Vacature Docent Lichamelijke Opvoeding in Hoorn

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Docent Lichamelijke Opvoeding 
Datum online
2022-11-24 24-11-2022
Sluitingsdatum
8-12-2022
Met ingang van
9-1-2023
Dienstverband
Tijdelijk
FTE
1,0 fte
Aantal uren
26-27 lesuren
Omschrijving
Het Atlas College heeft voor de locatie SG Newton per 9 januari 2023 een vacature voor een docent Lichamelijke Opvoeding (1,0 fte).
 
Wie zoeken wij?
  • Je hebt een bevoegdheid LO of je bent bezig met een (bijna afgeronde) studie in deze richting.
  • Je hebt affiniteit met leerlingen en kunt goed omgaan met de verschillen tussen leerlingen.
  • Je hebt zicht op leerprocessen en kunt differentiëren.
  • Je hebt kennis en vaardigheden op het gebied van lifestyle/ BSM en bent bekend met de huidige trendsporten.
  • Je bent betrokken, open, innovatief en hebt een positieve instelling.
  • Je bent een echte teamspeler die openstaat voor feedback en je kunt deze ook geven aan je collega’s.
  • Je wilt jouw passie voor het vak LO graag overbrengen op je leerlingen.

Sport en bewegen is van essentieel belang voor de gezondheid. Het vak LO leert leerlingen vertrouwen te hebben in eigen kunnen en te vertrouwen op anderen. Kun jij jouw leerlingen tijdens de les op een enthousiaste manier uitdagen om het plezier van sport en bewegen te ervaren? Vind je een gezonde leefstijl belangrijk en wil je hier je steentje aan bijdragen?

Jouw baan:
  • Je geeft lessen lichamelijke oefening in de bovenrbouw van basis, kader en mavo.
  • Je komt in een betrokken team van 6 collega’s waarbij gezamenlijkheid voorop staat. Samen nemen we verantwoordelijkheid voor het vak binnen de school en voor elkaar.
  • Het is een vacature wegens ziektevervanging voor minimaal een half jaar maar wellicht langer.

SG Newton is onderdeel van het Atlas College. Je past goed binnen het Atlas College als je je thuis voelt in een werkomgeving waar kwaliteit, plezier en betrokkenheid centraal staan. Door ons hoogwaardige onderwijs bieden wij de leerlingen een stevige basis voor een goede toekomst.

Wat bieden wij?
Scholen met karakter! Een fijne werkplek waar veel aandacht is voor onderwijsvernieuwing, professionalisering en passie en waar je samenwerkt met betrokken collega’s. Zo zorgen we er samen voor dat je je snel thuis voelt bij ons!
Deze functie is gewaardeerd in schaal LB, maximaal € 4573,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De inschaling is afhankelijk van opleiding en werkervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals vakantietoeslag van 8%, een eindejaarsuitkering van 8,33%, pensioenregeling bij het pensioenfonds ABP, reiskostenvergoeding en ruime verloffaciliteiten zijn geregeld in de CAO VO.
Daarnaast biedt het Atlas College ook de volgende aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden: ruime (fiscale) uitruilregelingen, semi-collectieve verzekering bij gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid, collectieve ziektekostenverzekering, een individueel keuzebudget van jaarlijks 50 uur bij een fulltime dienstverband en een laptop in bruikleen.
Er is veel ruimte voor professionalisering en ontwikkeling. Iedere medewerker heeft een scholingsbudget voor deskundigheidsbevordering.

Het Atlas College heeft vijf scholen in één organisatie, dus extra veel doorgroeimogelijkheden. Alle scholen zijn aangesloten bij de ROWF en zijn dus opleidingsscholen.

Enthousiast?
We zien je motivatiebrief en CV graag voor 8 december tegemoet! 
Voor vragen kun je contact opnemen met de heer Jaap Fölsche, teamleider 0229-552010.
 

Eisen

Opleiding
2e graads of Leraar in opleiding of 1e graads

Over SG Newton

Naam school
Adres
Dampten 22 , 1624NR Hoorn Noord-Holland NL
Denominatie
Openbaar
Type onderwijs
Regulier
Sector
Voortgezet onderwijs
Contactpersoon
Dhr. Jaap Fölsche
Niveau
vmbo, mavo
Omschrijving
Schoolportret

SG Newton is dé ondernemende school in de regio die samenwerkt met bedrijven en maatschappelijke instellingen. Daardoor kunnen leerlingen in projecten ervaren, hoe het is om ‘in het echt’ ergens te werken. In de loop van hun opleiding gaan leerlingen daardoor zelf ontdekken welke beroepsrichting het beste bij hen past.

We zijn ook een betrokken school. Betrokken bij de samenleving en betrokken bij elkaar. Voor ons is het uitdragen van Artikel 1 van de grondwet leidend. Wij spannen ons in om elke leerling, en elke medewerker, bij ons op school te laten ervaren: ‘Ik ben iemand, ik kan wat en ik hoor erbij’.
 
We zijn een school voor nieuwsgierige leerlingen. Voor leerlingen die veel willen beleven en ontdekken. Daar hoort durven natuurlijk bij. Ons motto op de gevel is niet voor niets ‘dare to discover’.

Onze school telt circa 775 leerlingen en we werken met een team van ongeveer 115 medewerkers. SG Newton heeft tevens de regiofunctie voor het onderwijs aan anderstaligen. Voor een uitgebreider beeld van onze school verwijzen wij naar onze website:  
www.sgnewton.nl
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.