Vacature Leerkracht groep 5 in Pijnacker

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht groep 5 
Datum online
2022-11-24 24-11-2022
Sluitingsdatum
31-3-2023
Met ingang van
1-3-2022
Soort vacature
Parttime
Dienstverband
Vast
FTE
0,8
Omschrijving
Wat zoeken wij? 

Jij bent een gedreven groepsleerkracht die de leerlingen van groep 5 uitdaagt, motiveert en boeit. Je bent creatief en didactisch sterk en in staat om een veilig pedagogisch (leer)klimaat te creëren, ook in grotere groepen. Uiteraard heb je een afgeronde PABO-opleiding. Verder zijn begrippen als klassenmanagement, positief-kritisch, leergierig, humor, zelfreflectie, flexibiliteit, ICT en professionaliteit jou niet vreemd. 

Wij bieden: 

Een leuke baan, behulpzame collega’s, enthousiaste leerlingen en betrokken ouders. Je krijgt veel vrijheden, waarbij wij uitgaan van jouw professionaliteit. Waar nodig kun je altijd terugvallen op je collega’s. Daarnaast geven we jou graag de ruimte om datgene te doen wat jij belangrijk vindt. Jouw ideeën om het onderwijs te verbeteren zijn dan ook altijd welkom. Net als jouw ambitie om door te leren of door te groeien. Je wordt vanzelfsprekend onderdeel van het Scholengroep Holland team. En we bieden nog veel mee! Kijk hiervoor op www.werkenbijscholengroepholland.nl

 Arbeidsvoorwaarden 

Ter vervanging van zwangerschapsverlof zijn we vanaf 1 maart 2023 tot 1 augustus 2023 op zoek naar een leerkracht groep 5. Vervolgaanstelling binnen de Scholengroep Holland behoort tot de mogelijkheden.
Je krijgt een aanstelling voor onbepaalde tijd, omdat wij vertrouwen op een toekomst samen. De geboden werktijdfactor is 0,8 FTE en het salaris is conform de CAO Primair Onderwijs. SGH Leerplein: een leven lang leren! We bieden diverse opleidings- en scholingsmogelijkheden, bedoeld voor jouw professionele ontwikkeling en om de kwaliteit van ons onderwijs verder te verbeteren. Daarnaast hebben wij de Scholengroep Holland Cafetariaregeling (zoals fietsplan, ICT-middelen regeling, bedrijfsfitness regeling).
Kijk op www.werkenbijscholengroepholland.nl voor nog meer voordelen.
Medewerkers van Scholengroep Holland worden beschouwd als interne kandidaten en hebben voorrang bij het solliciteren op vacatures.

 Informatie? 
Voor meer informatie kun je altijd bellen met Wilco van de Maas, telefoonnummer 015 – 369 92 56 of met Kelly van Vugt 06 - 83 32 67 18.

Interesse? 
Een oriënterend gesprek of een bezoekje aan de school is altijd mogelijk. Je motivatiebrief en CV graag mailen naar: Wilco van de Maas, directeur, directie@bontetol.nl.

Over De Bonte Tol

Naam school
Adres
Gantellaan 5 , 2642JK Pijnacker NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier / Algemeen, Dalton
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Kelly van Vugt
Omschrijving
De Bonte Tol is een IPC-school in Pijnacker met een eigentijds curriculum waarin (inzicht in) leren en zelfstandigheid centraal staan, leerlingen aan hun zelfvertrouwen werken en hun eigen talenten ontdekken. Wij zijn een middelgrote school met ruim 200 leerlingen en een enthousiast, samenwerkend en lerend team.
Zelfstandig werken, ontleend aan de Daltonmethode, is de basiswerkvorm van ons onderwijs. De kinderen werken anderhalf uur per dag zelfstandig aan hun weektaak waarbij zij hun opgegeven werk goed leren plannen.
 
De kinderen werken zelfstandig en op eigen niveau, leren keuzes maken, werken samen, leren zich presenteren en verantwoording te nemen. Ze hebben de mogelijkheid om hun kwaliteiten te ontwikkelen en hun niveau te verhogen.
Ieder kind wil graag zelfstandig zijn. Op De Bonte Tol:
  • zijn de kinderen medeverantwoordelijk  voor het gebouw, hun spullen en de omgang met elkaar
  • hebben de kinderen klassendienst
  • denken de kinderen mee in het leerlingpanel


    Bijzonderheden
    IPC school
    Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.