Vacature Docent Nederlands in Waalwijk

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands 
Datum online
2022-11-28 28-11-2022
Sluitingsdatum
31-3-2023
Met ingang van
z.s.m.
FTE
0,66 - 1
Aantal uren
20 - 30
Omschrijving
Al bijna 40 jaar op de bekende plek aan de Eikendonklaan. Een trotse vmbo school. Als enige school in midden Brabant met het predicaat Excellent. Eigenzinnig, vertrouwd en gewoon goed in wat we doen. Een plek met onderwijs op maat. Een inspirerende (werk)plek waar leerlingen én medewerkers zichzelf kunnen zijn, met aandacht en ruimte voor hun talenten. Wij houden vooral van dóen, net als onze leerlingen. Leren door dingen te ervaren en te ontdekken
 
Op dit moment zijn we op zoek naar een:
 
Docent Nederlands
0,6 - 1 FTE
 
Wat ga je doen?
Je maakt onderdeel uit van een kernteam en samen met je teamleden ben je onder leiding van de kernteamleider verantwoordelijk voor het onderwijs en de begeleiding van een vaste leerlingengroep. Je creëert een veilig leerklimaat en een uitdagende leeromgeving voor de leerlingen. Daarnaast ben je in staat jouw leerlingen persoonlijke aandacht te geven. Als docent weet je jouw passie voor het vak over te dragen en kun je leerlingen enthousiast maken voor jouw vak.
 
Wat verwachten wij van jou?
  • Bij voorkeur in het bezit van een 2de graad bevoegdheid
  • Ervaring binnen het onderwijs, bij voorkeur in het VMBO
  • Kan zelfstandig en in teamverband werken
  • Is creatief in het inspelen op veranderingen
  • Pedagogisch en didactisch bekwaam
 
Wat krijg je ervoor terug?:
  • Een goede leeromgeving voor leerlingen en docenten
  • Beloning in LB-schaal
  • Naast de CAO/VO bieden wij een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
 
 
Ben je geïnteresseerd in deze functie, mail dan je cv, inclusief motivatie, naar sollicitaties@sgdeoverlaat.nl onder vermelding van ‘Docent Nederlands’.
 
Informatie over onze school vind je op www.sgdeoverlaat.nl.
 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
nee
Opleiding
2e graads

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LB

Over SG de Overlaat

Naam school
Adres
Eikendonklaan 3 , 5143NG Waalwijk Noord-Brabant NL
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. A. Lucas
Omschrijving
Dé school met aandacht voor jou!

Al bijna 40 jaar op de bekende plek aan de Eikendonklaan. Een trotse vmbo school. Als enige school in midden Brabant met (recent voor de 2e keer!) het predicaat Excellent. Eigenzinnig, vertrouwd en gewoon goed in wat we doen. Met een kleurrijk eigen schoolgebouw, veel enthousiaste leerlingen & medewerkers, in een groene omgeving, midden in de Langstraat.

Een plek met onderwijs op maat. Een plek waar leerlingen zichzelf kunnen zijn, met ruimte voor hun talenten, met extra ondersteuning waar nodig. Wij houden vooral van doen, net als onze leerlingen. Leren door dingen te ervaren en te ontdekken. Ons eigen restaurant, een garage, een werkplaats, een unieke ontdekruimte, talentacademies en nog veel meer. Onze leerlingen kunnen kiezen uit 4 academies in de brugklas en daarna uit zeven verschillende profielen en dát is uniek in de regio. Om zo optimaal te ontdekken waar zij goed in zijn en waar hun passie ligt.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.