Vacature Toezichthouder in Den Bosch

Onderwijs

Vacature

Functietitel
Toezichthouder 
Datum online
2022-11-24 24-11-2022
Sluitingsdatum
7-12-2022
Met ingang van
1 februari 2023
Soort vacature
parttime/fulltime
Dienstverband
Tijdelijk met uitzicht op vast
FTE
0,12 - 1,0
Omschrijving
Voor het Team VAVO zijn we op zoek naar toezichthouders. Als toezichthouder is het jouw verantwoordelijk dat de student in alle rust en op een correcte wijze het examen kan maken. Het gaat om zowel schriftelijke als digitale examens. Je bent flexibel, procedure vast, kan improviseren en bent klantvriendelijk. Je surveilleert tijdens examens op basis van het door het examenbureau opgestelde rooster. Het controleren van de identiteit van de student, het zorgdragen voor een nette, ordelijke afnameruimte en het leveren van een rapportage aan het examenbureau van eventuele probleemsituaties zijn de kerntaken. Je bent in staat bij digitale examens veel voorkomende storingen zelf op te lossen.

Jij?

Voor de rol van toezichthouder is praktische kennis van de geldende procedurele regels en instructievoorschriften belangrijk. Je hebt affiniteit met de doelgroep, kunt hun op passende wijze aanspreken en je bent in staat om onregelmatigheden op een soepele manier af te handelen. Aangezien een groot deel van de examens digitaal afgenomen wordt, zijn digitale vaardigheden een vereiste.
Het rooster biedt, maar vraagt ook een grote flexibiliteit. Je maakt onderdeel uit van een groter team, waarbinnen afstemming en samenwerking noodzakelijk is.
Bij de VAVO worden de examens afgenomen in vaste werken, deze zijn bij aanvang van het examenjaar bekend. De toezichthouder dient in deze weken fulltime beschikbaar te zijn. De overige weken van het jaar is er geen sprakte van inzet. Gemiddeld op jaarbasis werk je iets meer dan 5 uur per week (0,12 fte). 

Wij?

Bij het Koning Willem I College gaan we samen aan de slag. We maken het verschil en er is ruimte om te experimenteren. We geloven in pionieren, experimenteren, testen, gewoon doen, fouten maken, en weer opnieuw beginnen. Zo gaan we vooruit. Ons college is het duurzaamste MBO van Nederland. We lopen daarin voorop. Samen met studenten en partners uit de regio maken we daarin de volgende stap. Benieuwd naar meer info over KW1C als werkgever? Ga naar https://werkenbij.kw1c.nl.

Onze afdeling

Het Startcollege is een veelzijdige onderwijsafdeling met diverse opleidingen en eenheden. Denk hierbij aan de VAVO, Entree, NT2, inburgering, School voor slechthorenden, heroriëntatie en beroepskeuze, N2 verkoop, N2 ICT, N2 secretarieel, N2 facilitair medewerker, N2 sport, N2 helpende zorg en welzijn, N2 financieel medewerker en de ISK. 
Daarnaast hebben we twee expertisecentra: het expertiseteam biedt op maat en dichtbij de student extra ondersteuning. Het expertiseteam is wendbaar en wordt ingezet op vraag vanuit de onderwijsteams binnen het gehele Koning Willem I College. 
Het Vavo-College biedt opleidingen Vmbo, Havo (grootste groep) en Vwo voor jongvolwassenen die om een of andere reden voortijdig het reguliere onderwijs hebben (willen of moeten) verlaten. Zo kunnen zij toch nog een diploma behalen waardoor zij toegang hebben tot vervolgonderwijs. We bedienen met ongeveer 35 collega’s ongeveer 500 leerlingen.

 

Eisen

Functie-eisen
Wat heb je nodig?
 • Affiniteit met jongvolwassenen 
 • Een goede motivatie om deze mooie rol te vervullen 
 • Oog voor de behoefte van de individuele student 

 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Wat ga je krijgen?
 • €2.016,- tot €2.582,- bruto per maand (op fulltime basis, schaal 3, cao MBO)
 • Een informele en laagdrempelige sfeer met veel aandacht voor de werk- en leeromgeving
 •  Collega’s die voor onze studenten door het vuur gaan
Wat wij bieden
 • Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33% en een interessante vakantieregeling  
 • Een goed pensioen bij ABP 
 • Een gedreven, gemêleerd en gemotiveerd team 

Over Koning Willem I College

Adres
Vlijmenseweg 2 , 5223GW Den Bosch Noord-Brabant NL
Type onderwijs
Regulier
Sector
Middelbaar beroepsonderwijs
Contactpersoon
Mevr. Sandra van Linder
Omschrijving

Het Koning Willem I College is een school, gewoon een goede school. Maar, wel eentje die op een eigen manier tegen de wereld aankijkt. Met een eigen cultuur, een eigen plek en een eigen -moderne- manier van lesgeven. Een plek zonder grenzen en met onbegrensde mogelijkheden. Een plek waar dingen kunnen en waar altijd iets gebeurt. Wij houden namelijk niet van afwachten. Wij houden van proberen; experimenteren. Leren door dingen te ervaren. Door gewoon vanaf dag één aan de slag te gaan. Daarom hebben we hier een bank, een garage, een restaurant en zelfs een theater. Zo leiden we studenten op die zelf iets kunnen bedenken, en het vervolgens ook zelf kunnen doen. Vakmensen die goed voor zichzelf en voor de wereld om ons heen zorgen.
Het Koning Willem I College is een UNESCO-school. We zeggen daarom ook: 'We gaan voor een betere wereld'. Dit is één van onze kernwaarden. Samenleven, goed voor de wereld en elkaar zorgen. Dat vinden we heel belangrijk. We maken onze studenten en medewerkers vertrouwd met het UNESCO-gedachtengoed. Zo dragen we ons steentje bij aan vrede en verdraagzaamheid.


 

 

Sollicitatie informatie

Sollicitatie informatie
Interesse?
Wacht, even een korte blik vooruit:
 1. Je maakt kennis met de onderwijsmanagers Saskia Jacobs en Frank Finkers.
 2. Er vindt eventueel een tweede gesprek plaats.
 3. We doen een aanbod en je mag starten!
Solliciteren kan tot 7 december.
Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Saskia Jacobs: 0633891788
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.