Vacature Docent Nederlands havo/vwo in Schagen

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Nederlands havo/vwo 
Datum online
2022-11-25 25-11-2022
Sluitingsdatum
24-2-2023
Met ingang van
Februari 2023
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
0,5
Omschrijving
Voor locatie Wilhelminalaan zijn wij wegens vervanging van ouderschapsverlof op zoek naar een docent Nederlands.

Organisatie
Het Trinitas College en het Regius College zijn per 1 januari 2022 bestuurlijk gefuseerd en gaan verder onder de vlag van de Pontis Onderwijsgroep. Door de fusie bundelen de scholen de gedeelde ambities ten aanzien van onderwijskwaliteit, de breedte van het onderwijsaanbod, de kwaliteit van de ondersteunende diensten en aantrekkelijk werkgeverschap.

Regius docent
Goede docenten zijn en blijven dé kwaliteitsbepalers voor goed onderwijs. Daarom zoeken wij docenten die stimuleren, een rolmodel zijn en oog hebben voor de individuele talenten en bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen. Lesgeven is een ambacht en zoals bij alle ambachten moet men voortdurend op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, zowel in het vakgebied als van vernieuwende onderwijskundige ontwikkelingen. Professionalisering van alle medewerkers is een noodzakelijke voorwaarde om te komen tot (nog) beter onderwijs. 

Eisen

Opleiding
2e graads
Functie-eisen
Voor deze functie beschik je over een 2e graads bevoegdheid voor het vak Nederlands. Op de locatie Wilhelminalaan geef je les aan de leerlingen van de havo/vwo afdeling.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Functie
Het betreft een tijdelijke aanstelling wegens vervanging van 0,5000 fte voor de periode van februari tot en met juni 2023. Afhankelijk van je ervaring bedraagt het bruto maandsalaris maximaal € 4.573,- bij een fulltime aanstelling (schaal LB, cao vo).

Over Regius College Schagen

Adres
Emmalaan 2 , 1741CX Schagen NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier / Algemeen, Praktijkonderwijs
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Mevr. Miranda van den Oord
Niveau
pro, vmbo, havo, vwo, gymnasium
Omschrijving
Goede docenten zijn en blijven dé kwaliteitsbepalers voor goed onderwijs. Daarom zoeken wij docenten die stimuleren, een rolmodel zijn en oog hebben voor de individuele talenten en bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van leerlingen. Lesgeven is een ambacht en zoals bij alle ambachten moet men voortdurend op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, zowel in het vakgebied als van vernieuwende onderwijskundige ontwikkelingen. Professionalisering van alle medewerkers is een noodzakelijke voorwaarde om te komen tot (nog) beter onderwijs. 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Contact
Eventuele vragen kun je stellen t.a.v. Frank Broersen, adjunct-directeur havo/vwo, uitsluitend per mail: vacatures@regiuscollege.nl. Meteen solliciteren? Gebruik de Button “solliciteren”.

Solliciteren
Is dit een functie voor jou? Laat het ons weten door je motivatiebrief en CV (bij voorkeur als pdf bestand) te versturen via de button “solliciteren”. Je kunt reageren tot en met vrijdag 24 februari 2023. 

Sollicitaties die ons op een andere wijze, dan via de aangegeven route, bereiken kunnen wij helaas niet in behandeling nemen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.