Vacature Leerkracht bovenbouw school Zoetermeer  in Zoetermeer

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht bovenbouw school Zoetermeer  
Datum online
2023-01-24 24-1-2023
Sluitingsdatum
24-3-2023
Met ingang van
per direct
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,4
Omschrijving
Voor onze school in Zoetermeer zijn wij op zoek naar een groepsleerkracht voor de combigroep 6/7 voor 2 dagen in de week op maandag en vrijdag. IKC De Vijf Pilaren is een groeiende school. Wil je mee helpen bouwen aan een stichting die volop in ontwikkeling is, waar goed onderwijs voor onze leerlingen bovenaan staat?   

Als leraar binnen Yunus Emre kom je te werken in een dynamische omgeving die volop in beweging is. De stichting ISNO Yunus Emre en haar scholen maken een behoorlijke groei door, waardoor er kansen ontstaan bij het helpen uitbouwen van onze scholen. De ontwikkelingen volgen zich in een snel tempo op zodat je je geen moment zult vervelen. Je kunt op verschillende vlakken helpen bouwen aan de toekomst van onze scholen.  
  
Wij vinden het belangrijk om dit te doen in een setting waar we van én vooral met elkaar samen willen leren. Er is een open cultuur met veel aandacht voor de kwaliteit van ons onderwijs. Dit doen wij vanuit onze Islamitische waarden.  
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Functie-eisen
Wie ben jij?  
  
Je beschikt over een bevoegdheid om les te geven in het basisonderwijs. Je vindt het leuk om mee te bouwen aan een organisatie in ontwikkeling. Je hebt een visie op kwalitatief goed onderwijs en weet dit vorm te geven in je lessen. Je bent enthousiast en draagt dat ook uit.  
Dat de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van honderden leerlingen in jouw handen ligt, schrikt jou niet af. Sterker nog: dát is waarom jij de stap naar ISNO Yunus Emre wilt zetten.  
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij?  

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Primair Onderwijs. De vacature is in beginsel voor bepaalde tijd voor 0,8-1,0 fte, met uitzicht op een vast dienstverband. Wij kennen een arbeidsmarkttoelage van 7%. Wij bieden een aantrekkelijke cafetariaregeling, waaronder een fietsregeling.  
 

Over ISNO Yunus Emre Zoetermeer

Adres
Carry van Bruggenhove 2 , 2543VS Zoetermeer Zuid-Holland NL
Denominatie
Islamitisch
Type onderwijs
Regulier / Algemeen
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. E. Talhaoui
Omschrijving
ISNO Yunus Emre verzorgt basisonderwijs op zes scholen in Den Haag, Zoetermeer en Westland voor in totaal zo’n 1350 leerlingen.
De stichting geeft onderwijs vorm vanuit de Islamitische identiteit, waarbij onze leerlingen begeleid worden in hun ontwikkeling tot wereldburger. Wij staan voor leren van én samen met elkaar, met respect en vanuit wederzijdse betrokkenheid, in een open cultuur midden in de wijken waar wij vertegenwoordigd zijn.

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Solliciteren  
  
Je kunt jouw motivatiebrief met CV richten aan mevrouw O. Sialiti via vacatures@bsyunusemre.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling personeelszaken via telefoonnummer 070 – 783 00 63.  
 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.