Vacature Intern begeleider in Rotterdam

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Intern begeleider 
Datum online
2022-12-19 19-12-2022
Sluitingsdatum
19-2-2023
Met ingang van
In overleg
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0.6375
Omschrijving
Wat houdt de functie in?
Als intern begeleider is leerlingenzorg jouw belangrijkste focuspunt. Vanuit verbinding werk je intensief samen met ouders, collega's en externen. Jij maakt het mogelijk dat de kinderen die dit nodig hebben de juiste zorg krijgen. Je gaat uit van mogelijkheden en bent betrokken. Naast leerlingenzorg vind je het leuk om collega-leerkrachten te adviseren, te begeleiden en te coachen.

Dit doe je natuurlijk niet alleen! Samen met de andere intern begeleiders, directie en bouwcoördinatoren werk je aan de onderwijskwaliteit. Je bent op de hoogte van wat er gebeurt binnen jouw vakgebied en denkt graag mee over nieuwe ontwikkelingen. Ons motto, 'Leren, leven en beleven', past helemaal bij jou. 

Vanaf januari hebben wij plek voor een nieuwe collega voor 3 dagen. Ervaring als intern begeleider en/of een (bijna) afgeronde opleiding heeft onze voorkeur. Werk je liever fulltime? Ook dan zijn er mogelijkheden. Je zou deze vacature dan kunnen combineren met lesgevende taken.

Denk je nu: dit gaat over mij?! Laat dan snel van je horen! 

Op deze school is de arbeidsmarkttoelage van toepassing. 

RK Maria Basisschool, Schietbaanlaan
De Maria Basisschool is een kleurrijke school in een kleurrijke wijk! De school staat in de wijk Middelland, een deelgebied van Rotterdam Delfshaven. Ons motto “leren, leven en beleven” brengen we dagelijks met elkaar in de praktijk. Naast aandacht voor de basisvakken willen wij de kinderen ook goed voorbereiden op een mooie toekomst in onze maatschappij. Zo vinden wij Rots en Water (sociaal-emotionele vorming) en theaterlessen net zo belangrijk als taal en rekenen. Wij werken iedere dag met veel enthousiasme met een warm en betrokken team aan de ontwikkeling van onze kinderen. Er is veel ruimte voor eigen ideeën en persoonlijke ontwikkeling. Het samenwerken mét ook plezier na schooltijd, is wat ons team zo leuk maakt!
 
Videopitch

Eisen

Functie-eisen
Hoe ziet jouw profiel eruit?
 • Je bent in het bezit van een pabo diploma, aangevuld met een een Master (S)EN of IB-opleiding;;
 • je bent een betrokken en gemotiveerde collega;
 • de missie en visie van de RVKO passen bij jou;
 • je geeft op eigentijdse wijze invulling aan de identiteit en visie van de school;
 • samen met je collega’s en directie zorg je voor een optimale onderwijskwaliteit.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij jou?

Natuurlijk volgen wij de CAO primair onderwijs, maar nog belangrijker:
 • Een aantrekkelijk promotiebeleid met goede doorgroeimogelijkheden;
 • een uitdagende en afwisselende baan: geen dag is hetzelfde!;
 • ruimte voor eigen inbreng en creativiteit;
 • leuke gezamenlijke activiteiten met collega’s van je school en de andere scholen van de RVKO;
 • bedrijfsfitness met fikse korting;
 • fietsplan;
 • aanvullende reiskostenvergoeding (bij >22,5 km woon-werk enkele reis).

Over Mariaschool Schietbaanlaan

Adres
Schietbaanlaan 90 , 3021LN Rotterdam Zuid-Holland NL
Denominatie
Rooms-Katholiek
Type onderwijs
Regulier / Algemeen, Montessori, Dalton, Jenaplan, Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. M.G.M. Sponselee
Omschrijving
De Rotterdamse Stichting voor Katholiek Onderwijs is een vereniging die al 145 jaar scholen voor Katholiek Onderwijs in Rotterdam en de buitengemeenten bestuurt en beheert. Onder het bestuur van de stichting ressorteren 66 scholen voor primair onderwijs, waar bijna 20.000 kinderen en 1900 personeelsleden een groot deel van hun dagen doorbrengen. De RVKO is een stichting die gekenmerkt wordt door openheid. De drempels zijn laag. Het geheel van 66 scholen biedt voldoende mogelijkheid om desgewenst van school te veranderen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ons streven is: de juiste leerkracht op de juiste plaats. Personeelsleden met ambities krijgen alle kansen en mogelijkheden. Er is een groot budget voor bij- en nascholing. De RVKO voert een specifiek beoordelingsbeleid voor nieuwe leerkrachten, dat optimale kansen biedt op een vaste aanstelling.
Bijzonderheden
De RVKO is een professionele organisatie die 66  scholen voor primair onderwijs bestuurt in Rotterdam en omliggende gemeenten.
 
Vanuit onze katholieke inspiratie bieden we elke leerling de kans om uit te groeien tot ‘levenskunstenaar’, een mens die in staat is ten volle te leven, met en voor anderen en die om kan gaan met voorspoed en tegenslag.
 
Onze scholen hebben in het primaire proces veel ruimte voor eigen beleid. Tegelijkertijd kenmerkt de RVKO zich steeds meer door een intensieve kwaliteitszorg in de scholen en in de ondersteunende diensten.
 
We zijn een organisatie waarin mensen binnen een helder kader hun verantwoordelijkheid nemen, waar er ruimte is voor individuele en gezamenlijke ontwikkeling, waar op respectvolle wijze wordt samengewerkt en waarin onze waarden worden uitgedragen en nageleefd.
 
We leveren een betekenisvolle bijdrage aan een betere wereld, waarin mensen hun kwaliteiten en talenten ontwikkelen met zorg voor en in verbinding met de medemens.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Evelien van der Meijde, adjunct-directeur, telefoonnummer 010-4258686.

Solliciteren kan via www.werkenbijdervko.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.