteren. Als je bent aangenomen, kom je in dienst van Jong Leren.

Voor vragen kun je contact opnemen met de directie van de desbetreffende school.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.