Vacature Leerkracht LC in Zwijndrecht

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Leerkracht LC 
Datum online
2022-11-24 24-11-2022
Sluitingsdatum
24-12-2022
Met ingang van
per direct
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
bespreekbaar
Omschrijving
Het team op de Steenen Kamer is vanwege interne verschuivingen op zoek naar een collega voor de onderbouw (groep 3 en/of 4). De hoeveelheid dagen zijn bespreekbaar.

 

Eisen

Beschikbaar voor zij-instromers?
ja
Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een collega die:
o Affiniteit en/of ervaring heeft met onze doelgroep (leerlingen met leer-, ontwikkelingsproblematiek) en speciaal onderwijs;
o Past in ons team: iemand met een lerende houding, gevoel voor humor, relativeringsvermogen en iemand die graag wil samenwerken.

Arbeidsvoorwaarden

Salarisschaal
LC
Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je:
o Een aanstelling conform CAO, LC;
o Een groep met maximaal 15 leerlingen;
Werkdrukvermindering door inzet onderwijsassistent;
o Een fijne werkplek waar collega’s en kinderen samenwerken aan ontwikkeling;
o Begeleiding voor startende en/of nieuwe collega’s;
o Fiscale voordelen voor sport, reiskosten en fiets. 

Over SBO De Steenen Kamer

Naam school
Adres
Stenenkamer 34 , 3332KP Zwijndrecht NL
Denominatie
Algemeen bijzonder
Type onderwijs
Speciaal
Sector
Basisonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Marianne Melgert
Omschrijving
SBO de Steenen Kamer 
SBO de Steenen Kamer is een school voor speciaal basisonderwijs voor leerlingen van 4 tot 13 jaar die onvoldoende kunnen profiteren van het onderwijsaanbod op een reguliere basisschool.  De school biedt passend onderwijs in een kleinere groepen. Gewoon waar het mogelijk is, aangepast waar nodig. Zo kunnen onze leerlingen hun talenten maximaal benutten. De Steenen Kamer is onderdeel van SPON. Het team op de Steenen Kamer zorgt voor een gestructureerde omgeving en is voorspelbaar in handelen en gedrag. Onze slogan is ‘samen verder!’. Met elkaar de juiste sleutel vinden om bij de leerling eruit te halen wat erin zit. Hiermee leggen we een stevige basis zodat leerlingen met zelfvertrouwen, verantwoordelijkheid en positief zelfbeeld de school verlaten. Onze kernwaarden samen, structuur, expertise, veiligheid & vertrouwen zijn nadrukkelijk aanwezig in de school. 

SPON in het kort
SPON biedt onderwijs en begeleiding aan leerlingen van 4 tot 20 jaar met een specifieke onderwijs- en ondersteuningsvraag. Denk daarbij aan een (lichte) verstandelijke, sociaal-emotionele, lichamelijke of meervoudige beperking of langdurig ziek zijn. We vinden dat ieder kind recht heeft op onderwijs. We streven naar een vertrouwde en prettige omgeving waarin ieder kind zich optimaal kan ontwikkelen. We zetten expertise in op het gebied van aangepast onderwijs, (para)medische zorg en persoonlijke ondersteuning om dat te bereiken. Zo willen we iedere leerling voorbereiden op een overstap naar vervolgonderwijs, een plaats op de arbeidsmarkt of dagbesteding. Ons doel is dat ze zo zelfstandig mogelijk kunnen leven in onze complexe maatschappij.
 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Graag ontvangen wij jouw motivatiebrief en recent CV. Deze kun je mailen daar Marianne Melgert (directeur), m.melgert@spon.nl.
Wij gaan dan graag met elkaar in gesprek over de mogelijkheden. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.