Vacature DIRECTEUR IKC ICHTHUS in Maassluis

Onderwijs

Vacature

Functietitel
DIRECTEUR IKC ICHTHUS 
Datum online
2023-03-27 27-3-2023
Sluitingsdatum
27-5-2023
Met ingang van
In onderling overleg
Soort vacature
Fulltime
FTE
1 fte
Omschrijving
Wil jij kindcentrum Ichthus samen met ons doorontwikkelen? Met behoud van het goede, en ‘op maat’ voor ons en onze kinderen? Werk je visie-gestuurd en planmatig, met aandacht voor een lerende werkcultuur, ten dienste van onze kinderen en een up-to-date onderwijs- en opvangaanbod? Ben je een onderwijskundig leider en zie je ernaar uit om ons als IKC verder te ontwikkelen en samen met ons onderwijs en kinderopvang nog meer te integreren? Wil je de positie van IKC Ichthus in de wijk verder uitbouwen, samen met de externe partners vanuit hun rol in de ontwikkeling van de kinderen in de wijk? Ben je een heldere in- en externe communicator?

Dan ben jij de directeur die IKC Ichthus zoekt!
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
 • minimaal HBO-plus werk- en denkniveau en een afgeronde schoolleidersopleiding
 • directie-ervaring en ervaring met het managen van veranderingen
 • aantoonbaar onderwijskundig leiderschap
 • zicht op teamvorming (vanuit onderwijs en opvang) binnen een IKC-setting
 • visie op en kennis van maatschappelijke, (onderwijs)inhoudelijke en pedagogische ontwikkelingen en die kunnen vertalen naar eigentijds beleid
 • doelen en actieplannen, in samenwerking met een team
 • financieel onderlegd en kennis van personeel & organisatie
 • de waarden onderschrijvend die passen bij de identiteit van IKC Ichthus en UN1EK
Kijk hier voor de uitgebreide profielschets.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
IKC Ichthus in Maassluis heeft 371 kinderen in het onderwijs, 143 kinderen in de kinderopvang en telt 60 medewerkers. Je gaat de huidige directeur opvolgen die met pensioen gaat. Zij laat een kindcentrum achter met een goede naam in de wijk en een goede zorg voor kwaliteit!

Wij bieden je:
 • Een mooie rol in een stimulerende omgeving, waar veel gebeurt
 • Een inwerktraject met de clusterdirecteur en een collega-directeur van UN1EK als‘buddy’
 • De mogelijkheid om de certificering tot IKC Directeur op korte termijn te verwerven
 • Een passende beloning in schaal D12, conform de CAO PO
 • Een dienstverband van 1fte, in onderling overleg (deels) flexibel in te vullen
 • Uitzicht op een vast dienstverband

Over IKC Ichthus

Naam school
Adres
Steenen Dijck 1 , 3146BX Maassluis NL
Denominatie
Christelijk
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Sebel
Omschrijving
Bij IKC Ichthus verzorgen we het onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 in een doorgaande lijn. Zoek je een veilige omgeving voor jouw baby, dreumes of peuter in de dagopvang, dan vind je die op deze locatie. Het pedagogisch klimaat is erop gericht dat alle kinderen binnen het IKC zich als een vis in het water voelen, kunnen groeien en zich volop kunnen ontwikkelen. Een ondersteuningsteam dat bestaat uit deskundigen adviseert de medewerkers om de beste zorg te kunnen geven aan kinderen die extra zorg of aandacht nodig hebben. We maken gebruik van een continurooster, waarbij de kinderen na de lunch buiten gaan spelen. Is jouw kind actief en sportief? Op maandag, dinsdag en donderdag bieden we pauzesport aan de kinderen die dit leuk vinden. 
 
De kinderen bij IKC Ichthus krijgen vanaf groep 1 Engelse les om het internationale bewustzijn te bevorderen. De leerlingen krijgen ook twee keer per jaar technieklessen en IKC Ichthus maakt gebruik van het Cultuurmenu van Maassluis. Verder organiseren we regelmatig naschoolse activiteiten op divers gebied.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Freek Polter, partner van De Roo, telefoon 06-51 78 23 80, email: fpolter@deroo.nl
Jouw motivatiebrief met curriculum vitae ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk en uiterlijk 15 januari via de website. Hier kun je de gevraagde documenten uploaden.

Verdere procedure
De vacature staat zowel intern als extern uit. Alle kandidaten worden ‘gemeten’ aan de vereisten, zoals benoemd in deze profielschets. De Roo voert een eerste ronde gesprekken met potentieel geschikt lijkende kandidaten en draagt deze vervolgens ‘op papier’ voor aan de betrokkenen bij de selectie. Vervolgens spreken de uitgenodigde kandidaten met de selectiecommissie en daarna met de adviescommissie.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.