Vacature Leraar biologie (tijdelijke aanstelling) in Nieuw-Vennep

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leraar biologie (tijdelijke aanstelling) 
Datum online
2022-12-15 15-12-2022
Sluitingsdatum
31-3-2023
Met ingang van
Zo spoedig mogelijk
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,2500 fte
Aantal uren
6
Omschrijving
Het Herbert Vissers College is een VO school in de Haarlemmermeer. De school maakt onderdeel uit van Stichting IRIS. Kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing staan bij ons hoog in het vaandel.

De sectie Biologie is per direct op zoek naar een enthousiaste collega die onze mavo onderbouwleerlingen de werking van alles wat leeft wil uitleggen. 

Wat bieden wij jou?
  • Een tijdelijke aanstelling met een omvang van 6 lesuren;
  • Inschaling conform CAO VO en afhankelijk van kennis, opleiding en ervaring;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband;
  • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer van 0,12 cent per kilometer, conform CAO VO;
  • Pensioenopbouw bij het Algemeen Burgerlijk Pensioenfonds (ABP)

Wie ben jij?
  • (Bijna) in het bezit van een  2e graads bevoegdheid voor het vak Biologie;
  • Vakdidactisch en pedagogisch sterk en geïnteresseerd in de ontwikkelingen in het onderwijs;
  • Iemand die mee gaat met de tijd en op de hoogte is van de belevingswereld van de leerlingen.

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding
Functie-eisen
Het HVC is op zoek naar kandidaten met "hart voor het onderwijs" en met, bij voorkeur, ruime ervaring in het onderwijs. U voelt zich als leraar nauw betrokken bij het werk van uw team en u heeft affiniteit met de leerlingen. U weet betrokkenheid bij de leerlingen en uw collega’s te bevorderen. U bent innovatief en gaat nieuwe uitdagingen niet uit de weg. Doordat er door de leraren in teamverband gewerkt wordt is er sprake van een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de leerlingen van uw afdeling. Van de leraren wordt een professionele inbreng in het team verwacht. Goede sociale en communicatieve vaardigheden en een klantvriendelijke houding zijn van belang. U beschikt over een relevante onderwijsbevoegdheid.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden een afwisselende functie met ruimte voor ideeën en eigen inbreng, een prettige werksfeer en gelegenheid voor professionalisering binnen je vakgebied.

Het Herbert Vissers College maakt onderdeel uit van Stichting IRIS. Binnen deze stichting zijn op alle scholen voor zowel eerste als tweede graads leraren royale doorgroeimogelijkheden. Wij kennen daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder uitgebreide interne en externe scholingsmogelijkheden. Elke leraar ontvangt een laptop waarmee hij of zij direct op school aan het werk kan. Opleiden en ontwikkelen staat bij Stichting IRIS, en dus op alle scholen centraal.

 

Over Herbert Vissers College

Adres
Noorderdreef 175 , 2152AC Nieuw-Vennep NL
Denominatie
Protestants-Christelijk
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. M.Gunterman
Niveau
lwoo, vmbo, mavo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Het Herbert Vissers College is een brede scholengemeenschap voor vmbo bk, mavo, havo, atheneum, gymnasium en HVX. Havo en vwo vormen samen het Herbert Vissers Lyceum. Sinds schooljaar 18/19 wordt er ook gewerkt met een nieuwe onderwijsmethode, HVX, die uitgaat van persoonlijke groei en waar leerlingen verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen ontwikkeling.
 
Wij zijn een school op christelijke grondslag, waar iedereen welkom is. Onderwijs volgen bij ons betekent respect hebben voor elkaars mening en onderlinge verschillen. Speerpunten in ons beleid zijn aandacht voor het talent dat in ieder kind zit en zorg voor elkaar. Momenteel hebben wij 1922 leerlingen en ruim 200 medewerkers, die gehuisvest zijn in drie gebouwen.
 
Onderwijskwaliteit staat hoog in het vaandel. Wij zijn een school met hart voor de leerling en oog voor veiligheid en duidelijkheid. Wij bieden ruimte voor persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. Opleiden en Ontwikkelen heeft een prominente plaats in ons personeelsbeleid.
 
Het HVC is een gecertificeerde opleidingsschool. Dit betekent dat wij in samenwerking met de aangesloten lerarenopleidingen van hogescholen en universiteiten zelf nieuwe leraren opleiden en stagiaires begeleiden.
 
Wij zijn gevestigd in Nieuw-Vennep, centraal gelegen in het groeigebied Haarlemmermeer, en zijn uitstekend bereikbaar.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.